Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Check Engine - סיאט לאון FR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

2 מנורות אזהרה נדלקו לי בלוח השעונים האחד הוא הCheck Engine והשני הוא EPC.

הרכב עבר 18K ק"מ, ללא שיפורים כלל!

בזמן האצה של הרכב, האצה חזקה בהילוך שלישי לצורך עקיפה הרכב בלם אותי ונדלקו לי הנורות, כשהרכב עומד במקום הוא רועד, ברגע שאני מתחיל נסיעה בהילוך ראשון (גיר ידני) הרכב קצת מגמגם, כשאני עובר את ה2K סל"ד הוא מתחיל לגמגם שוב, בבדיקה חיצונית שמתי יד על האגזוז עם 2 הסופיות (הסטדנרטי של הלאון FR) וגיליתי שיציאה אחת חמה והשניה ופלטת אויר קר. (כמובן שהמנוע עומד ב90 מעלות)

מחר אקח את הרכב למוסך תחת אחריות, אשמח לדעת אם מישהו מכיר את הבעיה והאם אוכל לסוע ככה למוסך?

יכול להיות שהלך סליל הצתה?

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• ספונסר פורום
פורסם

נראה לי שמדובר בבעיה של סליל הצתה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה רבה לכם, אכן זה היה הסליל הצתה שהוחלף במסגרת האחריות, תודה ל"רכב הנגב ",רחובות, על שירות טוב ומהיר!

Seat Leon FR 2.0TSI

6speed manual

• תוכן חדש...