Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי פולסוגאן פולו קלאסיק שנת98 ב2000 שקל והבעיה היחידה שראיתי זה כשעוצרים את הרכב ויש מיכל מלאה מים מהרדיאטור, אז חצי ממנו נשפך ואז גם יוצאים אדים, עכשיו זה יותר, ממש מהמיכל מאיזה סוג של חור שנירא מקורי .

אז זה ניראלי שטויות להחליף מיכל.

גלגל ימני צריך לעשות כיוון פרונט כי הוא סותה ימניה יותר מדי, אבל כל זה שטויות, 2000 שקל זה שווה, האוטו הייתי מבסוט מוות כשהגעתי הביתה למרות שקיבלתי פנצ'ר בדרך ולמרות הכול ,היא עברה רק 130 אלף קיצר שווה, נוסעת כמו מטוס.

בקיצור, אני יוצא מרכב, בא נועל אוטו (אותו) עם אזקעה ואני רואה שהוא רק צפצף בלי לסגור דלתות ניסיתי עם מפתח והוא מסתובב חופשי, ניסיתי ללחוץ על הבורג שסוגר דלתות, הוא תקוע בצד של נהג צד של נוסע מקדימה שברתי ומאחורה הוא נסגר בקושי פירקץי תדלת (=את הדלת), ראיתי שהכול שמה שוחרר, בקיצור סגרתי תאוטו (= את האוטו) עם אזקעה (=אזעקה).

בעלים קודמים אמר שהוא שכח להגיד שצריך להחליף צילינדר לדלת משהו...

בקיצור כמה יעלה לי לסדר את העניין הזה?

תודה מראש

פורסם
צילינדר לדלת עולה בסביבות 200 שקל .

מה זה צילינדר?ולכל הדלתות צריך להחליף?או לדלת ראשית ואז זה ישחרר את כל הדלתות?

פורסם

תתחדש.

פיסוק היה עוזר לקריאה.

אני מציע לך לבדוק כמה יעלה לך לתקן את כל הליקויים ולהחליט אם שווה לך לבצע אותם...

פורסם
תתחדש.

פיסוק היה עוזר לקריאה.

אני מציע לך לבדוק כמה יעלה לך לתקן את כל הליקויים ולהחליט אם שווה לך לבצע אותם.

איזה ליקויים?

כיוון פרונט 200

מיכל מים גג 200

השאלה כמה יעלה לסדר תדלתות (=את הדלתות) כי אי אפשר ככה.

פולו קלאסיק בשנים האלה עלות סביבות העשר אלף אז אני לא חושב שיצאתי פרייאר בינתיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בקשר לנעילה, יכול להיות שישנה בעיה במשאבת הוואקום. לפי מה שאני זוכר, בדגם הזה ישנה נעילת דלתות בוואקום. משאבה כזו יכולה להיות יקרה יחסית אם יש בה בעיה. בכללי, מצב הרכב נשמע מוזנח.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

מאיפה אתה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

תתחדש וסע בדרכים טובות.

הבעיה שלך אינה במיכל העודפים, אלא (ככל הנראה) או בפקק הרדיאטור, ש"התעייף" ומשחרר לשם יותר מים ממה שצריך, או שיש סתימה היכן שהוא, והפקק דווקא כן עושה את עבודתו, ומשחרר את עודפי הלחץ כדי לא לפוצץ את המערכת.

בכל מקרה, עזוב את המיכל עודפים בשקט הוא לא אשם. הוא רק מבצע את תפקידו.

לגבי הנעילה המרכזית- ראה את הודעתו של פבליק.

יש הרבה שרשורים ומדריכים איך מתקנים את הנעילה בדגם הזה, עשה חיפוש בפורום.

בכל מקרה, התקנה עצמית של מע' נעילה AM חשמלית ואמינה,קומפלט, עם שני שלטים חדשים(אפילו משולבים במפתח קופץ אם תרצה), תעלה לך בערך 20$. אל תתרגש מזה.

לגבי המנעול המכאני, הבעיה אינה בצילינדר, אלא במנעול עצמו (זה חלק אחר).

פרק את הדלת ותן לנו כמה תמונות טובות שם, ננסה לאבחן אם צריך החלפה או שאפשר לאלתר משהו (מנעול של VAG זה דבר יקר).

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

עשו עליך קומבינה? ב 2,000 שקל? איזה רכב בדיוק חשבת שתקבל ב 2,000 שקל? you get what you pay for.

אם המחירון הוא באמת 10,000 שקל עשית את עסקת חייך.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)
תתחדש וסע בדרכים טובות.

הבעיה שלך אינה במיכל העודפים, אלא (ככל הנראה) או בפקק הרדיאטור, ש"התעייף" ומשחרר לשם יותר מים ממה שצריך, או שיש סתימה היכן שהוא, והפקק דווקא כן עושה את עבודתו, ומשחרר את עודפי הלחץ כדי לא לפוצץ את המערכת.

בכל מקרה, עזוב את המיכל עודפים בשקט הוא לא אשם. הוא רק מבצע את תפקידו.

לגבי הנעילה המרכזית- ראה את הודעתו של פבליק.

יש הרבה שרשורים ומדריכים איך מתקנים את הנעילה בדגם הזה, עשה חיפוש בפורום.

בכל מקרה, התקנה עצמית של מע' נעילה AM חשמלית ואמינה,קומפלט, עם שני שלטים חדשים(אפילו משולבים במפתח קופץ אם תרצה), תעלה לך בערך 20$. אל תתרגש מזה.

לגבי המנעול המכאני, הבעיה אינה בצילינדר, אלא במנעול עצמו (זה חלק אחר).

פרק את הדלת ותן לנו כמה תמונות טובות שם, ננסה לאבחן אם צריך החלפה או שאפשר לאלתר משהו (מנעול של VAG זה דבר יקר).

א. אני מחיפה

ב. אני לא רוצה לפרק את זה כי דלת אחת פירקתי לא הגעתי למערכת הזאת כי זה מאחורי בשלדה וסגרץי את זה דלת מצד הנהג פירקתי וגם שברתי פלסטיק קצת קוראים שמה שכשמסובבים מפתח יש שמה בורג שמסתובב באוויר חוץ מזה לא הצלחתי לראות כלום...

אני חושב שנץקע שמה הווקום הזה כי ממש קשה ללחוץ על הכפתור של הדלת רק כשממש מפעילים כוח ששברתי ככה את הכפתור וזה יורד ,

כנראה זה נתקע לבעלים הקודם ו הוא ניסע לפתוח עם מפתח והרס הכול שמה קיצור...

כמה יעלה להחליף את הוקום הזה פלוס כל המערכת של של הנעילה עצמה עם מפתח ידנית ..

למנוע חשמלי לא ניראלי צריך כי השלט עובד וזה מדליק תאזקע ..

כמה זה יעלה בערך?200?

וגם הפקק בסדר פשוט ישנה בצד חור כזה נירא מקורי של מיכל שנשפך ממנו מים ישר כשעוצרים לגמרי ,ומה סתימה עכשיו?זה יכול להיות משהו רציני?

עריכה אחרונה על ידי greensnow
פורסם

אתה מחפש להשקיע מעט מאוד לרכב מוזנח מאוד, לפי דעתי יש לך 2 אפשרויות זולות:

1. לקחת למוסך זול שיבדוק לך את מערכת הקירור ויתקן, וכנ"ל לגבי הדלתות.

2. להמשיך ככה ולא להשקיע כלום.

שי.

פורסם
אתה מחפש להשקיע מעט מאוד לרכב מוזנח מאוד, לפי דעתי יש לך 2 אפשרויות זולות:

1. לקחת למוסך זול שיבדוק לך את מערכת הקירור ויתקן, וכנ"ל לגבי הדלתות.

2. להמשיך ככה ולא להשקיע כלום.

שי.

מערכת קירור בסדר, כאילו(כאילו, או באמת?) ,הרכב לא מתחמם יותר מ90, ניראלי (=נראה לי?).

אני ממלאה (=ממלא?) יותר מדי נבדוק היום בלי למעלה מים תמיד.

הדלתות, אני יקח (=אקח) תרכב (=את הרכב) לבדיקה אצל תותח אחד.

וכן אני מחפש להשקיע קצת, לא יודע, אני לא רוצה להשקיע כסף ברכב שלך תדע מה יקרה מחר .

פורסם

הנוזל קירור צריך להיות בין המינימום למקסימום,אני מקווה שאתה לא ממלא מים רגילים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

כמו שאמרת, ה"חור" הוא מקורי. גם אם תקנה מיכל חדש- יהיה בו את ה"חור" הזה.

אם תסתום את ה"חור"- אתה ככל הנראה תפוצץ את הרדיאטור, או את הצינור הישן והחלש ביותר. כי הלחץ ימשיך להבנות בצורה לא טובה, מאחר ואת הבעיה לא פתרת, אלא את הסימפטום (שהוא בעצם ההגנה של המערכת).

סתימה עלולה להיות ברדיאטור עצמו. תוכל לזהות זאת, אם לאחר שהרכב הגיע לטמפ' עבודה ("90 מעלות") תעביר יד מעליו (מעליו! לא עליו ממש. זה חם מאד!) לכל האורך והרוחב שלו. הוא צריך להיות חם במידה שווה בכל המקומות. כנ"ל בצינור רדיאטור עליון ותחתון (שני הצינורות גומי העבים שיוצאים ממנו. אתה יכול למשש אותם בזהירות. הם לא נורא חמים. הם צריכים להיות די קשיחים,חמים במידה שווה, אבל לא קשיחים לגמרי. אתה צריך להצליח "למעוך" אותם קצת עם היד כשהרכב מונע).

איך אבחנת שפקק הרדיאטור תקין? אם עלית על דרך לעשות זאת ללא מכשור של בדיקת לחץ שיש במוסכים, יש לך סטרט-אפ מטורף :D

התקלה שתיארת, פשוט אופיינית לפקק תקול.

לגבי המעבר לניעלה חשמלית, רוב (טוב אין לי באמת סטטיסטיקה בדוקה, אבל בוא נגיד שהרבה משתמשים:)) השנתון שלך כבר עברו למע' חשמלית.

אם אתה רוצה לשמר את האזעקה ואת השלטים הישנים, זה יעלה לך עוד פחות מ-20$ (וגם יהיה קל יותר להתקנה).

בכל מקרה, אם אתה חושש מפירוק הדלתות, תצטרך לגשת למתקין.

תיקון מע' הוואקום יעלה לא מעט כסף, וידרוש כנראה פירוק מאסיבי יותר.

בכל מקרה, תצטרך גם מנעולן רכב טוב (שיוכל גם להתקין את הנעילה החשמלית).

אני מעריך שהביקור אצלו לתיקון כל הנ"ל, יעלה לך כחצי ממה שעלה הרכב.

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

אני לא חושב שיש בפולו הזאת פקק ברדיאטור, הפקק היחיד זה במיכל עיבוי שבו לא אמור להיות חור פתוח, אבל אני לא בטוח ב100%. איזה מנוע זה?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...