Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא חושב שיש בפולו הזאת פקק ברדיאטור, הפקק היחיד זה במיכל עיבוי שבו לא אמור להיות חור פתוח, אבל אני לא בטוח ב100%. איזה מנוע זה?

1600 ויש פקק ברדיאטור.

אני יחליף(=אחליף) היום פקק ויעשה (=ואעשה) מה שאמרת עם לבדוק חום וכאלה דברים, וואלה תודה הבנתי.

וכן אני מלאה מים רגילים זה לא רכב חדש מחנות .

ולעביר תיד (=את היד) מעל הדבר השחור הזה על הרדיאטור?

פורסם

אמנם לא רכב חדש אבל מים רגילים יגרמו לקורוזיה במנוע.

אחרי שתפתור את בעיית איבוד המים - כדאי למלא בנוזל קירור.

להעביר את היד מול הרשת של הרדיאטור כדי לראות אם הוא מתחמם באופן אחיד.

פורסם

ממלא מים רגילים כי זה רכב לא חדש מהחנות???

שיא השטויות ששמעתי בחיים שלי.

אני הבעלים של קורסה בת 12 ומהיום הראשון הרכב אך ורק עם נוזל קירור יעודי.

נחש מה??? לא מתחמם..אין סתימות ואפילו יש חימום ברכב. ולא..מעולם לא היה צורך לתקן ברכב משהו שקשור לרדיאטור.( טפו טפו טפו)

השקעה קטנה פעם ב 5 שנים להחליף לגמרי נוזל קירור לנוזל היעודי ויש לך שקט ל 5 שנים.

תחשבו על זה פעם לפני שאתה מדבר שטויות של רכב ישן אז נזניח ונקמבן העיקר לא להשקיע.

פורסם (נערך)

תקפיד לקנות פקק שלחץ הפתיחה שלו מתאים לדגם, לשנתון, ולנפח המנוע.

אחרת לא עשינו כלום. פקק נכון לא ישחרר סתם נוזלים למיכל העיבוי, מה שימנע גלישת מים ממנו החוצה דרך ה"חור".

פקק חלש מידי, ימשיך את אותה בעיה.

פקק חזק מידי יפוצץ לך את המערכת.

אני חושב שהפקק המתאים לפולו 999CC שנת 98 הוא 2.0BAR.

אבל אל תסמוך על זה, ותחכה לתגובות של מומחים לפולקסווגן (רון אוחנה למשל) או תברר בשירות של צ'מפיון.

מה שכתוב פה תומך במה שאני חושב, אבל אל תסמוך גם על זה...

עריכה: אה, כן, ותקשיב לצ'יף. אחרי שבעיות הקירור יפתרו, תמלא נוזל קירור איכותי.

דווקא בגלל שזה לא אוטו חדש, וקורוזיה במעברי מים במנוע, כנפיים אכולות במשאבת המים, טרמוסטט תפוס, וסתימות ברדיאטור זה לא משהו שתרצה לשלם על תיקונו.

עריכה2:

פעם אמרת מנוע 1000 פעם אמרת מנוע 1.6.

ל1.6 הפקק הוא 1.4BAR

ראה פה

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

בחיים לא אמרתי 1000

מנוע 1600 אני יחפש פקק כזה כי היה לי ברכב הקודם גם 1600.

וגם אני לא רואה סיבה למעלה נוזל קירור לרכב שמשפריץ לי תמים.

אבל הרדיאטור הזה כרגע לא מעניין אותי כי הרכב לא מתחמם לי מעבר לחצי בשיט והוא לא סובל מי חימום ברגע ,בינתיים אני רוצה לסדר תדלתות האלה שלא יגנבו לי תרכב .

פורסם

שמע בחור..תעשה לכולם טובה..תפסיק לדבר בסלנג הזה..הרבה אנשים כאן נגעלים מהשפה הזו.

תמים=את המים

תדלתות=את הדלתות

יחפש=אחפש

למעלה=למלא

פורסם
שמע בחור..תעשה לכולם טובה..תפסיק לדבר בסלנג הזה..הרבה אנשים כאן נגעלים מהשפה הזו.

תמים=את המים

תדלתות=את הדלתות

יחפש=אחפש

למעלה=למלא

אין בעיה

פורסם (נערך)
שמע בחור..תעשה לכולם טובה..תפסיק לדבר בסלנג הזה..הרבה אנשים כאן נגעלים מהשפה הזו.(גם אני)!

תמים=את המים

תדלתות=את הדלתות

יחפש=אחפש

למעלה=למלא[/QUOTE]

מצטרף להמלצה ולבקשה, השרשור ההזוי ביותר, שנפתח בתקופה האחרונה, רמת כתיבה ירודה, שגיאות כתיב, שפת צאטים ללא סימני פיסוק, כמדומני שמדובר בטרול בן 12, שלא סיים עדיין כתה ד.

אי לכך ובהתחשב בנסיבות, אפילו מנהלי השרשור לא נעלו את השרשור עד כה, בגלל שרשור שנוגד את כללי הפורום, ותיקנו והדגישו באדום את הכתיב הנכון, אך עדיין הסגנון הוא ילדותי, ובניגוד לרמה של הפורום.

בברכה

צביקה

עריכה אחרונה על ידי צביקה.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם (נערך)
שמע בחור..תעשה לכולם טובה..תפסיק לדבר בסלנג הזה..הרבה אנשים כאן נגעלים מהשפה הזו.(גם אני)!

תמים=את המים

תדלתות=את הדלתות

יחפש=אחפש

למעלה=למלא[/QUOTE]

מצטרף להמלצה ולבקשה, השרשור ההזוי ביותר, שנפתח בתקופה האחרונה, רמת כתיבה ירודה, שגיאות כתיב, שפת צאטים ללא סימני פיסוק, כמדומני שמדובר בטרול בן 12, שלא סיים עדיין כתה ד.

אי לכך ובהתחשב בנסיבות, אפילו מנהלי השרשור לא נעלו את השרשור עד כה, בגלל שרשור שנוגד את כללי הפורום, ותיקנו והדגישו באדום את הכתיב הנכון, אך עדיין הסגנון הוא ילדותי, ובניגוד לרמה של הפורום.

בברכה

צביקה

זה לא נושא השיחה כרגע, אני מודה בכך שאין לי עיברית טהורה אבל עדיין זו לא סיבה לסגור את השרשור .

אני בדקתי בהרבה מוסכים של חלקי חילוף אם קיים החלק הזה (משאבת ווקום לנעילה מרכזית) ו עדיין לא מצאתי.

האם אפשר לנתק את משאבת הווקום ו לפתוח את הדלת ללא מאשבת ווקום?

אוקי,נסעתי על הרכב ו הוא כבר לא שופך מים הרדיאטור בסדר גמור,כנראה כל הבעיה קרה בגלל עודף מים.

עריכה אחרונה על ידי greensnow
פורסם (נערך)

אני יכול לנסות לעזור לך בנושא של המנעולים

בזמנו קיבלתי הצעת מחיר מפאר המנעולים לתקן את כל הדלתות מבחינה מכנית סדר גודל של כ 500 ש"ח, אם המשאבה תקינה אזי לאחר התיקון המכני הנעילה המרכזית אמורה לעבוד תקין.

אגב, קראתי את ההודעה שלך שוב, גם אני בזמנו שברתי את הנועל בדלת אבל זה בגלל שניסיתי לסגור את הנועל כאשר הדלת פתוחה. שים לב שאם אתה מדמה סגירה של הדלת ( סוגר את הזיז במנעול ) את יכול לנעול את הדלת בחופשיות.

אני מעתיק הודעה שכתבתי לפני שנה וחצי שעדיין רלוונטית לך

בזמנו היה בחזקתי פולו 98, לפי מה שאני רואה זה אותו העיקרון, יש צורך בחלקים (מין מפתח כזה קליפס וכו) ,

אני רכשתי מפאר המנעולים בפ"ת את החלקים והרכבתי בכל מקרה החלק שנשבר בדרך כלל זה המפתח

ניתן למצוא סט באיביי תרשום בחיפוש של EBAY

VW LUPO DOOR LOCK REPAIR KIT FRONT LEFT

http://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=VW+LUPO+DOOR+LOCK+REPAIR+KIT+FRONT+LEFT&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XVW+LUPO+DOOR+LOCK+REPAIR+KIT&_nkw=VW+LUPO+DOOR+LOCK+REPAIR+KIT&_sacat=0

ניתן לראות סרטונים ביוטיוב

סרטון ראשון

סרטון שני

http://www.youtube.com/watch?v=egTehqX8LMw

סרטון שלישי

עריכה אחרונה על ידי אחיעד
פורסם

היי אחיעד,

הבעיה שהייתה לך אכן דומה לשלי , אך זו רק חלק מהבעיה.

על פי מה שהבנתי כול הנראה נעילה מרכזית נתקע כך שלא ניתן לפתוח אותה או לסגור אותה , רק את שני הדלתות האחוריות ניתן לפתוח/לסגור אחריי הפעלת כוח ברמה מוגזמת.

גם אם אני אחליף את הצילינדר ואת כל מערכת הנעילה הדלת עדיין תהיה תקועה.

יש לי שאלה כזאת ,אם אני ינתק את משאבת הווקום של נעילה מרכזית ,האם הדלתות יסגרו ידנית?

נ.ב היום (שלישי)או מחר (רביעי) אני אסע למנעולן שיעשה בדיקה לאחר מכן אני ידע מה צריך לעשות .

ובדקתי בכל הארץ איפה קיים החלק משאבת ווקום של נעילה מרכזית לפולו קלאסיק שנת98 וקיים החלק הזה בנתניה הוא עולה 200 שקל .

פורסם

בוא נעשה קצת סדר.

1. מבחינה מכנית על מנת שניתן יהיה לפתוח ולסגור את הדלתות עם המפתח עליך לתקן כפי שציינתי בהודעה הקודמת.

2. מבחינת נעילה מרכזית, אם החלקים המכנים יהיו תקינים תוכל להיעזר בנעילה המרכזית לשם פתיחה\סגירה של הדלתות עם המפתח

3. תוכל להיעזר גם במה ש NATCO כתב לך בדף הקודם לשם התקנה של שלט נוחות ( פתיחה ונעילה ללא מפתח אלא עם שלט )

4. הכפתורים של הפתיחה ונעילה בדלתות אצלי היו עדינים ( התפרקות של הפלסטיק לאחר מס' שנים) פעלתי בשני אופנים א. כל מנעול שומן על מנת שניתן יהיה לסגור ולפתוח בצורה עדינה ונעימה יותר. ב. החלפתי את כל הכפתורים בכפתורים שחמי עשה לי ממתכת ( הוא יצר את ההברזה המתאימה עם אחד הנועלינים שהבאתי לו )

אז לשאלתך לגבי המשאבת הוואקום כן, אם תנתק אותה הדלתות שתקינות מכנית יעבדו ללא המשאבה. המשאבה ממוקמת בבגאז' בצד הנוסע ( לא צד הנהג)

פורסם
בוא נעשה קצת סדר.

1. מבחינה מכנית על מנת שניתן יהיה לפתוח ולסגור את הדלתות עם המפתח עליך לתקן כפי שציינתי בהודעה הקודמת.

2. מבחינת נעילה מרכזית, אם החלקים המכנים יהיו תקינים תוכל להיעזר בנעילה המרכזית לשם פתיחה\סגירה של הדלתות עם המפתח

3. תוכל להיעזר גם במה ש NATCO כתב לך בדף הקודם לשם התקנה של שלט נוחות ( פתיחה ונעילה ללא מפתח אלא עם שלט )

4. הכפתורים של הפתיחה ונעילה בדלתות אצלי היו עדינים ( התפרקות של הפלסטיק לאחר מס' שנים) פעלתי בשני אופנים א. כל מנעול שומן על מנת שניתן יהיה לסגור ולפתוח בצורה עדינה ונעימה יותר. ב. החלפתי את כל הכפתורים בכפתורים שחמי עשה לי ממתכת ( הוא יצר את ההברזה המתאימה עם אחד הנועלינים שהבאתי לו )

אז לשאלתך לגבי המשאבת הוואקום כן, אם תנתק אותה הדלתות שתקינות מכנית יעבדו ללא המשאבה. המשאבה ממוקמת בבגאז' בצד הנוסע ( לא צד הנהג)

אתה לא מבין , קיים שלט , ואם אני יחליף צילינדר זה לא ישנה את העובדה שהדלת תנעל\תפתח .

הכפתור המכני וכל המערכת שמה פשוט תקוע אם אני לוחץ על הכפתור המכני לבד (הבורג בדלת) הוא תקוע רק אם אני מפעיל המון כוח הוא יורד .

זאת הבעיה,הכול פשוט תקוע חוץ משני הדלתות האחוריות שאותן אפשר לסגור עם מפעילים טיפה פחות כוח.

כנראה הנעילה נתקע ואז ניסו לפתוח את הדלת עם מפתח ושברו את כל הצילינדר.

השאלה שלי אך לשחרר את הדלת ?

פורסם

יקירי כנראה לא הבנת אותי,

יש לדאוג כי המערכת מבחינה מכנית תעבוד ז"א, ניתן יהיה לנעול את הדלתות, ניתן יהיה לפתוח את הדלתות וכן ניתן יהיה לנעול ולפתוח את הדלתות עם מפתח.

צלם תמונות ונסה לצרף הסברים על מנת הנוכל להתקדם בנושא. ( אי אפשר לנעול את הדלתות הקדמיות אם הן פתוחות )

ואגב המשאבה פתחה לך את הדלת היות וצינורית הוואקום בסדר והיא מכוונת על פתיחה ( כנראה שזה המצב היה בעת שהתקלקל הצלינדר )

פורסם
יקירי כנראה לא הבנת אותי,

יש לדאוג כי המערכת מבחינה מכנית תעבוד ז"א, ניתן יהיה לנעול את הדלתות, ניתן יהיה לפתוח את הדלתות וכן ניתן יהיה לנעול ולפתוח את הדלתות עם מפתח.

צלם תמונות ונסה לצרף הסברים על מנת הנוכל להתקדם בנושא. ( אי אפשר לנעול את הדלתות הקדמיות אם הן פתוחות )

ואגב המשאבה פתחה לך את הדלת היות וצינורית הוואקום בסדר והיא מכוונת על פתיחה ( כנראה שזה המצב היה בעת שהתקלקל הצלינדר )

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?522298-%D7%9E%D7%A9%D7%90%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%A0%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%94-%D7%9E%D7%A8%D7%9B%D7%96%D7%99%D7%AA-(%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%95-%D7%A7%D7%9C%D7%90%D7%A1%D7%99%D7%A7-98-)

תקרא את זה בבקשה, זה יותר מסודר

• תוכן חדש...