Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טריוס.

לא חושב שחדשים עולים פחות ויש לזה את היתרון של נוחות וקיזוז זריקה של הנאבה.

פורסם

היתרון היחידי של חריטה הוא במחיר. צלחות בילום איכותיות (מקוריות או מחברה מוכרת) עולות מאות אם לא אלפי אחוזים יותר מחריטה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היתרון היחידי של חריטה הוא במחיר. צלחות בילום איכותיות (מקוריות או מחברה מוכרת) עולות מאות אם לא אלפי אחוזים יותר מחריטה.

ברכב אצלי הצלחות האחוריות היו במידה מיוחדת שאין בארץ (דיברתי עם יבואן ATE).

לאחר שנשלח מייל ל-ATE, היבואן הסכים לייבא את הדגם הנ"ל בכ-200ש"ח (אם אני זוכר נכון) לצלחת.

הבעיה הייתה שזה כבר היה מאוחר מדי - כבר רכשתי צלחות של TRW בכ-350 ל-2 צלחות.

ובמקרה שלי מדובר במידה מיוחדת.

אז כמה באמת חוסכים ?

פורסם (נערך)

באחוזים חוסכים הרבה, בשקלים ממש לא הרבה. לפני חמש שנים קניתי זוג צלחות לטווינגו ב 150 ש"ח. חריטה של זוג היתה עולה לי 50 ש"ח. אבל אנחנו מפספסים פה את הנקודה. החלפה וגם חריטה מחייבת פירוק הדיסקים. זה אמנם עבודה של חמש דקות, אבל פותח השרשור שאל לגבי חריטה על הרכב ללא פירוק (זה לפחות מה שהבנתי). ראיתי שזה נעשה בחו"ל, לא שמעתי על מקום שעושה את זה בארץ.

עריכה אחרונה על ידי tanga
פורסם

אפשר אבל נראה לי שבחריטה על הרכב עדיין חייבים לפרק קליפר + מסגרת הקליפר ולכן נשאלת השלאה - בשביל מה בדיוק צריך את זה?

ובמה עדיף על חריטה רגילה עם פירוק הדיסק?

פורסם

מה זה חריטה על האוטו? כשהדיסק עדיין מחובר?? :shock:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

וזה יוצא מדוייק כמו חריטה במכונה ייעודית? איך מקבעים את ציר הדיסק על הנאבה שלא יזוז בזמן הסיבוב?

• תוכן חדש...