Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב ;)

שלום התקנתי את מול מגבר נוסף בשביל הסאב ומאז יש לי רעשים במערכת , שהאוטו לא מונע אין רעשים ברגע שאני מתניע מתחיל להיות שוב ,

מה יכול ליהיות הבעיה ???

שהיה מותקן מגבר אחד לא היה רעש והגיין היה יחסית גבוה

עכשיו עם אני מוריד את הגיעו אין רעשה אבל אני שם אותו מממש נמוך בשביל שלא יהיה רעש ואז אני צריך להגביר במערכת לווליום ממש גבוה בשביל לשמוע נורמלי :/

יש פיתרון?

פורסם

כנראה שההארקה למגבר החדש לא טובה, ודא שהיא מחוברת היטב ישירות לגוף הרכב ללא צבע בין ההארקה לגוף הרכב.

SCANSPEAK

פורסם

ניסיתי את כל מה שכתוב ועדיין עושה רעש זה ממש מוזר , רק עם אני מוריד את הגיין זה לא עושה :/

שאני מפעיל איתות אני שומע את זה במערכת ....

מה זה יכול ליהיות הכבלים חדשים

פורסם

נתתי כמה לינקים ויש שם המון דברים.

זה יכול להיות כל דבר, HU, כבלים RCA,מגבר, כבל מתח ליד כבלים RCA, הערקה לא טובה..

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

• תוכן חדש...