Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לאחרונה שמתי לב לקולות מוזרים מאזור רצועת הטיימיניג, קולות שמזכירים קולות של רישרוש מוזר.

הקולות נשמעים במצב עמידה וגם במצב נסיעה, מפסיקים לסירוגין אך לרוב שומעים אותם וזה ממש מוזר נשמע כאילו משהו מוזר שם.

עכשיו ידוע לי שעליי לעשות טיימיניג אך מה לדעתכם הקולות האלה? מעניין אותי הייתי רוצה לשמוע את דעתכם.

עריכה אחרונה על ידי OmerLevi
פורסם

כנראה מותחנים גמורים, תחליף אותם כשתעשה טיימינג.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

יכול להיות שהמותחן דינאמי בטיימינג מרעיש וגם יכול להיות שהמייסבים של אחד המותחנים גמור .

בדוק עוד כמה זמן אתה צריך לעשות החלפה ומתי עשית אם עשית לא מזמן תחזור למוסך .

ואם יש לך בקרוב פשוט תקדים . אי אפשר לאבחן דרך האינטרנט - מספיק רצועה שתיקפוץ שן או 2 וזה ניגמר בראש מנוע גמור או מנוע קומפלט .

:twisted:Audi a-3 1.8T 1.7 BAR:twisted:

• ספונסר פורום
פורסם

זה אכן יכול להיות מגיע ממנגנון התיזמון או מהמסתובבים האחרים כגון אלטרנטור מש הגה או מדחס מזגן .

אם תרצה אתה מוזמן אלינו לבדיקה מקצועית ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...