Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רק פניות בכתב. אם אפשר - לפחות למכון הבדיקה - מעורך דין. ופניה למשרד הרישוי גם תהיה סוג של קטרזיס. מה זאת אומרת אצלהם לא היו בעיות בצמיגים? אם שמרת תמונות שלהם, אפשר בקלות להראות שהם או חפיפניקים או שקרנים. כך או כך לא מגיע להם להמשיך לבדוק רכבים עבור לקוחות תמימים. לגבי חברת הליסינג - כאמור, מכתב. אם יש פייסבוק - אפשר גם. לא עוזר? משרד התחבורה. יש גבול מסוים, שבו גם לחברות גדולות שווה לטפל ב"מטרד" שאתה יוצר ולא סתם לנפנף אותך, כאשר אתה צודק...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קודם כל לדעתי תגיד תודה שלא החליפו לך צמיגים, כי חברת הליסינג היתה שמה לך את הצמיגים הכי זבל.

לדעתי, אולי כן החליפו לו, ביומיים שהרכב היה במגרש.

הרכב עבר את הבדיקה עם צמיגים תקינים ומאוזנים, ואח"כ היה להם זמן לדחוף לו צמיגים במצב פחות טוב. נשמע הזוי?

כל הנאמר לעיל הוא בגדר השערה, אבל ההיתכנות שלו סבירה ביותר מאחר ואנו יודעים במי עסקינן.

פורסם

עדכון למי שמעוניין,

לפי שיחה שהתנהלה היום עם מנהל הסניף(הליסינג), עד לרגע זה(שבוע מחפשים) לא נמצא תיעוד על טיפול 60 אלף בחברה, המנהל הציע לי לעשות טיפול 60 אלף על חשבונם באחד המוסכים שיש להם הסדר איתו ונגמור את הסיפור זה, למנהל הסניף אין מושג מי רשם את המכתב שבו קיבלתי אישור על טיפול 60 אלף במוסך מורשה היבואן. היום הייתי אצל מנהל המוסך שהיה בהלם, לא האמין שחברת הליסינג רשמה מכתב שקרי שבו הרכב עבר טיפול 60 אלף, כולל החלפת מסננים שמן ובדיקת בלמים שאין תיעוד כזה במוסך שלו(מנהל המוסך הציף את זה לרמת הנהלת החברה).

מנהל המוסך הסביר שחברת הליסינג עברה 2 עבירות פליליות:

1)זיוף מסמך

2)עבירה על חוק מכירת רכב מיד שנייה

הציע לי להעביר את הפרשה לרמה משפטית על מנת להוציא פיצויים מחברת הליסינג והענשה בגין העבירות הפליליות, בלי שום קשר מנהל המוסך הציע לי להגיע מחר בבוקר עם המכונית שבו כמובן יבצעו טיפול 60000 וגם בדיקה מקיפה מאוד לרכב שאין עוד הפתעות שלא ידעתי עליהן.

כרגע אני לא רוצה לפרסם את שם חברת הליסינג עד שאני לא אדע בוודאות של 100% שכל מה שקרה הוא נכון, כדי לא יתבעו אותי תביעת דיבה.

פורסם (נערך)

ואני לא מבין את כל המגיבים לשרשור הזה...

לא עלה בדעתכם שאם זייפו טיפול אחד, אולי זייפו את כל הטיפולים הוקדמים לו? הרי הטיפולים הקודמים לא נעשו במוסך מורשה. אז לחברה שזייפה את המסמך, מה הבעיה לזייף את כל השאר...

בקיצור, אני הייתי תובע אותם. הבעיה היא שמדובר בסכום גבוה וזה לא תביעות קטנות, מה שאומר שגלגלי הצדק עובדים לאט.

עוד אני טוען כי לא תוכל לתבוע את החברה על זיוף מסמכים אלא רק להתלונן במשטרה. והם יעבירו אולי לפרקליטות והם אולי יתבעו את החברה המדוברת..

האם קנית ישירות מחברת הליסינג או שעשית את העסקה מול סוחר כלשהו. שכן אם ביצעת את העסקה מול סוחר כלשהו אז לדעתי גם זייפו את הקילומטרז'.

אשמח באם תעדכן בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי chenrp
פורסם
ואני לא מבין את כל המגיבים לשרשור הזה...

לא עלה בדעתכם שאם זייפו טיפול אחד, אולי זייפו את כל הטיפולים הוקדמים לו? הרי הטיפולים הקודמים לא נעשו במוסך מורשה. אז לחברה שזייפה את המסמך, מה הבעיה לזייף את כל השאר...

בקיצור, אני הייתי תובע אותם. הבעיה היא שמדובר בסכום גבוה וזה לא תביעות קטנות, מה שאומר שגלגלי הצדק עובדים לאט.

עוד אני טוען כי לא תוכל לתבוע את החברה על זיוף מסמכים אלא רק להתלונן במשטרה. והם יעבירו אולי לפרקליטות והם אולי יתבעו את החברה המדוברת..

האם קנית ישירות מחברת הליסינג או שעשית את העסקה מול סוחר כלשהו. שכן אם ביצעת את העסקה מול סוחר כלשהו אז לדעתי גם זייפו את הקילומטרז'.

אשמח באם תעדכן בהמשך.

קניתי ישירות מחברת הליסינג, לא סוחר, מאחד המגרשים הגדולים שלהם.

פורסם

חביבי פנה לעו"ד ולאחר מכן בדוק איתו האם מותר לפרסם את שמם פה, עדכן מה קורה עם התביעה.

יש חוק במדינה והם עברו עליו בצורה בוטה.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

אני הייתי חושש שבטיפול 60,000 הרכב עבר תיקון רציני יותר כמו פתיחת מנוע וגיר שהזכירו פה או דברים אחרים,

אם ההשערה הזו סבירה - לחברת הליסנג שווה לממן לך טיפול 60,000 נוסף על חשבונם ולא למכור את הרכב במחיר מופחת.

כמו שאמרו כולם, העניין הוא לא הטיפול שבוצע או לא בוצע. העניין הוא ממה הם חששו ולכן לא תיעדו?

פורסם
אני הייתי חושש שבטיפול 60,000 הרכב עבר תיקון רציני יותר כמו פתיחת מנוע וגיר שהזכירו פה או דברים אחרים,

אם ההשערה הזו סבירה - לחברת הליסנג שווה לממן לך טיפול 60,000 נוסף על חשבונם ולא למכור את הרכב במחיר מופחת.

כמו שאמרו כולם, העניין הוא לא הטיפול שבוצע או לא בוצע. העניין הוא ממה הם חששו ולכן לא תיעדו?

זה גם מה שהעלה מנהל המוסך, בגלל זה הוא רוצה לבדוק את המכונית בצורה יסודית, אני מקווה שהוא יוכל לדעת האם בוצע ברכב תיקון מכאני רציני.

פורסם

תעדכן מחר, ובהצלחה.

אני לא רואה בעיה לפרסם את שם החברה, אם אתה מתאר נכונה את הדברים מנקדת מבטך. אבל תפעל איך שנוח לך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הייתי תובע את המכון על הצמיגים. באמת שכן.

במקביל תלונה במשטרה על זיוף מסמך וכו', במידה ולא יסכימו לפצות בסכום נאה. תתחיל ליצור מטרד.

פורסם

אני חושב שלהתחיל בתלונה במשטרה על זיוף, זה צעד נכון. אם בעל המוסך, שהמוניטין שלו נפגע, מוכן להצטרף לתלונה - מה טוב. אם לא, גם הצהרה חתומה מצידו של מצויין.

במקביל, לפנות לגופים רלוונטים (הרשות להגנת הצרכן, משרד התחבורה וכו').

וכמובן, לשלוח מכתב מעו"ד שדורש ביטול העסקה והחזרת הכסף לאלתר, כי קנית חתול בשק.

כמובן שאם תנקוט רק בצעד האחרון, הסיכוי שלך לראות את הכסף יותר טוב... אבל יש בצעד פומבי שירות לציבור.

יישר כוח!

נ.ב. מכיוון שהתנסחת בזהירות הראויה וציינת רק עובדות, כפי שנתקלת בהם, לעניות דעתי אין בעיה לפרסם את שם החברה כאן. זה גם יכול לקדם את הטיפול בבעיה.

נ.ב.נ. כרגע לא הייתי מתקדם עם הרכב לשום פעולה. שייקחו אותו בחזרה ויחזירו את הכסף, כולל הצמיגים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

עדכון,

המכונית נכנסה למוסך מורשה היבואן, במקביל מנהל המוסך ביקש תשובות מחברת הליסינג על זיוף המכתב וחוץ מגימגומים לא קיבל תשובה.

היום המוסך מבצע טיפול 60 אלף לפי הוראות יצרן, בנוסף גילה ששני המתלים הקדמיים(בולמים) גמורים לגמרי, כל מיני רצועות ומסננים שהיו אמורים להיות מוחלפים בטיפולים התקופתיים לא הוחלפו והיו במצב גרוע, מנהל המוסך אמר לי שהרכב הזה הוזנח. הרכב ישאר במוסך להערב כדי שמחר ימשיכו לבדוק עוד מנגנונים ברכב כדי לעשות לו יישור קו מוחלט וגם שיהיו לי הוכחות על הזנחת הרכב בזמן שהרכב היה בבעלות חברת הליסינג. מנהל המוסך שאל אותי למה לא עשיתי בדיקה עצמאית לרכב לפני הקנייה, אמרתי לו שעשיתי והראיתי לו את טופס הבדיקה והיה חסר מילים ופשוט הלך מהמקום(הבדיקה הייתה יחסית תקינה חוץ מליקויים קטנים).

קיבלתי טלפון מחברת הליסינג במהלך היום שהם המומים ויעשו בדק בית, כפיצוי הם ישלמו לי רק את הטיפול של 60000 ק"מ ולא את שאר הליקויים, אמרתי לאותה נציגה שבגלל שהרכב הוזנח על ידם הליקויים נוצרו ולא טופלו בזמן כך שזה אחריותם, היא לא ענתה לי על זה.

בלי שום קשר הודעתי לנציגת השרות שמחר בבוקר אני מגיש תלונה במשטרה בגין עבירות הזיוף ושמשטרת ישראל תחקור את הנושא כי זה כבר סיכון בטיחותי.

שאלה לי אליכם, אני צריך חוות דעת משפטית שבגלל ההזנחה של הרכב ישנם ליקויים משמעותיים שעולים הרבה כסף, אל מי אני פונה?

עריכה אחרונה על ידי avi2502
פורסם

לייעוץ משפטי פנה לעורך דין. אין לזה תחליף.

בהחלט ניתן לטעון כי בגלל שהמוסך הוא בעל אינטרס לתקן, הוא "המציא" ליקויים.

מצד שני, זיוף הטיפולים שם את חברת הליסינג במצב מאוד בעייתי, מלכתחילה, שיש להם מה להסתיר.

אם אתה לא רוצה להכנס להוצאות, תבע את חברת הליסינג בבית דין לתביעות קטנות.

פורסם
לייעוץ משפטי פנה לעורך דין. אין לזה תחליף.

בהחלט ניתן לטעון כי בגלל שהמוסך הוא בעל אינטרס לתקן, הוא "המציא" ליקויים.

מצד שני, זיוף הטיפולים שם את חברת הליסינג במצב מאוד בעייתי, מלכתחילה, שיש להם מה להסתיר.

אם אתה לא רוצה להכנס להוצאות, תבע את חברת הליסינג בבית דין לתביעות קטנות.

תודה על התשובה, אני כבר מתייעץ עם עורך דין, אך הוא העלה מחשבה כמו שרשמת, שחברת הליסינג יטענו שלמוסך יש אינטרס לדחוף כל מיני דברים שלא נחוצים, בגלל זה הוא התייעץ איתי אם כדאי לקחת חוות דעת משפטית ממומחה לרכב כדי שירשום שכל הליקויים נגרמו בגלל רשלנות טיפול ברכב או שלסמוך על השופט שיבין מה קרה בסיפור הזה ושיפסוק לטובתי.

(העו"ד שאני מתייעץ איתו הוא חבר משפחה, הוא מומחה לפלילים ולא לתביעות קטנות)

פורסם

אולי לפני שיפוץ לקויים, קח למכון בדיקה אובייקטיבי, לקבלת דו"ח על מצב הרכב.

דרך אגב, כל דבר שכתוב בתביעה מוגן מלשון הרע. כלומר, אם אתה תובע מהם בתביעות קטנות, אתה יכול לפרסם את התביעה כאן, כשירות לציבור.

אבל... לא מאיימים. עושים.

אל תגיד - אני אתבע. תשלח מכתב רשום עם דרישה לפיצוי.

לא ייענו?!

תתבע.

תפרסם.

לא לאיים, לא בפרסום, לא בתביעה, לא בתלונה למשטרה. איום בתלונה למשטרה הוא גם יכול להחשב סחיטה באיומים.

לא מאיימים.

דורשים מה שמגיע.

לא מקבלים - פועלים.

• תוכן חדש...