Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רץ כרגע פרסום, שבשיחת טלפון פשוטה ל *555

ניתן להוסיף לחבילת הגלישה שלכם עד כ 5GB גלישה. ז"א שאם היום יש לכם 1GB, מגיע לכם עוד 4GB חינם לחצי השנה.

הקאץ' היחיד שאני מצאתי הוא:

שתוך חצי שנה צריכים לזכור להתנתק אחרת מתחילים לשלם 29.90 ש"ח לחודש, והניתוק יכול להתבצע רק במרכז שירות\בפקס.

נראה שפלאפון בונים על אנשים שיתחברו עכשיו כי זה חינם וישכחו\יתעצלו (מחק את המיותר) לנתק את זה כעבור תקופת ה"חסד".

מה דעתכם?

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

תמיד תמיד תמיד שיטת מצליח.

כנאמר בעבר - הם דפקו אותנו בלי וזלין במשך שנים, למה לשכוח זאת כל כך בקלות? במיוחד אם אפשר למצוא תנאים דומים או טובים יותר אצל מפעילות חדשות (ולרוב בפחות כסף).

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

אמרת פלאפון אמרת הכל.

לפני עשר שנים כשהתגייסתי החרות האלה חיכו בבקו"ם וחילקו "טלפון חינם עם חצי שעה חינם למספר לבחירתך" לחיילים למשך שנתיים.

רק מה, בשביל שזה ישאר חינם היית מחוייב לדבר דקה בחודש לפחות, כמובן שאת זה מגלים בדיעבד ולא כי אומרים לך את זה במעמד החתימה.

הנציג בזמנו הציג את זה ככה כאילו זה נטו שירות של פלאפון לטובת החיילים בלי שום אותיות קטנות.

כמובן אחרי כמה חודשים הלבנה הזאת הפכה בלתי שמישה ונזרקה במגירה.

אחרי כשנה קבלתי חשבון של מעל 1000 שקל ללא שום התראה מוקדמת רק כי לא עשיתי שימוש בפלאפון.

הסברים, בקשות, הצעה להחזיר את המכשיר והעובדה שאני חייל מסכן לא עזרו.

שלמתי 1000 שקל וכיוויתי שהם ישמשו את מקבלי ההחלטות לרכישת כרטיסי חניה בטיפולי הכימוטרפיה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מה הם חשבו לעצמם? היום גם אני ראיתי את הפרסומת שלהם והחלטתי לבדוק את זה.

אחרי שנגמרים לך ה5GB הגלישה נחסמת, מה השטויות שאלה? כרגע יש לי חבילה ללא הגבלה עד 3GB ואחר כך זה נהיה קצת איטי אבל אינטרנט יש.

בנוסף צריך לזכור להתנתק מהם.

בקיצור לא הכי מומלץ..

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
  • תוכן חדש...