Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאזדה 323 שנת 2000

שבוע שעבר הלכתי לשים ג'נטים ובדרך החלפתי 2 צמיגים אחוריים.

עכשיו הייתי באמצע עבודה והייתי בלחץ ולא שמתי לב שהצמיגים שהוא שם לי לא רק לא אותו חברה כמו מקדימה הם גם סיניים (צמיגי ווסטלייק)

אני מוכן לחזור אליו להתעקש להחליף ואם צריך להוסיף לצמיגים טובים

השאלה עד כמה זה קריטי? ההבדל ממש משמעותי בין צמיג סיני לצמיג שנחשב טוב?

ואם מומלץ להחליף לאיזה חברה הכי מומלץ?

פורסם

ההבדל אכן קריטי, אבל קשה לי להאמין שיסכים להחליף לך אותם. אם לא רצית סיניים למה לא אמרת לו בזמן ההרכבה?

אם התשובה היא לא שמתי לב, זו בעיה שלך ואין שום סיבה שיסכים להחליף לך.

פורסם

לחץ בעבודה באמת עושה בלאגן.. מה אני יעשה לא הייתי מרוכז כל שנייה התקשרו אלי.. מצד שני הוא גם צריך להגיד איזה צמיג הוא שם..

אם נעזוב את הקטע של יחליף לא יחליף מה מומלץ להשים למאזדה ?

פורסם

באתר tires4u יש קונטיננטל אקו-קונטקט 5 במחיר 290 ש"ח ליחידה, המחיר לא רחוק ממחיר של צמיג סיני ואם יש לך כוח לחפש לעיתים ניתן למצוא מחיר טוב יותר מאשר מוצע שם.

פורסם

הצמיג הוא צמיג "ירוק" כך שיכול להיות שיחסוך לך מעט דלק על חשבון קצת נוחות ו/או רעש, למרות שקיבל חוות דעת טובות מהאתרים הרלוונטיים.

החברה כשלעצמה מובילה בתחום.

פורסם

באיזור שלי הצמיג הזה עלה לנו 400 שקלים למידה 14, בעיר שלי אין שום יותר זול למידה הזו, ככה שאם זה המחיר 290 אני מציע לך ללכת על הצמיג, קיבל ביקורות טובות ובסך הכל זה צמיג ירוק שאמור להחזיק יותר זמן מאחרים (ובוא הזמן לזכור שהוא לא ספורטיבי כמובן).

• תוכן חדש...