Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם למאזדה יש גירסת סטיישן.

ה-6 תהיה חלשה מהמונדאו אבל נוחה, שקטה, מאובזרת וחסכונית יותר.

המונדאו נמצאת בערוב ימיה וזה מורגש לדעתי, אני הייתי בוחר ב-6.

פורסם

המונדאו חזקה יותר בצורה משמעותית,נוחה יותר,ובעלת איכויות דינמיות מעולות.

המאזדה מאובזרת יותר,חדישה יותר,והיא די מהנה לנהיגה.

למרות הגיל של המונדאו,הייתי בוחר בו בלי ספק.

פורסם

מאחר ומדובר בליסינג אני מניח כי המדובר בדגמי הבסיס.

מחר אערוך נסיעת מבחן בשני הדגמים ואחלוק חוויות אח"כ.

אין ספק שה-6 נראית מרשימה יותר ועקבות הזמן ניכרים בפני המונדיאו.

ד"א יש שני דגמים נוספים של רכבים המוצעים לנו אבל הם נראים לי נחותים וחסרי כל ברק: I40 וקאיה אופטימה.

פורסם

בתחום יחידת הכוח הן אולי נחותות אבל ה-I40 היא אחד הרכבים הכי מרווחים בקטגוריה, פשוט מקום אינסופי ומושבים נוחים ביותר.

הרכב קצת כבד ועצל לעומת המתחרות אבל באופו כללי אין בעיית ביצועים מהותית, מאוד נוח שם בפנים ושיכוך המהמורות והבורות מעולה. אני דווקא אהבתי.

האופטימה מצטיינת בזכות העיצוב שאני דווקא פחות מחבב, היא פחות מרווחת מהיונדאי וגם פחות נוחה.

פורסם
מאחר ומדובר בליסינג אני מניח כי המדובר בדגמי הבסיס.

מחר אערוך נסיעת מבחן בשני הדגמים ואחלוק חוויות אח"כ.

אין ספק שה-6 נראית מרשימה יותר ועקבות הזמן ניכרים בפני המונדיאו.

ד"א יש שני דגמים נוספים של רכבים המוצעים לנו אבל הם נראים לי נחותים וחסרי כל ברק: I40 וקאיה אופטימה.

תישאר עם המונדאו או ה6.

פורסם

המונדיאו כרגע לא רוללנטית כי היא מוחלפת וכרגע לא ניתן לרכוש כזאת חדשה בכלל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
ה 6 החדשה פשוט יפהפיה. אין תחרות מבחינתי עוד לפני שהתישבתי באוטו.

מחזק, היא נראית מדהים. ובתור אחד שכן יצא לו לנהוג בדגם הבכיר (2.5), היא גם נוסעת ומרגישה מדהים.

פורסם
המונדיאו כרגע לא רוללנטית כי היא מוחלפת וכרגע לא ניתן לרכוש כזאת חדשה בכלל.

לדעתי לחברות ליסינג יש מלאי משלהם של המונדיאו 2013.

פורסם (נערך)

לאחר נסיעה על ה-6 והמונדיאו להלן רשמי:

המונדיאו הוא רכב סאלוני אמיתי, הוא גדול ומרווח מבפנים, ולמרות שסימני הזמן ניכרים היטב גם בעיצוב הפנים, הוא מרגיש מהוקצע ואיכותי.

מבחינת דינמית מנוע 2 ליטר הטורבו בהחלט עושה עבודה יפה ויש לו כח זמין והוא מאיץ יפה, אם כי אין את החדווה שיש למנועי וואג המשולבים בגיר DSG.

התחושה הכללית בנהיגה כי מדובר ברכב בקטגוריה סאלונית, גדול, רחב ויציב.

האבזור די בסיסי וחלק מהאלמנטים בלוח השעונים לקוחים מהדור הקודם של הפוקוס שזה ממש מעליב לרכב שכזה.

החסרון הכי גדול של הרכב לטעמי הינו העיצוב החיצוני שפשוט נראה "זקן" וסתמי.

לעומת זאת העיצוב הוא הצד החזק של ה-6 שנראית טוב מבחוץ וגרסאת הסטיישן אפילו יפה עוד יותר.

גם העיצוב הפנימי של ה-6 הרבה יותר מודרני והוא מאובזר יותר אם כי הצבע השחור השולט בפלסטיקה די מדכא.

מרווח הפנים של ה-6 לא מרשים והוא לא מרגיש יותר מרווח מרכב משפחתי ממוצע.

מבחינה דינמית ה-6 מציג יכולת לא רעה, והוא מאיץ יפה. בנסיעה הוא יציב ונוח אם כי אין לו את התחושה של רכב גדול כמו במונדיאו.

בסופו של יום, המונדיאו מציג יכולת דינמית עדיפה, הוא מרווח ונוח יותר ולמרות גילו, איכותי יותר ומרגיש רכב מנהלים של ממש.

מנגד ה-6 מאובזר יותר ומעוצב בהרבה.

עריכה אחרונה על ידי yuval1111
פורסם

לא הבנתי. אז הזמנת מונדאו או שאתה מפרסם סקירה ומחכה שנחליט בשבילך ? (:-)

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לא הבנתי. אז הזמנת מונדאו או שאתה מפרסם סקירה ומחכה שנחליט בשבילך ? (:-)

טרם החלטתי סופית אם כי אני נוטה לכיוון המונדיאו.

המטרה של השרשור היתה מלכתחילה להתייעץ עם אנשים שמכירים/נוהגים על הרכבים הנ"ל ולהשכיל מנסיון של אחרים. בכל זאת, נסיעת מבחן של פחות משעה יכולה לתת התרשמות כללית וראשונית בלבד.

• תוכן חדש...