Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, מישהוא יודע איפו אוכל למצוא חברה ,חנות או ג'נק-יארד (JUNKYARD) קרוב לאיזור חיפה שמוכרים חלקים מקוריים למרצדס, דגם W124 - E220 שנות (1985 - 1995).

חיפשתי באתר http://junkyard.co.il/ אבל לא יכלתי למצוא חלקים לרכב שלי באזור הצפון או חיפה :|.

אני מחפש על סט כסאות שלם, לוח שעונים, חלקים שונים לרכב (פנימיים וחיצוניים).

יש לכם מושג איפה אפשר למצוא ?

תודה.

מחפש חלקים למרצדס בודי W124 שנות 1985-1995.

פורסם

קשה מאוד למצוא בארץ בפירוקיות חלפים למרצדס. בדקת באיביי?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
שלום, מישהוא יודע איפו אוכל למצוא חברה ,חנות או ג'נק-יארד (JUNKYARD) קרוב לאיזור חיפה שמוכרים חלקים מקוריים למרצדס, דגם W124 - E220 שנות (1985 - 1995).

חיפשתי באתר http://junkyard.co.il/ אבל לא יכלתי למצוא חלקים לרכב שלי באזור הצפון או חיפה :|.

אני מחפש על סט כסאות שלם, לוח שעונים, חלקים שונים לרכב (פנימיים וחיצוניים).

יש לכם מושג איפה אפשר למצוא ?

תודה.

יש לך את אוטולנד הוא מייבא חלפים מקוריים של מרצדס.

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם
קשה מאוד למצוא בארץ בפירוקיות חלפים למרצדס. בדקת באיביי?

כן חיפשתי באיביי אבל זה עולה הרבה בגלל המשלוח...

פורסם
יש לך את אוטולנד הוא מייבא חלפים מקוריים של מרצדס.

התקשרתי אליהם אבל אין להם כסאות לרכב שלי.

פורסם

נסה ב"דקר" בת"א, הם מחזיקים לא מעט חלפים לרכבי מרצדס ישנים.

מניסיוני, חלקי גומי/פלאסטיק מפירוק לא ניתנים לשימוש עקב הזדקנות/התיבשות/התפוררות.

אני למשל חיפשתי ריפוד פנימי לדלת הנהג ב בC240 שלי (בת 15) ובסופו של דבר מצאתי ב"כולמוביל" ריפוד פנימי מקורי חדש, זה היה יכול להיות נהדר אך למרבה הצער מחירו הוא 12 אש"ח:|

• תוכן חדש...