Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
תסתכל על דלת הנהג, היכן שמתחיל חלון הזכוכית.

בן אדם,תסתכל עוד פעם,זה לא מתכת חשופה,זה חלק מכיסוי פלסטיק פנימי של הדלת שצבוע בלבן{שאר הפלסטיק צבוע בשחור}ובכל מקרה גם אם באמת זה היה מתכת,זה משולב בצורה של כיסוי פלסטיק של הדלת..בכוונה!.

שבת שלום.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

לי אין שום בעייה עם פח חשוף כל זמן שהוא משתלב עיצובית ולא נראה דל ועצוב.

כל שנותר הוא לראות האם היא תשחזר את הקסם (בנהיגה) של הסיטרואן AX והפיג'ו 106, ותציע משהו מעבר לחיסכון לשמו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מקדימה לא נפלתי מהעיצוב,מאחור ממש אהבתי,מקווה שהמושבים יהיו תומכים יותר ושיפרו את הרעידות המנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בן אדם,תסתכל עוד פעם,זה לא מתכת חשופה,זה חלק מכיסוי פלסטיק פנימי של הדלת שצבוע בלבן{שאר הפלסטיק צבוע בשחור}ובכל מקרה גם אם באמת זה היה מתכת,זה משולב בצורה של כיסוי פלסטיק של הדלת..בכוונה!.

שבת שלום.

שכנוע עצמי, מישהו? :roll:

אנחנו לא רוצים פח חשוף בתא הנוסעים! :evil: מובן?

:idea:
פורסם
שכנוע עצמי, מישהו? :roll:

אנחנו לא רוצים פח חשוף בתא הנוסעים! :evil: מובן?

ממש לא.

בוא נחכה בסבלנות שכל הפרטים על הרכב יחשפו,ואתה תראה שצדקתי.

זאת הייתה בדיוק הפואנטה שלי,אם אין אף פרט על התא נוסעים,איך יכול יכול לדעת?

מתמונה קטנטנה?

אולי באמת אתה האיש הביוני,אני כבר מזמן לא.

פורסם
לי אין שום בעייה עם פח חשוף כל זמן שהוא משתלב עיצובית ולא נראה דל ועצוב.

כל שנותר הוא לראות האם היא תשחזר את הקסם (בנהיגה) של הסיטרואן AX והפיג'ו 106, ותציע משהו מעבר לחיסכון לשמו.

הבעיה עם פח חשוף זה בקיץ הישראלי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אין שום בעיה שברכב כזה רמת גימור ואיכות חומרים זה משהו שהיצרן חסך. ברכב כזה הרי אי אפשר לצפות ריפוד עור משובך וחיפוי על ידי עץ אגוז שעבר פוליש עמוק.

אם רמת הגימור תעלה, גם המחיר יעלה ואז הרכב כבר לא יהיה אטרקטיבי לאומת מתחרות ורכבי סופר מיני בגירסאות הבסיסיות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין לי בעיה עם פח חשוף. טוב, נו, גם לא הייתה לי בעיה עם פח חשוף בפיאט אונו,

אז ייתכן שאני לא דוגמה לכלום.

לא מת על העיצוב, מעדיף את ה-107 המקורית.

נקווה שלפחות השאר ישודרג בלי פגיעה אנושה במחיר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש לי חיבה עצומה לפיג'ו.

ה-108 ריגשה אותי בעיצוב, היא נראת מאוד נכונה , מהממת.

אם ישכיל היבואן לייבא אותה עם תיבה ידנית והמנוע 1.2 /82 כח הרי שזאת יכולה להיות מכונית מיני ממש מוצלחת.

מעניין אותי לדעת האם נראה אותה במועדון ה-60K ..

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

לפי הסירטון שאייל הביא, ניראה שהיצרן מנסה לעשות עם פיג'ו משהו דומה לפיאט 500, מאין מוצר אופנתי קטן. בקרוב ניראה 108 טריביוטו בוגטי? כניראה המחירים יהיו גם במועדון הטריביוטו. אם המחירים יהיו גבוהים - חבל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
צפי הגעה לארץ ?

והאם יש סיכוי שתגיע לכאן גרסה ידנית אמיתית עם מנוע סביר ?

הרכב יגיע לארץ תוך חצי שנה,אני מתאר לעצמי שלפני כבר יהיו מפרטים.

• תוכן חדש...