Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי הפרסום של רנו עם הטווינגו, פיג'ו מגיבה עם ה108:

Peugeot-108_2015_1024x768_wallpaper_01.jpg

היא נראית לי כמו 308 אחרי דחיסה

לא הצלחתי למצוא יותר מידי מידע מעניין נוסף

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא אהבתי, הפרונט לא מרגיש לי נכון. אולי במציאות היא תראה יפה יותר.

יש גם גרסת קבריולט שבה רק הגג עצמו נפתח כמו בפיאט 500C.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם (נערך)

לפי החוץ, נשמרה מגמת החסכנות של ה-107 (דלת תא המטען עשויה מזכוכית בלבד, כדי לקצץ עלויות. כמו כן, נראה שהחלונות האחוריים לא נפתחים, גם לא בגרסאת ה-5 דלתות. אגב, כל זה תקף גם לטווינגו - האחות הלאומית שהוצגה גם היום, ב"תאום" לא מפתיע של תכונות ותזמון..).

מעניין לדעת אם מגמת החסכנות חדרה גם פנימה בצמד הצרפתיות, שנמנעו שתיהן מחשיפת תא הנוסעים שלהן (שוב, ב"תאום" לא מפתיע).

עריכה: הקדמתי מידי לתת לשתי אלו להינות מחמת הספק. מהתבוננות מוקפדת יותר על התמונות ששוחררו, בגודלן המקורי, ברור שבשתי הצרפתיות יש פח גלוי באולם הנוסעים. ברנו, ממה שאפשר לראות, זה יותר חמור. כמו כן, אם כי זה פחות משמעותי, בשתיהן משענות הראש לא מתכווננות.

סליחה שאני דוחף שוב את הרכב שלי, אבל זה לא איום רציני על הפנדה להערכתי. היא תוכל להתגבר גם על שתי הצרפתיות הללו. נחכה לפורד קא החדשה (אם כי העובדה שהיא מפותחת בשוק הברזילאי, כפלטפורמה גלובלית ולא בייחוד עבור אירופה, כבר מעוררת בי הסתייגויות).

עריכה אחרונה על ידי Fkl0ster
:idea:
פורסם (נערך)

מבחינה חיצונית - המיני הראשונה שעשויה לגרום לי לסובב את הראש. לא פיאט 500, לא טווינגו, לא פיקנטו ובטח שלא ה 107 הנוכחית.

עריכה אחרונה על ידי ALÞћÃ
פורסם

אמנם לא עיצוב פורץ דרך, אבל בשונה מלא מעט חברות לקטגוריה אינו נותן תחושת דלות (ע"ע טוינגו).

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
לפי החוץ, נשמרה מגמת החסכנות של ה-107 (דלת תא המטען עשויה מזכוכית בלבד, כדי לקצץ עלויות. כמו כן, נראה שהחלונות האחוריים לא נפתחים, גם לא בגרסאת ה-5 דלתות. אגב, כל זה תקף גם לטווינגו - האחות הלאומית שהוצגה גם היום, ב"תאום" לא מפתיע של תכונות ותזמון..).

מעניין לדעת אם מגמת החסכנות חדרה גם פנימה בצמד הצרפתיות, שנמנעו שתיהן מחשיפת תא הנוסעים שלהן (שוב, ב"תאום" לא מפתיע).

עריכה: הקדמתי מידי לתת לשתי אלו להינות מחמת הספק. מהתבוננות מוקפדת יותר על התמונות ששוחררו, בגודלן המקורי, ברור שבשתי הצרפתיות יש פח גלוי באולם הנוסעים. ברנו, ממה שאפשר לראות, זה יותר חמור. כמו כן, אם כי זה פחות משמעותי, בשתיהן משענות הראש לא מתכווננות.

סליחה שאני דוחף שוב את הרכב שלי, אבל זה לא איום רציני על הפנדה להערכתי. היא תוכל להתגבר גם על שתי הצרפתיות הללו. נחכה לפורד קא החדשה (אם כי העובדה שהיא מפותחת בשוק הברזילאי, כפלטפורמה גלובלית ולא בייחוד עבור אירופה, כבר מעוררת בי הסתייגויות).

איום או לא,חוץ מתמונה ברשת אתה לא יודע כלום על הרכב.

אלא אם כן יש לך עיני רנטגן ביוניות,אני לא יודע איפה ראית פח חשוף..

ודרך אגב דלת אחורית מזכוכית יש גם ברכבים הרבה יותר יקרים כולל וולבו,אין שום קשר לחסכנות.

פורסם

למרות היחס שלי לסגמנט, דווקא עיצוב של פיג'ו 108 אני חייב להודות הכי יפה בקטגוריה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תוקן, PSA-איסט שכמוך. :wink:

ברצינות,אני באמת לא מבין.

אמרת את זה:

"מהתבוננות מוקפדת יותר על התמונות ששוחררו, בגודלן המקורי, ברור שבשתי הצרפתיות יש פח גלוי באולם הנוסעים. ברנו, ממה שאפשר לראות, זה יותר חמור. כמו כן, אם כי זה פחות משמעותי".

ה108 בתמונה עם דלתות סגורות!.

לא רואים בכלל את תא הנוסעים..איך אתה יודע שיש שם פח גלוי??

• תוכן חדש...