Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לאילת עם רכב מיני?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי ספייס סטאר 1200 סמ"ק 3 צילינדרים...

מה דעתכם על נסיעה לאילת עם הרכב הזה?

כמובן שרכב כזה מיועד לנסיעה בעיר יותר

אבל השאלה אם זה מזיק לרכב נסיעה כזאת ארוכה ואם כן איך זה בא לידי ביטוי?

תודה!

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם אתה נוסע כמו בן אדם, סע בחופשיות, ב 2011 נסעתי מהצפון לאילת עם אלטו, נסיעה רגועה כל הדרך לא עברתי את ה 105-110 קמ"ש צריכת הדלק הייתה מצוינת, עם עצירות בדרך ( לא בגלל האוטו, היינו עוד 2 חברים ) לא הייתי ממליץ לך לעשות את זה על בסיס יום יומי ( שוב לא בגלל האוטו רק בגלל שיש רכבים מפנקים יותר לנסיעות כאלה ) אבל לירידה חד פעמית, סע ותהנה מהדרך!!!

אני תמיד אומר שלעשות קילומטרים בתוך העיר הרבה יותר קשה מבחוץ לעיר.

סע בזהירות

פורסם

רכבים אמורים לנסוע, מה אכפת (במיוחד) לרכב עם הוא נוסע במשך עשרה ימים כל יום חמישים ק"מ או ביום אחד חמש מאות ק"מ. כפי שצויין לישבן שלך יהיה יותר קשה מאשר לרכב.

בתקופה הצבא היינו עולים לרמת הגולן חמישה חיילים וציוד ברנו 4 (1100 סמ"ק) והיא עלתה כמו גדולה.

פורסם

כשאתה קונה רכב ולא משנה איזה,אין מקומות שאסור לו לנסוע,וזה ממש לא מזיק,אני עם מיני נסעתי מהיום הראשון 90% רק בין עירוני,וטפו טפו אין שום בעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

עשיתי את הנסיעה הזאת עם סובארו לאונה 1600 שנת 92, אוטומטית, עם 3 אנשים והציוד שלהם, ומזגן פועל! אז למה שרכב מודרני לא יעמוד בנסיעה כזאת?

אבל אני חייב לשאול, למה בכלל שואלים דבר כזה? מאיפה מגיע לאנשים הרעיון שרכב לא יעמוד בנסיעה כלשהי? אני שואל ברצינות, לא בשביל לצחוק על מישהו.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כניראה בגלל שאומרים שזה רכב שמיועד לעיר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

שאספר לך איך אבא שלי חרש את צרפת עם דה-שבו שהיו לה 15 כוחות סוס ביום טוב?

בלי מזגן או מנוע למגבים.

שאספר לך איך עקפה אותי טווינגו ב-160 קמ"ש על האוטובאן בדרך לפרנקפורט?

אנשים חיים בבועה, בחיי.

עוד דבר: רכב לא יודע איך או לאן הוא נוסע.

רכב זה אוסף חלקים שמחוברים יחד, הדורשים פה ושם תחזוקה.

אז סע.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היתה לנו סובארו ליאונה שנת 88 שבמשך כ-7 שנים עשתה את תל אביב-אילת כ-6 פעמים בשנה בכל עונות השנה עם 5 אנשים+כלב+ציוד לשבועיים.

צאו מהחשש הזה, יצרנים לא מתכננים רכבים על פי מדינה פצפונת כמו ישראל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אומנם הרכבים האלו משווקים כ"עירונים" אך זה כלי רכב לכל דבר. לי יש פג'ו 107 ממקום העבודה, הרכב גומא מידי יום סביב ה500 קילומטר בנסיעות בין עירוניות, כמו כן מספר רב של סוכני המכירות שלנו יורדים תכופות לאילת בסופי שבוע עם אוטו הרכב ו3 או 4 איש ללא שום בעיה.

אלו רכבים אמינים וטובים בייחוד הספייס סטאר וכל משפחת המיני

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

אנחנו היינו נוסעים עם פורד ברנדה 1100 5 אנשים + ציוד קמפינג מלא על הגג עד שארם שייח פעם בשנה.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

הרכב יכול להגיע לאילת ובחזרה בלי בעיה, עשו את זה רכבים חלשים יותר לפני עשורים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מה זה אילת.

אני חרשתי בפיאט 500 טוין איר 4500 ק"מ באירופה בשבוע קצת ועוד בצריכת דלק אפסית.

הרכב היה כל כך נוח וחסכוני פשוט התאהבתי בו.

פורסם

מאיפה החשש הזה עם רכב חדש? עשיתי נסיעות כאלה עם פונטו בת 15 ואיביזה בת 17, הכל היה בסדר..

פורסם

מאיפה החשש? כי בארץ הנסיעה לאילת מצטיירת כנסיעה רחוקה ומפחידה.

(היה כבר חבר פורום שחזר מקורס ריענון נהיגה עם תובנות שנסיעה לאילת ברכב ועוד לחופשה זה דבר טיפשי וחסר אחריות)

ואם כבר חולקים חוויות בקשר לנסיעות ארוכות, אז באוקראינה אבא שלי היה עובר מרחקים גדולים מזה ביום אחד עם הדבר הזה(בערך 600 סמ"ק עם 40 כ"ס) :

800px-TAVRIA.JPG

Mini Cooper S R56 - לכיף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...