Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים אוהבים את ה107 ולא אוהבים את הקיה..מה זה כואב לך?!

שכל אחד יגיד את שלו.

והפיקנטו באמת מרגישה שהיא מורכבת מפלסטיק של אסלת בית שימוש עי קוריאני שיכור שרק גמר לאכול כלב בטריאקי לארוחת צהריים.

למען הסר ספק, אין לי ולא יהיה לי אף אחד מרכבי הצעצוע האלה.

אבל זה שתדבר כמו ילד שיצא עכשיו מהפח זבל לא יגרום ל-107 להרגיש איכותית. הרגל מרגיש זול - זול יותר מהקיה.

הקיה היא הנמכרת יותר וככל הנראה המוצלחת יותר כחבילה.

פורסם

בלי קשר למאבק הדמים פה בין קיה לסיטרואן

אני חושב שיש עוד סיבה לכותרת השרשור והיא קשורה לאדון לוי יצחק וחברות הביטוח. לדעתי יש אצלו מגמה לשחוק את סיטרואן חזק במחירון. לא ברור למה.

פורסם
למען הסר ספק, אין לי ולא יהיה לי אף אחד מרכבי הצעצוע האלה.

אבל זה שתדבר כמו ילד שיצא עכשיו מהפח זבל לא יגרום ל-107 להרגיש איכותית. הרגל מרגיש זול - זול יותר מהקיה.

הקיה היא הנמכרת יותר וככל הנראה המוצלחת יותר כחבילה.

אני לא אמרתי שה107 איכותית,שאלתי למה אתה סותם לאחרים את הפה ילדון רחוב קטן.

פורסם

לכל לרכב חדש יש ירידת ערך חדה ברגע שהוא עבר בעלות מהיבואן לצרכן. תמיד המחיר של רכב חדש באולם התצוגה יהיה גבוה מהמחיר שלו לאחר שנמסר ללקוח ולא משנה שעדין לא נסעו בו מטר. אפשר לראות את זה טוב בכל המכוניות שמגרילים במפעל הפיס שפתאום השוק מוצף בהם ואנשים מוכרים אותם על הניר מבלי להוציא אותם אפילו מהבונדד. יש אנשים שחושבים שמכונית היא השקעה ולא מבינים שהיא כלי עזר מתכלה שמאבד מערכו מדי יום והוא הוצאה הכרחית.

פורסם

אני קבוע על שני הרכבים בצריכת דלק של 1-16/7 יומיומי כשהרוב זה נסיעה עירונית.

ברגע שיוצאים מהעיר אפילו קצת יותר - מתקרב ל1/20

ולא , אני לא נוהג כמו סבתא , וגם לא אשתי.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...