Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

רציתי לשכור סיטרואן C1 למספר ימים, כדי להרגיש את הרכב, מתוך מחשבה לקנות C1 ידני עוד שבוע.

אבל לחברות השכרה אין את הדגם הזה.

כן מצאתי חברה שיש לה פג'ו 107 האוטומטי.

השאלה שלי היא:

האם על מנת לבדוק את סיטרואן C1 הידנית יספיק לי להתנסות כמה ימים בפג'ו 107 אוטומטית?

מה שחשוב לי לבדוק ב C1 -

איך מרגיש הגיר הידני (בטוח לא אצליח, כי ה 107 אוטומטית כאמור), איך חווית הנהיגה (איך התחושה בחלל הרכב, כמה היא מרגישה קטנה, כמה היא יציבה בכביש בינעירוני, עם רוח...), מה גודל תא המטען כשהכסאות מורדים (אני סוחב דברים הרבה פעמים).

מכל הסיבות האלה - האם נהיגה של כמה ימים ב 107 אוטומטית, תיתן לי אינדיקציה לגבי איך הסיטרואן C1? או שהרכבים די שונים, ולא אלמד מכך כלום?

המון תודה

פורסם

תראה, אם לא תשיג בשום פנים ואופן פיג'ו/טויוטה/סיטרואן ידנית אז כמובן שהאופציה השניה הכי טובה היא אחת מהן עם ת.הילוכים אוטומטית.

מן הסתם לא תהיה בעיה להתרשם מהגודל הפיזי, מנוחות הנסיעה, מגודל תא המטען וכו' ואין קשר לתה.ההילוכים, אבל אתה לא תצליח להתרשם מהזריזות/מהירות שלה לטעמי, ומ"חווית הנהיגה" כמו שצריך מפאת השוני הגדול של הגירים.

פורסם

מכל הסיבות האלה - האם נהיגה של כמה ימים ב 107 אוטומטית, תיתן לי אינדיקציה לגבי איך הסיטרואן C1? או שהרכבים די שונים, ולא אלמד מכך כלום?

המון תודה

תיתן לך אינדיקציה, הרכבים זהים למעט עניין הגיר שכבר ציינת.

אבל שים לב שחברת ההשכרה ברוב המוחלט של המקרים לא מתחייבת לשמור לך דגם ספציפי של רכב, אלא רכב מקבוצה מסוימת. יכול להיות שתזמין 107 רובוטית ותקבל בסוף יונדאי i10 אוטומטית כי זה מה שיהיה במלאי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרעיון של פותח השרשור ראוי, אך ישנה המכשלה שציין פיק. מה לגבי סיבוב מבחן מתוכנן היטב ברכב הדגמה של היבואן?

נהגתי בסי1 הישנה. הרכב הרגיש מרווח ואוחז. העיצוב הפנימי בסי, אני אהבתי. בדגם הרובוטי בו נהגת ייחסי העברה בגיר היו ארוכים מאוד ומבחינתי תאוצה לא סבירה. זה הדבר היחיד שממש הפריע לי. אם בידנית זה אחרת זה יתרון חשוב. ברר את העניין הזה. פיק?

פורסם

מבחינת המותג- לנהוג בC1, 107 ואייגו זה בדיוק אותו הדבר, ולכן תקבל אינדיקציה מדויקת לC1 אם תנהג על ה107.

מבחינת תיבת ההילוכים- עדיף שתמצא ידני. יצא לי לנהוג על הידנית תקופה ולנסוע עם חבר ליד הנהג ברובוטית, אין ספק שהרובוטית הרבה פחות נוחה והרגשתי את העברות ההילוכים שלה בנהיגה בתור נוסע, אז בתור נהג זה בטח היה משגע אותי.

ממליץ לך לנסות ולמצוא אחת ידנית לבדיקה, אם אין באפשרותך לעשות כך אז ה107 תתן לך אינדיקציה להכל למעט נושא זה.

מנסיוני האישי על הרכב בגרסה הידנית אני יכול רק להמליץ לך עליו, באמת שנהנתי בתקופה שנהגתי בו.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

בסוך שכרתי את ה C1 האוטומט. הגיר באמת לא נעים, אבל הרכב מעולה.

ועשיתי נסיעת מבחן של חצי שעה עם הידני בסוכנות, כדי לראות שהידני באמת סבבה. והיה מעולה. הידני באמת תענוג.

אז הולך לקנות C1 ידני עכשיו...

כנראה אחפש רב בן שנה-שנתיים, כדי לא לספוג את ירידת הערך הראשונית.

• תוכן חדש...