Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קונספט עם רחפן?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רעיון מעניין לתצוגה טובה על הרכב גם מלמעלה

יתפוס מתישהו?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

גימיק לסרט הזה וזהו...

אין פה שום דבר.

רחפן שכזה יכול לטוס כ-15 דקות עד שנגמרת הסוללה (אם לא פחות).

בקרבת הרכב ישנן מערבולות - הסיכוי שהרחפן יצליח לדייק בנחיתה בזמן נסיעה הם נמוכים.

והשורה התחתונה - לטוס ככה באזור בנוי זה מתכון לאסון, בין אם הרחפן יתרסק על הולך רגל ויפצע אותו,

או יתרסק בלב הכביש ויגרום לנהג המבוהל לסטות מהנתיב.

בסביבה מבוקרת כגון אתר צילומים לסרט - זה שימושי.

רחפן יכול לטוס 10 מטרים מעל רכב ולרדוף אחריו, אבל כאמור לפרק זמן קצר.

פורסם

בקרבת הרכב ישנן מערבולות - הסיכוי שהרחפן יצליח לדייק בנחיתה בזמן נסיעה הם נמוכים.

רק אני דמיינתי כרגע את הסצנה מצעצוע של סיפור 1?

למה צריך רחפן אם יש GPS? אתה לא צריך להתרכז באיך הרכב שלך נראה בנהיגה אלא בכביש עצמו.

אני לא רואה שימוש יעיל לדבר הזה ברכב משפחתי חוץ מלהעביר את הזמן לילדים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
יש לי כזה:

האמת נראה מגניב!

משתמש בו הרבה?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

נראה דבר נחמד לסקרנים ולחובבי התיעוד

Renault Clio RS EDC 200

• תוכן חדש...