Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני צריך לבחור רכב מליסינג מתוך 4 האפשרויות הבאות - אני בעיקר מתלבט בין 1 ל 2:

1. קיה ריו סדאן

2. טיוטה ספייס וורסו

3. טויוטה יאריס1.3

4. מזדה 2

אני נוסע הרבה מחוץ לעיר, הרכב לא משמש בתור רכב משפחתי, מקום העבודה משלם את הוצאות הרכב והדלק.

אשמח מאד אם תוכלו לייעץ לי.

פורסם

מה הדרישות שלך מהרכב?

כעיקרון המאזדה 2 הכי מתאימה, בגלל המנוע החזק. הבעיה היא שבשאר התחומים היא הנחותה ביותר - בטיחות, אבזור, נוחות וכו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כלכל, היאריס מובילה על המתחרות שהצגת.

לגבי אבזור- לפי דעתי הקיה מובילה, אבל לא יותר פשוט לבדוק מול קצין הרכב מה אתה מקבל עם כל אחד מהרכבים?

נוחות נסיעה - אף אחת מהן לא מצטיינת בנושא, אבל הכי פשוט לקחת נסיעת מבחן קצרה ולהחליט בעניין.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

הספייס וורסו היא ברשימה הזאת בקטגוריה בפני עצמה - היא הרבה יותר "אוטו" מהאחרות ותהיה (לדעתי) הנעימה והנוחה ביותר מבין המכוניות ברשימה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מהרשימה הספציפית הטויוטה הוא הרכב העדיף.

לתשומת לבך יש שתיים ברשימה...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
האבזור והנוחות הם מרכיבים חשובים.

איזוה מהאפשרויות מובילה באבזור?

אם כך הספייס ורסו היא אכן האפשרות העדיפה. למיטב זכרוני היא מגיעה עם 4 חלונות חשמל לעומת 2 בלבד ביאריס.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...