Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי צבע אפור עם גוון הכי עדין של תכלת. נשמע מגעיל, אבל מי שיכנס לאתר שלהם יוכל "לצבוע" את הרכב לפי בחירתו ויראה שהצבע לא רע. רציתי אפור רגיל, אבל בשביל זה הייתי צריך לחכות עד ינואר-פברואר או לקחת מהתצוגה, ולא רציתי.

neo19:

אני לא מנסה לעשות אותו רכב של 20, אני רוצה לעשות לא קצת יותר פוזה, אבל בדברים שלא יפגעו בו ובמחיר שלו בעת מכירה. כמו ולכם גם אני אוהב את האוטו שלי ורוצה להרגיש בו במתחם שלי. :)

אני לא מתמצא במושגים, אז יש לי כמה שאלות לגבי מה שרשמת.

כל התוספות האלה חוקיות??

מה שלא כל כך חוקי, אפשר להוריד אותו מהר?

חלק מהתוספות לא יגרמו לאוטו לא לעבור טסט או בעיה מבחינת משטרה??

סופית לאגזוז. יכולתי להוסית משהו דומה מקורי, אבל לא יודע אם היה כדאי לי. זה סוף לבן כזה.

חלונות כהים, כבר יש.

מה זה ספליטר?? (רצוי תמונה)

פנסי ערפל - נראה לי שיש, לא בטוח.

מה זה בקליות שקופות?

אני שונא אדום. מה זה קליפרים.

לגבי וילון - אם השמשות הצדדיות שלי לא היו כהות, הייתי שם וילונות. אין לי מושג מינימלי לאיזה וילון אתה מתכוון, או מה זה בד חופה. (רצוי תמונה ברורה של זה או אפילו תמונה מהבפנים של הרכב.)

מה זה גבות?? :)

לגבי כונס, כנראה שאני אוותר(לא סופית). אבל לגבי גרביונים, מכיוון שזה כולה גרביונים ואפשר להוריד את זה, כנראה שאני אשים רק כדי לראות אם זה יפה לרכב. השאלה היא איך מוציאים את המכסה של הפנס.

יש עוד רעיונות??

פורסם

אתה שילמת כסף על רכב חדש ורצית לעשות פנסים כהים ,חלונות שחורים ,כונס אויר ושאר צעצועי אום אל פחם ?? ועוד וילונות ??????????????????????? LOL

תשמע ,אם אתה לא רוצה לעשות מהאוטו שלך בדיחה אז אל תוסיף לו שום דבר !!! פשוט כלום !!

מהרכב הזה פוזה לא תצא כמו שלא יצאו דגים מים המלח .

מה שכן אפשר לעשות זה להעניק סטייל יוקרתי לרכב ע"י ג'נט מגנזיום מרשים ,סקאלות לבנות ,הורדת הכתוביות של ה:

abs , corola, ...etc

רצוי מאוד גם להוריד את הוילון של הסוכנות מאחורה ואת הסיסמא מהלוחיות רישוי (לניקל)

וצביעת פסי קישוט מוסיף המון !

ו-ז-ה-ו הרכב יראה בשיאו . כל מה שתוסיף (מדבקות ,אגזוזים של אימפרזות וכו) רק יכער !

JDM :twisted:

פורסם

תזמין פנסי ערפל אם אין, תבצע את הקליפרים, כמו שאמרו לפניי, אולךי בעתיד תקנה סט הנמכות, מה שנותן לדעתי הכי פוזה לרכב, יחד עם המגנזיום, וזהו, מבפנים הוא נראה ממש יפה עם כרום כזה על הקונסולה ופתחי אוורור.

לא מדבקות ולא ניקלים ולא ווילונות.

הרכב נראה ספורטיבי יחד עם התוספות שהזמנת אפילו שהוא משפחתי אוטומטי.

ותתחדש שחכתי לומר.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
תזמין פנסי ערפל אם אין, תבצע את הקליפרים, כמו שאמרו לפניי, אולךי בעתיד תקנה סט הנמכות, מה שנותן לדעתי הכי פוזה לרכב, יחד עם המגנזיום, וזהו, מבפנים הוא נראה ממש יפה עם כרום כזה על הקונסולה ופתחי אוורור.

לא מדבקות ולא ניקלים ולא ווילונות.

הרכב נראה ספורטיבי יחד עם התוספות שהזמנת אפילו שהוא משפחתי אוטומטי.

ותתחדש שחכתי לומר.

סט הנמכות לדעתי לא רצוי.

זה יחשב להתעסקות במכניקה של הרכב והחברה תתנער מהאחריות.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם
מותר להרכיב וילונות לרכב? מוזר תמיד חשבתי שוילונות זה לא חוקי. אתם בטוחים שוילונות חוקיים?

פליקס

כן, חוקי לחלוטין.

תקנה 356(ד)

לא ירשם רכב ולא יחודש רשיונו של רכב שהשמשות המותקנות בו, כולן או מקצתן צופו בחומר ציפוי, בין בהתזה, בין בהדבקה ובין בכל דרך אחרת.

הוראת נוהל מס' 18/77 חלק ג'

עצמים, וילונות, תמונות ודומיהן המותקנים על השמשה האח' יש להסירן.

תקנה 27(ג)

לא ינהג אדם רכב כאשר הרכב או הדרך הם במצב השולל ממנו שליטה ברכב או את ראיית הדרך בה, לרבות כל דבר שיש בו כדי להגביל את הראות או את ראיית הדרך והתנועה בה מן השמשה הקד' או האח' של הרכב, אלא אם כן הותקנו ברכב מראות תשקיף כאמור בתקנה 361(א)[התקנת מראה ימנית].

ע"פ כל התקנות אין כל איסור בוילונות בחלונות הצדדים, ואילו לגבי האח', ניתן להרכיב בתנאי שמורכבת ברכב מראה ימנית.

מומלץ זה לא, סוגר שדה ראייה ומסוכן בנהיגה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

רוני, הגזמת לגמרי.

זה כמו שאני אגיד שמהנדסי פיג'ו/סיטרואן ראו את זה בעינם רוחם כשהם תכננו את כל קשת הדגמים :

(זה מקרי שרוב תוצאות החיפוש למלה מוסך בגוגל העלו תמונות של מכוניות של פיג'ו? :-D )

1.jpg

לדעתי הRUNX מהווה התקדמות יחסית בעיצוב בשביל טויוטה, ולכאלו שצריכים רכב משפחתי, אך עם זאת לא אוהבים לשבת כל יום בבוקר על קפה עם המוסכניק שלהם , זאת בחירה מצויינת !

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הזמנתי צבע אפור עם גוון הכי עדין של תכלת. נשמע מגעיל, אבל מי שיכנס לאתר שלהם יוכל "לצבוע" את הרכב לפי בחירתו ויראה שהצבע לא רע. רציתי אפור רגיל, אבל בשביל זה הייתי צריך לחכות עד ינואר-פברואר או לקחת מהתצוגה, ולא רציתי.

neo19:

אני לא מנסה לעשות אותו רכב של 20, אני רוצה לעשות לא קצת יותר פוזה, אבל בדברים שלא יפגעו בו ובמחיר שלו בעת מכירה. כמו ולכם גם אני אוהב את האוטו שלי ורוצה להרגיש בו במתחם שלי. :)

אני לא מתמצא במושגים, אז יש לי כמה שאלות לגבי מה שרשמת.

כל התוספות האלה חוקיות??

מה שלא כל כך חוקי, אפשר להוריד אותו מהר?

חלק מהתוספות לא יגרמו לאוטו לא לעבור טסט או בעיה מבחינת משטרה??

סופית לאגזוז. יכולתי להוסית משהו דומה מקורי, אבל לא יודע אם היה כדאי לי. זה סוף לבן כזה.

חלונות כהים, כבר יש.

פנסי ערפל - נראה לי שיש, לא בטוח.

מה זה בקליות שקופות?

אני שונא אדום. מה זה קליפרים.

לגבי וילון - אם השמשות הצדדיות שלי לא היו כהות, הייתי שם וילונות. אין לי מושג מינימלי לאיזה וילון אתה מתכוון, או מה זה בד חופה. (רצוי תמונה ברורה של זה או אפילו תמונה מהבפנים של הרכב.)

מה זה גבות?? :)

לגבי כונס, כנראה שאני אוותר(לא סופית). אבל לגבי גרביונים, מכיוון שזה כולה גרביונים ואפשר להוריד את זה, כנראה שאני אשים רק כדי לראות אם זה יפה לרכב. השאלה היא איך מוציאים את המכסה של הפנס.

יש עוד רעיונות??

??????????

כנראה שיום שני ש\או שלישי אני אקבל את הרכב, אני רוצה לדעת איפה הכי זול אני יכול למצוא ציוד היקיפי כמו צילון(לשמשה הקידמית), מגני דלתות, כיסוי לכל המושבים(גם האחוריים. לא גופיות, אלא כיסויים מלאים), כיסויים לכריות ראש(מקדימה ומאחורה. למושב האמצעי מאחורה יש כיסוי מיוחד?), כבלים להתנעה, פאוץ' לדיסקים(הוא יושב איכשהוא ליד ההילוכים, אולי מ-2 הצדדים כדי לאזן משקל), תפסנים לחגורות, ועוד הרבה דברים כאלה. איפה הכי זול למצוא דברים מהסוג הזה במרכז הארץ?

תודה מראש, רן.

פורסם
רוני, הגזמת לגמרי.

לדעתי הRUNX מהווה התקדמות יחסית בעיצוב בשביל טויוטה, ולכאלו שצריכים רכב משפחתי, אך עם זאת לא אוהבים לשבת כל יום בבוקר על קפה עם המוסכניק שלהם , זאת בחירה מצויינת !

הגזמתי לגמרי? על מה אתה מדבר? הקורולה החדשה אמנם נראית יותר טוב מקודמותיה, אבל זה לא כל כך קשה, פשוט מכיוון שכולן נראו כמו צפרדעים מעוכות עם פרצוף של חרק שנדרס בידי משאית רדיואקטיבית שנסעה במהירות 75 קמ"ש. היא עדיין מהמכוערות שבמשפחתיות, וה-RUNX אמנם מצליחה להראות קצת פחות מכוערת, אבל מכאן ועד רכב פוזה המרחק גדול מאוד. בערך כמו להגיד שהליאנה החדשה עם כל החצאיות והפגושים נראית כמו מכונית ספורט.

לכאלו שצריכים רכב משפחתי אני בטוח שהקורולה היא אחלה (*מקיא את נשמתי*) אבל כונסים/חלונות כהים/ספליטרים/חצאיות/גבות/גרביונים/כיסויים וכולי - בשביל מה לעזאזל??

ותחסוך ממני את ה"כל שבוע במוסך" הזה, זה רכב חדש. חלאס.

ל-yellow - תתחדש על הרכב, באמת. אני בטוח שהוא מתאים לך, ואל תתייחס להקאות שלי וכולי, אין לי בעיה עם רוכשי קורולה. אני פשוט לא מבין למה אתה משתדל כמה שיותר לכער אותה.

עוד משהו שמפריע לי - קנית אפור כחלחל. סביר. אבל רצית אפור? אפור???? אתה מודע לעובדה שהאפור הוא הצבע הכי... אהמ...אפור שיש, נכון? אם הקורולה היא הרכב הכי אפור בעולם גם כשהוא צבוע בירוק זרחני, אז כשהיא צבועה באפור, מה היא? בלתי נראית??

חוצמזה - כיסויים למושבים? תפסנים לחגורות? בשביל מה? כיסויים זה מיותר לחלוטין ברכב מודרני. מה זה לעזאזל תפסנים לחגורות?

מזכיר לי שראיתי לנטיס אפורה לפני כמה ימים. הבעלים שלה התקין לה חצאיות, פגושים, כונס, גבות לפנסים הקדמיים, גרביונים לאחוריים, איזה התקן מוזר על הגג, ג'נטים מגודלים ועוד מגוון שטויות - היא נראתה כמו קריקטורה של עצמה. כמו החלום הפרוע של הבן הדביל של איזה עובד-הייטק-שנוהג-בלנטיס. לא יאומן שמישהו באמת השקיע כסף בדבר כזה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

חלונות כהים, כבר יש.

פנסי ערפל - נראה לי שיש, לא בטוח.יש לך פנסי ערפל.

מה זה בקליות שקופות?ראה פנסי מאזדה 6, עיקרון של גוף פנס שקוף.

אני שונא אדום. מה זה קליפרים. בלוק שבתוכו נמצאות רפידות גומי הבולמות את הדיסק(אפשר לראותו בקלות)

לגבי כונס, כנראה שאני אוותר(לא סופית). תוותר!!!! הדבר שהכי מגעיל לראות זה רכב שהוא לא מוגדש טורבו עם הכונס הזה.

אבל לגבי גרביונים, מכיוון שזה כולה גרביונים ואפשר להוריד את זה, כנראה שאני אשים רק כדי לראות אם זה יפה לרכב. השאלה היא איך מוציאים את המכסה של הפנס. למה לך לפרק את הפנס כשהוא כולו חדש לגמרי ומורכב כבר מהמפעל, להתחיל לכסות אותו בגרביונים של אישתך/זוגתך, שהיא לובשת על הרגליים שלה??? למה?

יש עוד רעיונות??

כמו שאמרו לפני:

-סוף אגזוז דמוי אגזוז פרי-פלו יכול להיות נחמד (יציאה אובלית כמו ברמוס למשל)

-גבות לפנסים

-אם תמצא קונה לגא'נטים שתקבל עם הרכב אז תחליף למגנזיום מושך יותר לעין.

-תחפש באמת צבא יפה ומושך שמתאים לצבע הרכב ותבקש ממשיהו שמבין שיצבע לך את הקליפרים (למרות שזה נראה לי מסוכן כלפי האחריות שכן נגעו לך בברקסים)

לא הייתי ממליץ לך להתחיל לפרק דברים בתוך הרכב ומחוצה לו.

זה יכול להיות מבאס להתחיל לשמוע קרקושים מכיוון הדש-בורד ברכב שהוא בן שבוע!!!

אמיר.

פורסם

עדיין לא כתבתם לי איפה אני מוצא דברים כאלה במחיר זול??(צילון(לשמשה הקידמית), מגני דלתות, כיסוי לכל המושבים(גם האחוריים. לא גופיות, אלא כיסויים מלאים), כיסויים לכריות ראש(מקדימה ומאחורה. למושב האמצעי מאחורה יש כיסוי מיוחד?), כבלים להתנעה, פאוץ' לדיסקים(הוא יושב איכשהוא ליד ההילוכים, אולי מ-2 הצדדים כדי לאזן משקל), תפסנים לחגורות, ועוד הרבה דברים כאלה.) ושכחתי גם לרשום על השטיח המיוחד הזה שלא מפריע לסאונד, אבל מסתיר את הרמקולים בחלק האחורי של הרכב.

תודה, רן.

• תוכן חדש...