Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשבועות האחרונים התפתח טרנד חדש בשכונה - נסיעה עם רכבי שטח רועשים (באגיז, טרקטורונים, אפנועי שטח) בקבוצות של שניים ומעלה, במהירות נמוכה, תוך הרעדת כל השכונה. לרוב בלי קסדה כמובן, כדי שכולם ידעו למי לייחס את ה"קרדיט".

אחד כזה מרגיש גבר שבגברים, אך

(יש להכליל את ההגדרה בארץ מעבר לבעלי הארלי שהם מעטים ולא מזיקים לרוב).

אני תוהה מה אפשר לעשות כדי להפסיק את השיט הזה.

si vis pacem, para bellum

פורסם

או לא להתיייס, או לרשום לוחיות, לצלם ולהתקשר למשטרה/שיטור עירוני/פקחים של העירייה, ולקוות שייצא מזה משהו

פורסם

אפשר להתקשר למשטרה, אישית לא אכפת לי אם דרווין יתפוס אותם לפני, אני פשוט מודאג שאחרי כמה שבועות של רק רעש הם יתחילו להתפרע בשכונה על אמת ולפצוע עובר אורח.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אצלי גם הייתה בעיה כזאת, כבר הייתה לי תוכנית נקמה, ובלילה לפני הביצוע פתאום זה נפסק, והשקט נשמר חצי שנה.

אצלנו זה תמיד היה בסביבות ה1-4 בבוקר, כזה חשוך.

אצלנו זה היה טיילת עם קטנועים.

התכנית הייתה כזאת:

קניית חוט חזק בצבע שחור/שקוף.

מתיחת החוט בין 2 עצים, פחים וכדומה בין הזמן שהם נוסעים.

לאחר מכן האופנוע אמור להיתקל בחוט והם אמורים להיתקל בחוט וליפול.

רעיון שעלה בי כרגע:

לשים חוט במקום בו הם עוברים ביחידים או משהו כזה, להפיל אותם, ולאיים עליהם בעזרת מקלות או משהו.

מה שלא בא במוח בא בכוח.

נ.ב= זה נגמר כאשר שכן רוסי, מאבטח יצא אליהם אם אקדח ביד ואמר שהוא רוצה לישון, פשוט ככה, בלי אלימות או צעקות...

פורסם (נערך)

נירG אתה טיפש.

יש לך מזל שזה לא יצא לפועל! כנראה ה' אוהב אותך.

יכלת להאשם בהריגה.

רוכב אופנוע שנוסע במהירות, ולא משנה כמה, ונתקע עם הראש שלו בחוט, החוט יכול לערוף לו את הראש.

ושמעתי על מקרה דומה רק עם אופנוע ים!

אז להבא תיזהר, אל תחשוב שאתה איזה שריף מטקסס, יש בעיה בשכונה, לך עם זה למשטרה, זה התפקיד שלהם.

ואם היו מתלוננים על אותו מאבטח, היום הוא היה יושב בכלא.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם

היה מקרה כזה בארה"ב. מישהו מתח תיל בכביש שעבר בתוך יער והראש של הנער התגלגל רחוק כמו כדורגל.

לא אני לא גר בישוב של אנשים אמידים. התנועה של רכבי השטח אצלנו לא נעשית בתום לב בדרך למה שנקרא recreational activity.

הם מפריעים בכוונה, הם עוברים כאן כדי להפריע, הם מטפלים באגזוז כדי להפריע יותר, רוכבים לאט ובלי קסדה.

נצטרך לאלתר פתרונות.

si vis pacem, para bellum

פורסם

הפתרון הוא פניה של נציג מהישוב (ראש קהילה או מקביל) או לחלופין של שוטר תושב המקום למשטרה בכדי להראות נוכחות בשעות שהם שם ולטפל בהם.

אם יש להם אגזוזים משופרים כמו שאמרת יכול להיות שהם יורדו מהכביש.

בשביל מה יש משטרה אם לא לשמור על האזרחים?

מתגובותיך אני מבין שזה לא אותו מקרה ששוטרים נטפלו לאופנוענים כי תושבי המקום לא אהבו אותם בזווית של העין, אם הם באמת מטרד על הקהילה תפעלו לעצור אותם. (בדרך חוקית כמובן ולא דבילית כדוגמת התגובה מלמעלה)

חוץ מזה שאם הם רוכבים בלי קסדות אתם רק עושים להם טובה שאתם מורידים אותם מהכביש.

פורסם
אצלי גם הייתה בעיה כזאת, כבר הייתה לי תוכנית נקמה, ובלילה לפני הביצוע פתאום זה נפסק, והשקט נשמר חצי שנה.

התכנית הייתה כזאת:

רעיון שעלה בי כרגע:

לשים חוט במקום בו הם עוברים ביחידים או משהו כזה, להפיל אותם, ולאיים עליהם בעזרת מקלות או משהו.

מה שלא בא במוח בא בכוח.

נ.ב= זה נגמר כאשר שכן רוסי, מאבטח יצא אליהם אם אקדח ביד ואמר שהוא רוצה לישון, פשוט ככה, בלי אלימות או צעקות...

אני עדיין בהלם מהתגובה שלך.

באיזו זכות אתה מתכנן למישהו משפט שדה עם הוצאה להורג? ועוד המונית? ואם באותו הלילה היה עובר שם אופנוען בודד שלא קשור אליהם בכלל?

אתה בכלל מבין את חומרת השטויות שאתה כותב?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

גם בשכונה שלי יש כמה חולירעות כאלה, עם אופנועים מצ'וקמקים ואגזוזי שופוני, שעושים סיבובים בשישי בלילה ומעירים את כולם.

אלמלא הייתי חושש מההשלכות החוקיות, כבר מזמן הייתי שופך שמן היכן שהם עוברים.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

התכנית הייתה כזאת:

רעיון שעלה בי כרגע:

מה שלא בא במוח בא בכוח.

אתה צריך טיפול.

דחוף !!

פורסם

לומר לכם שרעש מפריע לי, אכן הוא מפריע מאוד, במיוחד שאני בלימודים עכשיו.

מה שיותר מפריע לי, שביישוב שלי יש רוכבי אופניים חשמליות, ילדים לרוב, הם לא עושים רעש, אבל מה כן, מסתכנים ועולים לכביש מבלי לדעת דבר או שתיים על הכביש וכמה שהוא מסוכן.

כבר הערתי למישהו ודיברתי עם אבא שלו, אבל האבא כנראה גרוע יותר מהילד.

המינימום, מניסיון כרוכב מקצועי, קסדה, לא צריך יותר. יד אפשר לתקן, רגליים גם כן, ראש אף אחד עוד לא הצליח לתקן.

פורסם
אתה צריך טיפול.

דחוף !!

לא טיפול ולא נעליים.

כאשר בנאדם חוזר הביתה, רוצה לישון, רוצה לנוח אחרי העבודה ובמשך כמה ימים ברצף ( חזר על עצמו, בערך 2-3 פעמים בשבוע, כמה חודשים ברצף) חבורה של ''תמציאו להם שם בעצמכם'' מעירה אותכם במשך כמה פעמים, משתכרים לך מתחת לבית, צועקים ורוכבים בטיילת מקום שתמיד שקט, אין כניסה למכוניות או אופנועים, כבישים מסביב והם מחליטים לרכב, להרעיש ולעשות תחרויות מתחת לבית, כאשר מבקשים מהם להיות בשקט הם מתחילים בשלל של קללות, מזמינים משטרה ופקחים ואף אחד לא מגיע, לא פעם ראשונה, לא שנייה, לא שלישית וגם לא עשירית זה יכול להביא אנשים אל קצה גבול הסיבולת.

אני לא מאחל לאף אחד ממכם להתעורר כמה לילות רצוף ולהיות חסר אונים בגלל הנוער של היום.

שאלתי ולא פעם מה אפשר לעשות, לא קיבלתי תשובה, מה יש לעשות חוץ מלקחת את החוק בידיים ???

פורסם

לצלם, ללכת פיזית לתחנת המשטרה ולהגיש תלונה, להתאגד כל השכנים באיזור למען מטרה זו, המשטרה לא יכולה להתעלם מפניות של שכונה שלמה.

אני יודע שזה מעצבן, אך אתה צריך להבין שאם תעשה להם משהו כנראה שבסוף אתה הוא שתבכה.

• תוכן חדש...