Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אתם כנראה תבלו את הלילות הבאים בתא כלא, אם תהרגו מישהו עם החוט הזה.

אבל אני באמת לא מבין את זה שאף שוטר לא הגיע. המשטרה מאד אוהבת לעצור אנשים שמשתתפים במירוצי רחוב לא חוקיים, זה נשמע טוב בתקשורת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא מבין איך הגעתם להרג עם החוט הזה.

מה שהיה בתכנון זה לשים את החוט בגובה הגלגלים, שפשוט יתהפכו וילמדו פעם אחת ולתמיד.

למזלי כבר יותר מחצי שנה יש שקט :)

פורסם

כל כלי רכב שאני מכיר, לפרונט יש שיפוע, החוט פוגע בפאנל הקדמי (במקרה של קטנוע), עובר מעל הכידון, ואז המרחק בין החזה-צוואר של הרוכב לא גדול.

תוסיף לכל זה מהירות, והופ, הראש מתגלגל כמו כדור באולינג.

יודע מה, עזוב, מספיק לבנאדם תיהיה שריטה, גם כשהיא הכי קטנה, עדיין הוא יכול לזמבר אותך.

כל אופן, כמה שזה מעצבן, אתה לא החוק, אתה לא יודע מה ההשלכות שיהיו כתוצאה מזה, מה שנשאר זה או ללכת ולדבר איתם, או ללכת למשטרה.

פורסם
כל כלי רכב שאני מכיר, לפרונט יש שיפוע, החוט פוגע בפאנל הקדמי (במקרה של קטנוע), עובר מעל הכידון, ואז המרחק בין החזה-צוואר של הרוכב לא גדול.

תוסיף לכל זה מהירות, והופ, הראש מתגלגל כמו כדור באולינג.

יודע מה, עזוב, מספיק לבנאדם תיהיה שריטה, גם כשהיא הכי קטנה, עדיין הוא יכול לזמבר אותך.

כל אופן, כמה שזה מעצבן, אתה לא החוק, אתה לא יודע מה ההשלכות שיהיו כתוצאה מזה, מה שנשאר זה או ללכת ולדבר איתם, או ללכת למשטרה.

כפי שאמרתי זה לא היה חד-פעמי.

לדבר איתם ניסינו, לאחר מכן קיבלנו שלל קללות ואיומים על כך...

לפנות למשטרה ניסינו, להפעיל קשרים ניסינו, לאיים ניסינו, לוותר ניסינו, ומה נשאר לעשות ?!

פורסם

מה שהיה בתכנון זה לשים את החוט בגובה הגלגלים, שפשוט יתהפכו וילמדו פעם אחת ולתמיד.

אתה חולה נפש, מה זה שיתגלגלו? אתה מבין שבן אדם יכול להשאר נכה לכל החיים?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
אני לא מבין איך הגעתם להרג עם החוט הזה.

למזלי כבר יותר מחצי שנה יש שקט :)

אז האופנוען יתהפך ויפצע או ישבור משהו, אתם תרדפו אחריו ותגישו לו עזרה או שתברחו מהאיזור?

הוא יכול פשוט לתבוע אתכם על הנזק הגופני ואז תצטרך להסביר לשופט למה העמדת את החיים של בנאדם בסכנה ופצעת אותו קשה/ הרגת אותו אם האופנוע יתהפך עליו או יפול על הראש.

רמז: כי הוא עשה רעש בשכונה והמשטרה לא התערבה זה לא טיעון קביל במשפט.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
מה אמרה המשטרה?

המשטרה אמרה הרבה דברים, הרי התקשרנו כמה פעמים במשך כל יום.

המשטרה אמרה בדרך, כבר מטפלים, כרגע השוטרים עזבו את המקום (כמובן שאף שוטר לא בא),

אדוני תפסיק להטריד את המשטרה, יש דברים חשובים יותר מרעש לטפל בהם (פשוט ניתקתי את הטלפון, לא האמנתי שמישהו יכול לתת תשובה כזאת ב3 וחצי בבוקר, וכו' ...

פורסם
המשטרה אמרה הרבה דברים, הרי התקשרנו כמה פעמים במשך כל יום.

המשטרה אמרה בדרך, כבר מטפלים, כרגע השוטרים עזבו את המקום (כמובן שאף שוטר לא בא),

אדוני תפסיק להטריד את המשטרה, יש דברים חשובים יותר מרעש לטפל בהם (פשוט ניתקתי את הטלפון, לא האמנתי שמישהו יכול לתת תשובה כזאת ב3 וחצי בבוקר, וכו' ...

אין ספק שלא קיבלתם מענה ראוי, זו עדיין לא סיבה לקחת את החוק לידיים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כנראה הניסוח היה לקוי , להן נוסח טוב:

"הלו, משטרה? יש קבוצה של שיכורים פה למטה, קטטה המונית, אני רואה בחור שוכב מדמם מהבטן, נראה לי שהוא נדקר. רגע, מישהו הוציא אקדח!!!...."

30 שניות ויש לך 7 ניידות למטה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...