Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכבי PSA

vts180
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצצתי בלוח יד 2, עשיתי שני חיפושים.

1. C4 משנת 2010 בלבד סה"כ היו 24 מודעות. (גם את שלך ראיתי, נראה לי שכדאי שתקפיץ אותה יותר מפעם בחודש)

2.טויוטה קורולה 2010 בלבד. מצאתי 348 מודעות.

לפי מה שאתה אומר, המחירון של הקורולה גבוה ב30 אלף בערך, כשידוע שהליסינג מוצף בהן.

אז כנראה שלא היבואן אשם בשוק של הסיטרואן, אלא השם שיש למותג הזה בארץ.

בקשר לנציגים שעובדים גם עם המשומשות וגם עם החדשות.

זה עדיין לא חכם מצידם, ללכלך על האוטו הנוכחי שלך כשאתה מגיע לקנות אחת חדשה. נציג טוב צריך לדעת להתנהל בחוכמה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לשאלתך על הספורטיביות, הכל ענין של היצע וביקוש.

הביקוש גובר על ההיצע, ולכן המחירים שבהן נמכרות הספורטיבית(לא רק הצרפתיות אלה בכלל) תמיד גבוהים. ("גבוהים" הוא מונח יחסי).

לכן התשובה היא כן, הם ימכרו במחירון, ואף מעליו.

פורסם
שלום לכולם. תודה על התגובות . שמתי לב שכולם מכוונים למשפחתיות . אני אשמח אם מישהו יוכל להתייחס מה קורה בגזרת הספורטיביות . האם הן צוללות גם במחירון ? מה לגבי סחירות ? C4 VTS ? 307XSI ?

לא יודע לגבי ספורטיביות... אני יודע שקניתי 206 XS שילמתי מחירון על רכב שמור וממה שהבנתי רוב הרכבים שהם במצב טוב נמכרים באותה צורה.

פורסם
הצצתי בלוח יד 2, עשיתי שני חיפושים.

1. C4 משנת 2010 בלבד סה"כ היו 24 מודעות. (גם את שלך ראיתי, נראה לי שכדאי שתקפיץ אותה יותר מפעם בחודש)

2.טויוטה קורולה 2010 בלבד. מצאתי 348 מודעות.

לפי מה שאתה אומר, המחירון של הקורולה גבוה ב30 אלף בערך, כשידוע שהליסינג מוצף בהן.

אז כנראה שלא היבואן אשם בשוק של הסיטרואן, אלא השם שיש למותג הזה בארץ.

1. צודק. הייתי מקפיץ את המודעה אם היו מתקשרים בכלל בהתחלה ו/או הייתי לחוץ למכור8)

2. כן, אבל... הכל היצע וביקוש. כלומר, היחס בין כמה אנשים קנו כאלו כחדשות לעומת כמה רוצים אותן כמשומשות. בצרפתיות נשבר היחס כשסיטרואן מכרו מצויין לליסינג לפני 3-4 שנים, ועכשיו השוק לא בשל לקלוט אותן בתור יד שניה. דוגמה הפוכה - מעט יחסית קונים רכבי דיזל ו/או ג'יפים (אמיתיים) חדשים, אבל בשוק המשומשות יש להן ביקוש רב.

ולגבי ספורטיביות - חבר שנוהג לקנות כאלו טוען שאפשר כיום להתקשר לכמה, לזרוק להם מספרים נמוכים, ובסוף מישהו נשבר ומוכר לך. ברור שזה לא עובד אם אתה רוצה דגם מסויים שיש 2 כמוהו בארץ.

פורסם

1. אני בחורה. כשבן אדם רואה מודעה ביד 2 שלא עודכנה כבר מעל שבועיים, זה לא פועל לטובת המפרסם משתי סיבות:

הראשונה, הוא מבין שאתה מנסה למכור כבר הרבה זמן וינסה להפעיל עליך יותר לחץ והשניה, אם הוא יבוא בגישה אחרת, אז אתה תהיה האחרון לקבל טלפון.

2. אמרת נכון, הביקוש לצרפתיות וסיטרואן בפרט, מאוד נמוך בארצינו הקטנטונת. זאת אחת הסיבות שהיבואן מוכר לליסינג, כדי להרוויח.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
1. אני בחורה. כשבן אדם רואה מודעה ביד 2 שלא עודכנה כבר מעל שבועיים, זה לא פועל לטובת המפרסם משתי סיבות:

הראשונה, הוא מבין שאתה מנסה למכור כבר הרבה זמן וינסה להפעיל עליך יותר לחץ והשניה, אם הוא יבוא בגישה אחרת, אז אתה תהיה האחרון לקבל טלפון.

2. אמרת נכון, הביקוש לצרפתיות וסיטרואן בפרט, מאוד נמוך בארצינו הקטנטונת. זאת אחת הסיבות שהיבואן מוכר לליסינג, כדי להרוויח.

יש עוד אופציה. אם אני רואה מודעה שהרבה זמן לא הוקפצה אני מבין שהמוכר לא לחוץ למכור או שלא היה לו זמן להתעסק עם ההקפצה. מודעות שמוקפצות כל יום משדרות אצלי בכל אופן סוג של נואשות למכירה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

ל פותח השרשור VTS קודם כל אני שמח שככה"נ אתה בעל C4 VTS וזה כבר משמח אותי כי גם אני בעל אותו רכב ומרוצה ממנו מאוד.

עכשיו לשאלתך הכל בסוף מיתוסים של העדר הישראלי שלצערי רחוק מלהבין ברכבים ובעל דעה קדומה, רכב כמו שלי לדוגמא יימכר במחיר טוב. הרכב הזה נדיר ומיוחד ,לגבי ה XSI 307 גם כאן מדובר ברכב נהדר ואמין מאובזר ולא יקר לאחזקה הכל בסוף עניין של מו"מ בין הצדדים.

לעניות דעתי רכבי PSA אמינים בהרבה מהVAG ולראיה אני בעל ייטי 2011 חדשה עם 50000 ק"מ שאם אכתוב כאןן כמה פעמים ראתה מוסך אתם לא תאמינו ,החל ממצמד ,פעמיים הוחלפו מוח גיר,משאבת מים,וטיימינג למנוע עם תזמון שרשרת. ואני עם הVTS כבר שנה בדיוק חוץ מטיפולים כלום!!! והרכב גמע 127000 ק"מ

אז..... שלא יעבדו עליכם ,כדאי ואף רצוי

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

למעט כמה פיצ'רים, ה C4 היא פיג'ו 307 לכל דבר, ממש לא פאר היצירה, ובטח שאין לה ערך מוסף על פני משפחתיות "מזרחיות".

שמירת ערך וסחירות הם הנעלם הגדול ביותר ברכישת רכב, ועל פי רוב מכוניות שאיבדו הרבה מערכן הופכות לאטרקטיביות.

הבעייה מתחילה במכוניות שהיו נפוצות בציי רכב, שהמחירון שלהן מנותק מהמציאות בעליל מסיבות ברורות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
לא הבנת כלום - זה בכלל לא היה הנושא. אני יושב מול איש מכירות ומתלבט אם לשים 140 אלף על C4 טורבו חדשה. בשביל "לעודד" אותי, הגאון אומר לי של- C4 הקודמת שלי אין שוק, ובגלל זה הוא מציע לי עליה 58 אלף, אחרי שעלתה גם היא כמעט 140 רק לפני שלוש שנים ופיפס. ואז הוא שואל "רוצה אספרסו?"

ועכשיו מתפלאים שלא רואים את סיטרואן בטבלאות המכירות יותר והיד-2 תקוע? כדי לחזק מותג ולהביא למחירון סביר צריך פשוט להסתכל מסביב ולהעתיק התנהלות חכמה מיבואנים אחרים. המכוניות דווקא סבבה.

גם אני לא מבין, אתה עדיין נשארת אצלו בסוכנות אחרי מה שהוא אמר?

אם אתה מוכן להפסיד כל כך הרבה כסף, המון כסף (יכלת לקנות רכב בדרגה או שתיים מעל), על צרפתיה שאת הסוף שלה אנחנו יודעים, מברוק.

אני במקומך הייתי עושה אחורה פנה, מעביר ליטוף ניחומים לC4 בסוכנות, ולא דורך שם בחיים, אין מה לעשות, שוק חלש.

מה שכן כואב, שבארץ העדר מכתיב מה הולך טוב ומה לא הולך טוב, ולרוב העדר הולך אחרי הזבל, כי העדר לא מבין כלום.

(צרפתיות הן אחלה מכוניות, הייתה לי אחת למשך 10 שנים, אהבתי אותה מאוד, היא נתנה תמורה הרבה יותר גבוהה למחיר, אבל אני לא פראייר וקניתי אותה כמעט חדשה מיד2, אחרי שהבעלים הקודם הפסיד עליה 60K שח בערך ב3 שנים.

מה לעשות, כמה שאני אוהב אותם, אני לא מיליונר, ואם אני שם את הכסף, אני רוצה שהוא לא יהפוך לאבק מהר, אז לא מזמן קניתי רכב שחלק מהעדר הולך איתו גם).

פורסם
גם אני לא מבין, אתה עדיין נשארת אצלו בסוכנות אחרי מה שהוא אמר?.

לא. יצאתי מזועזע מהביקור בסוכנות ונשבעתי שזו הסיטרואן האחרונה. בסוף נכנסתי לסוכנות קיה והזמנתי רכב חדש. מה שנקרא בספורט ”עונה פיננסית”. בלי נסיעת מבחן, כדי שלא אתחרט...

פורסם (נערך)
לא הבנת כלום - זה בכלל לא היה הנושא. אני יושב מול איש מכירות ומתלבט אם לשים 140 אלף על C4 טורבו חדשה. בשביל "לעודד" אותי, הגאון אומר לי של- C4 הקודמת שלי אין שוק, ובגלל זה הוא מציע לי עליה 58 אלף, אחרי שעלתה גם היא כמעט 140 רק לפני שלוש שנים ופיפס. ואז הוא שואל "רוצה אספרסו?"

ועכשיו מתפלאים שלא רואים את סיטרואן בטבלאות המכירות יותר והיד-2 תקוע? כדי לחזק מותג ולהביא למחירון סביר צריך פשוט להסתכל מסביב ולהעתיק התנהלות חכמה מיבואנים אחרים. המכוניות דווקא סבבה.

תגובה אופינית של נציגי היבואן הזה.

רכשנו מהם מספר גדול של רכבים וכל פעם שבאנו לעשות טריד אין או לרכוש חדש הם אומרים שהרכב הקודם שלנו עגלה ואין לו שוק.

אנחנו אוד אוהבי את הרכבים האלה ומוצאים שה אמינים וטובים ולכן רוכשים שוב ושוב למרות הטיפשות של היבואן.

יותר מזה רכשנו מהם 308 לפני 3 שנים וקיבלנו עליה הנחה לאחר שבוע החלטנו לרכוש עוד אחת הם לא הסכימו לתת לנו את ההנחה והעדיפו להפסיד מכירה.

אני מתנחם בעובדה שבקרוב אני מתכנן מעבר למדינה אירופית מתורבתת ושם אני יוכל להנות מנהיגה ומרכבים טובם.

עריכה אחרונה על ידי shaulc
פורסם

מי לעזאזל חושב על אופציה של ללכת לטרייד אין עם רכב צרפתי.

זה ידוע שתקבלו מחיר שחיטה על האוטו, אז למה בכל זאת מנסים, במקום להתאמץ למכור עצמאית.

אגב, משום מה רנו פלואנס נמכרת לא רע ביחס לרכבים צרפתיים אחרים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לא מבין אתכם,כולכם מרימים גבה על כך שהבחור ציפה לקבל מחיר טוב על הרכב שלו מכיוון שהרכב צרפתי, הוא לא הלך לטויוטה וביקש מחירון הוא הלך לסיטרואן!

לא יודע מה הרקע שעליו אתה מבססים את הטענה שרכב צרפתי לא יקבל מחיר טוב בטרייד, במיוחד כשמדובר בטרייד של אותו יבואן, אבל אני שמח להודיע לכם שאתם טועים ומטעים,יש לפותח הנושא כל סיבה לצפות לקבל מחיר טוב על הרכב,אפילו טוב מאוד.

כעובד של יבואן מתחרה אני אומר לכם שראיתי יותר מטרייד אחד על צרפתיות שהתקרב מאוד למחירון,ויבואן שמכבד את עצמו יתן מחירון [או קרוב מאוד אליו] על רכב שהוא עצמו מכר.

בהצלחה!

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

פורסם

לא ממש, סוכני רכב לובינסקי ממש לא רוצים לתת מחירון אבל רוצים לקבל בקנייה יד שנייה, זה אני אמר מנסיון של כמה שנים טובות.

פורסם

יבואן,ולא משנה איזה ושל מה, שלא נותן מחירון או קרוב אליו אחרי שלוש שנים הוא יבואן שאין לו זכות קיום.

2004 C5 PK

CLIO 172 PH2 2003- SOLD

MEGANE RS 225 2008

• תוכן חדש...