Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

adblock הפסיק לחסום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש הרבה זמן ב adblock , עד עכשיו זה חסום מעולה.

לאוחרונה שמתי לב שהפירסומת, והבאנרים חזרו. מחקתי, והתקנתי מחדש את התוסף,

והוספתי מסננים, אך זה לא עזר

.

הצעות?

פורסם

אז זהו שזה לא חזר חלקית או שיש פירסמות באתרים חדשים.

פשוט בכול אתר יש לי פופאפ ופירסמות גם באתרים שבעבר הוא חסם

פורסם

באם מדובר בדפדפן כרום? אם כן, האם הוא מעודכן? קרה לי מאותו הדבר בגרסה ישנה יותר.

האם מדובר בAdBlockPlus? אם לא, נסה אותו. בדוק כי הרשומות שלו מעודכנות (יש גם רשומות ישראליות).

פורסם

לחץ קליק שמאלי כשהעכבר עומד על ה"עצור" של ADBLOCK בסרגל העליון - לחץ על "דווח על מודעה בעמוד זה " ורענן את הדף.

אין צורך להסיר ולהתקין.

בברכה

מוטי

פורסם

יש את הפרסומת הזאת של הבורסה למתחיליפ שמשגעת אותי,

איך מוסיפים לADBLOCK ?

אבל ששום דבר אחר לא יסנן.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

פורסם

ALOK - בדוק שהדפדפן מעודכן (או לחילופין מצא גרסה ישנה יותר שאולי תעבוד בסדר). כאמור, גם לי תקופה מסוימת בכרום הוא לא פעל כראוי עד לאחד העדכונים שלהם. אין לי רעיונות אחרים...

דניקס - לפחות אצלי בכרום, על חלק מהפרסומות ניתן לעשות קליק ימני ויש אפשרות להוסיף לרשימת החסימות, או לחילופין קליק על האייקון למעלה וכניסה לאפשרויות ושם יש אפשרות להוסיף כתובת...לא יודע אם זה תופס אם הכתובת היא רנדומלית כל פעם.

תחת אפשרויות יש גם רשימות פילטרים ואצלי מסומנות EasyList ו-IsraelList.

פורסם

דרך אגב, ניתן להשתמש גם ב ADBLOCK וגם ב ADBLOCK PLUS בו זמנית, יופיעו 2 אייקונים בצד. הם עושים עבודה מעולה ביחד.

• תוכן חדש...