Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שמח בשבילך שזה נגמר ללא "ערך מוסף"....

אצלי כמעט אותו סיפור גם עם משאית מזון ונהג הרבה פחות סימפטי ושקרן.

צומת...עומס רכבים אני בנתיב השמאלי והחמור מגיח מאחורי מהנתיב האמצעי ובתוך

הצומת תוך דהירה חותך לתוך הכנף השמאלית אצלי.

הלם...עצבים...צעקות...וכמובן שהוא לא לקח אחריות,

אני עד היום עם סימני שריטות על הג'אנט וכנף עם מעיכות (יחסית קלות עקב רפלקס של חתול שהיה לי).

בקיצור לא משנה כמה אתה תהיה זהיר...תמיד יש אדיוט אחר שיהרוס לך את היום.:|

פורסם
Yulianx. המזל שיחק לך. מידי פעם אני מטיל אם הילדים בשכונה ורואה את הרכב באמת אין מילים שמור מאוד נקי ומתופח.

אהה,נחמד לדעת שיש פה עוד מישהו ממעלות,מציע לך לטייל בשבת בבוקר אחרי שהיא עוברת מקלחת :wink: עכשיו אחרי הגשם היא עם סימני אבק.

כן אין מה לעשות חברים,זאת פניה מעצבנת אני כול פעם מסתכל אחורה לראות שהרכב מאחורי לא מתקדם,וגם לי קרה כמה פעמים שלא שמתי לב שההרכב מולי עצר וכמעט..

לכאלה מקרים חבל שאין לי את המערכת כמו לסיאט מיי שעוצרת לבד את הרכב במהירות נמוכה.

bzjv.jpg

מפחיד מה היה קורה עם רכב מיני:shock:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אהה,נחמד לדעת שיש פה עוד מישהו ממעלות,מציע לך לטייל בשבת בבוקר אחרי שהיא עוברת מקלחת :wink: עכשיו אחרי הגשם היא עם סימני אבק.

כן אין מה לעשות חברים,זאת פניה מעצבנת אני כול פעם מסתכל אחורה לראות שהרכב מאחורי לא מתקדם,וגם לי קרה כמה פעמים שלא שמתי לב שההרכב מולי עצר וכמעט..

לכאלה מקרים חבל שאין לי את המערכת כמו לסיאט מיי שעוצרת לבד את הרכב במהירות נמוכה.

bzjv.jpg

הקליאו הזאת עקפה אותי בפראות. תראו רק מה יצא לו מזה.[ה-SEAT MII הצהוב מאחורה של אשתי]

IMG_0159.jpg

IMG_0161.jpg

IMG_0160.jpg

פורסם

^

שני טוטאלוסים בגלל שטות של רגע, חבל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פיי מזל שזה לא היית אתה,חבל שלא נכנס במשאית פגוש לא כול כך סופג.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
במצב כזה העירייה תובעת מבעל הקליאו את התיקון של המעקה, או שהיא סופגת בעצמה? מעניין...

אם לעירייה יש את מי להאשים אל הנזק, אז הוא ישלם.

לפני מיספר שנים גיסי יחליק אם הרכב לתוך תמרור. ולמזלו הנחס עבר פקח עירייה, אחרי שלושה ימים הוא קיבל מיכתב אל החלפת תמרור בסך 2400 שקל.

פורסם
.... וישר בודק את הרכב,מאחורי התחילו לצפור,אני מרוב העצבים לא מעניין אותי בכלל, ישר בדוק שהפגוש יושב טוב,סדקים הכול ניראה תקין...."

מומלץ שתלמד להשתלט על העצבים ולהתחשב בשאר משתמשי הדרך.

אין נפגעים בנפש?

תחנה בצד ותדאג לבירוקרטיה אח"כ.

אין משהו מעצבן יותר מנשיקות פגוש-פגוש, שגורמות לחצי מדינה לאחר ליעדה, בגלל אגואיזם נטו של בעל הרכב.

דווקא מאחד כמוך (פעיל בפורום, מעורה ברכב ותחבורה, מבין עניין), לא הייתי מצפה להתנהגות הזו.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
פורסם

שמע,זה קל להגיד כשזה לא קורה לך או בכול אופן קורה בפעם הראשונה ועוד לרכב שאני מאוד מאוד שומר עליו.

זה לא שבדקתי 10 דקות את הרכב ועיכבתי עשרות רכבים,אחרי בדיקה ראשונית של פחות מ 30 שניות זזנו לצד.

אתה יודע למה מאחרים?

בגלל שנהגים אחרים סקרנים לראות ומאיטים.

בקשר למה שאמרת עלי,לא משנה כמה הודעות יש לי וכמה אני פעיל וכמה אני מודע לתרבות נהיגה,יש דברים שכשהם קורים,מלהט הדברים אתה לא חושב על זה,אבל כמו שאמרתי,אולי עמדנו 30 שניות.

פורסם

bzjv.jpg

עברתי שם היום בבוקר בסביבות 9:30 אחרי שכבר הזיזו את המשאיות לצד הדרך. באמת שעד ששמת את הקישור הזה פה הייתי בטוח שזה נגמר הרבה יותר גרוע. מזל שאף אחד לא היה במושב האחורי...

שמח לגלות שבסוף מדובר "רק" ב-2 פצועים במצב קל, שגם את זה נהג המשאית היה יכול למנוע אם רק היה שם לב יותר לכביש.

פורסם
עברתי שם היום בבוקר בסביבות 9:30 אחרי שכבר הזיזו את המשאיות לצד הדרך. באמת שעד ששמת את הקישור הזה פה הייתי בטוח שזה נגמר הרבה יותר גרוע. מזל שאף אחד לא היה במושב האחורי...

שמח לגלות שבסוף מדובר "רק" ב-2 פצועים במצב קל, שגם את זה נהג המשאית היה יכול למנוע אם רק היה שם לב יותר לכביש.

הפצוע שנהג ברכב הבילוש הוא חבר שלי, מצבו בסדר גמור פגיעות וזעזוע באיזור הראש מקווה בשבילו שלא יהיו השלכות עתידיות.

פורסם

מזל גדול שאף אחד לא ישב מאחור!

• תוכן חדש...