Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד 60,000

Meklermoshe
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין ברכב קטן בסגנון מאזדה 2 שלא יהיה לי בעיה עם חניה, כמה שיותר חסכוני ואמין שאני לא אצטרך לראות מוסך.

מאזדה 2

סיאט איביזה

סוזוקי אלטו

היונדאי i30

מה לחפש??? עזרה :)

פורסם

ראשית להחליט אם אתה רוצה סופר מיני או מיני גם מתאימה לך?

ידני או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי

ערבבת פה מספר סגמנטים כאשר כל אחד יש לו את היתרונות והחסרונות שלו.

מה מבחינתך הדברים החשובים ביותר ובמה אתה מוכן להתפשר (ועד כמה),

תנסה לדייק את השאלה ובכך יהיה ניתן לעזור לך יותר.

אגב מראש אני יגיד שהI30 אמנם האצ'בק אבל היא גדולה ויקרה מהיתר בשל היותה משפחתית.

פורסם

בכזה תקציב תוכל לרכוש סופר מיני ידנית כמעט חדשה:

1-סיאט איביזה,יש הרבה מבחר ביד 2 לכן יהיה קל למצוא רכב שמור עם קמ נמוך,כמו כן אולי זה יעזור להתמקח יותר,סך הכול אין תלונות על הרכב מבחינת אמינות.

2-רנו קליאו,לפי מה שמציגים בעלים של כזאת הרכב בין החסכניות בין הסופר מיני,מבחינת אמינות אני חושב שהיא תהיה לפחות טובה מהסיאט,אתה מוזמן לחפש פה התרשמות של דור למשל שהוא בעלים של כזאת בכינוי DORSHT.

3-פונטו איבו,אחד מהסכוניות בקטגוריה,מושבים רכים,אני אוהב כאלה,גם מבחינת אמינות אין משהו מיוחד,מנוע ה 1.4 כבר מאוד וותיק עוד מימי הגרנדה פונטו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום משה,

מבין הרכבים שציינת, האלטו היא המכונית החסכונית ביותר בדלק. יש לה מנוע קטן יחסית בנפח 1,000 סמ"ק וממדים קומפקטיים, שתורמים לצריכת דלק נמוכה. החסרונות שלה הם רמת בטיחות נמוכה יותר בהשוואה לשאר הרכבים וביצועים פחות טובים, אבל זה כנראה פחות חשוב עבורך ולכן האלטו היא בכל זאת אפשרות טובה. בתקציבך תוכל לרכוש אלטו ידנית חדשה לחלוטין או אלטו אוטומטית משומשת אך כמעט חדשה.

אם רכב ידני יכול לבוא בחשבון בדוק גם את פיאט פנדה. היא מקבילה בגודלה לאלטו אך יש לה מנוע חזק יותר (1.25 ליטר במקום 1 ליטר), יש לה גיר ידני בלבד וצריכת דלק מצוינת. הפונטו קצת יותר גדולה ממנה וגם היא אפשרות, במידה ותרגיש שהפנדה קטנה מידי עבורך.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

אני מעוניין ברכב קטן בסגנון מאזדה 2 שלא יהיה לי בעיה עם חניה, כמה שיותר חסכוני ואמין שאני לא אצטרך לראות מוסך.

מאזדה 2

סיאט איביזה

סוזוקי אלטו

היונדאי i30

מה לחפש??? עזרה :)

• תוכן חדש...