Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני עובד בתחום הדלתות ובשנה וחצי האחרונות אני נוסע בפורד קונקט ארוכה, הרכב קצר בשבילי, ואני מחפש רכב קצת ארוך יותר וכמובן שרצוי שיהיה חסכוני בדלק, חזק, והכי חשוב אמין! (לא רוצה לבקר במוסך יותר מידי)

אני צריך איחסון בקבינה אחורית של מינימום 245 ס"מ (להובלת דלתות)

התקציב הוא עד 80,000 ש"ח

חשבתי על רכבים בסיגנון: טרנספורטר, פורד טרנזיט, פיאט דוקטו, טויטוה הייס, סיטרואן גאמפי, רנו טראפיק, מרצדס ויטו, יונדאי H1

אשמח לשמוע דעתכם על הרכבים, יתרונות וחסרונות מנסיונכם

תודה מראש!

פורסם

מניסיון של שני עשורים בתחום הדלתות עברו אצלי כ 4 פורד טרנזיט שעשו עבודתם נאמנה על הצד הטוב ביותר גם מבחינת אמינות וצריכת דלק וגם מבחינת העמסה ופריקה.

פורסם

יונדאי I800 עונה על כל הדרישות שלך אבל כאשר הרכב לא עמוס הנוחות שלו שואפת ל0.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...