Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה אמור לעלות פירוק של רמקולים מרכב אחד והרכבה ברכב אחר?

r4r4r4r4
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

מדובר ברמקולים במידה 6/9, אני רוצה להרכיב ביונדאי I20, אין בה הכנה לרמקולים ולכן גם צריך לחורר את המגש האחורי,

6/9 נכנס בI20 מאחורה? המגש לא כ"כ קשיח השאלה אם אפשר להעמיד עליו רמקולים..

המחיר הכי זול שהציעו לי: 50 שקל פירוק, והרכבה ביונדאי I20 בסביבות 270 שקל, המוכר טען שבגלל שהרדיו מקורי, צריך לפרק את כל הרדיו ומה שמסביבו ולכן העלות גבוהה.

יש הצדקה למחיר? אפשר לקבל פחות במקום אחר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה כוללת ההרכבה?

אם זה כולל העברת חיווט,חיתוך מגש,חיבור למערכת והתקנת הרמקולים עצמם אז 270 נראה לי מחיר לא רע כי זה לא עבודה של חמש דקות.

לדעתי אין סיבה אבל לשלם על פירוק הרמקולים,תפרק לבד ותחסוך 50 שקל.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה כוללת ההרכבה?

אם זה כולל העברת חיווט,חיתוך מגש,חיבור למערכת והתקנת הרמקולים עצמם אז 270 נראה לי מחיר לא רע כי זה לא עבודה של חמש דקות.

לדעתי אין סיבה אבל לשלם על פירוק הרמקולים,תפרק לבד ותחסוך 50 שקל.

תיארת בערך את כל מה שמתבצע בהתקנה בדר"כ, חיתוך מגש כבר אמרתי שצריך לעשות, ואם הוא מתקין אותם אז מובן מאליו

שהוא גם מחבר למערכת..

ולגבי הפירוק זה סיפור בשבילי, צריך לפרק את המושבים האחוריים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה יקרה אם תפרק לבד?

על הדרך תלמד איך מפרקים מושבים

לא יקרה כלום יש לך סרטון שיכול להסביר איך לפרק?

ועיקר הבעיה היא לא לשלם 50 שקל על פירוק, אלא הבעיה היא ההתקנה שעולה קרוב ל300 שקל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאיזה רכב יש לפרק את הרמקולים? היכן בדיוק הם מותקנים?

האם תוכל להעלות צילום שלהם במקומם כרגע (תצטרך דרך שרת חיצוני ולינק חסר בגלל היותך חדש)?

לרוב מדובר בסה"כ בניתוק של חוטים בתצורת "פלאג&פליי" ו-4 ברגים לכל רמקול ואולי שליפה של גריל כדי להגיע אליהם.

אם הרמקולים מתוקנים מאחורי דיפון של הרכב, זה עשוי להיות טיפה מורכב יותר.

אבל כמו שכבר נאמר לך, המחיר סביר. אם תוכל לקבל מחיר נמוך יותר (אולי במחיר של איכות), זאת תוכל לדעת אם תתקשר למקומות אחרים שנוחים לך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...