Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית ESP בפורד פוקוס 2008

savingangel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני שואל את השאלה בשביל חבר.(מצטער על האורך)

לחחבר יש פורד פוקוס 2008, הוא החליט ללכת למגרש החלקה אי שם בארץ לשם השתלמות.

במגרש המדריך אמר לו לנתק את הESP לאחר שסיימו ניסו להחזיר ולהפעיל את ה ESP וללא הצלחה.

למי שלא יודע הניתוק והחיבור הינו בכפתור,לא הוצאת פיוזים חיישנים וכל מיני ירקות כאלה.

החבר הלך למוסך עם מחשב דיאגנוסטיקה כשהבעל מקצוע אמר לו שהוא לא רואה שום תקלה אבל הוא גם לא

מצליח לקבל מידע מהחיישנים של הESP, ניסיון לפתרון היה ניתוק מצבר לרבע שעה והחזרה,ללא הצלחה.

כמובן פורקו גלגלים , נבדקו החוטים לחיישנים(מה שהעין יכולה לראות) אמרו לו לנסות לעשות כיוון פרונט+איזון גלגלים, ללא הצלחה.

מפה לשם אחרי כל הניסיונות האלו הוא התגלגל למוסך מורשה פורד בבדיקה אמרו לו "חיישןXXX של ההגה דפוק יש להחליף,מחיר 2000 ש"ח תבוא מחר."

היום בבוקר התקשרו אליו אמרו לו "הוחלף החיישן אבל אי אפשר לעשות ריסט למערכת כי סליל כרית אויר דפוק, יש להחליף."

כמובן שזה לא היה בסדר מצידם ולאחר דין ודברים הם הצליחו לעשות ריסט למערכת ולגרום לESP לעבוד, החבר לקח את הרכב

שילם ונסע.

אחרי שעה שוב פעם אותה התקלה כמו שהוא נכנס למוסך,התקשר אליהם וטענתם ברורה "צריך להחליף את הסליל כרית אויר".

ואני שואל פה:

1. לא מוזרה כל הסיטואציה? בגלל קצת החלקות כל זה נדפק?

2.מה זה החיישן הגה הזה ומה הקשר שלו לESP?

3. מה הקשר של כל זה לסליל כרית אויר?

4. והאם יכול להיות( ואני חושד בזה הכי הרבה) שכל הבעיות זה משהו אחר והחבר "הושחל " כנהוג במדינת ישראל?

5. מה עושים? מישהו נתקל בבעיה דומה?

חברים ערמות של תודה

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...