Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למקועקעים

DORSHR1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4570 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מבין מה אתה אומר, אבל כאחד שיש לו 3 קעקועים (לא ענקיים), ולאשתי כבר הפסקתי לספור בשישי...:?,

חשוב שתבין שקעקוע זה דבר סופר אישי, אף אחד לא יוכל לתת לך "רעיונות", כי לכל אחד יש משמעות אחרת לקעקוע.

קעקוע לא עושים כדי שמישהו אחר יהנה ממנו (אלא אם אתה איזה ערס מצוי), עושים כי אתה רוצה להנות ממנו ואתה צריך להיות שלם איתו ולאהוב אותו.

אני לא הייתי עושה קעקוע כיד להראות למישהו את הערכתי, אלא אם מדובר פה באמת על איזה מקרה יוצא דופן, לא יודע.

מה שכן, אני אתן לך את העצות הרגילות והבנאליות, תחליט מה שתחליט לעשות עם זה.

אל תעשה קעקוע במקום שהוא גלוי מידי או יכול/יוכל להפריע לך בחייך (אפילו אם זה מדעות קדומות), לדוגמא קעקוע שלא תוכל

ללכת עם שרוול קצר בעבודה משרדית נאמר, ואל תעשה קעקוע שתוכל לראות אותו שאתה מסתכל במראה נניח, רוצה לאמר שלא תראה אותו כל הזמן בכל פעולה רגילה, פשוט ככה הוא ימאס לך מהר מאד, ואין דרך חזרה....

שוב, יש הרבה שלא חושבים כמוני, יש מיליון דעות בערך, אבל זאת דעתי.

אני עושה את הקעקוע אך ורק בשבילי ואולי קצת כדי להראות להם אולי ממש חמש אחוז.

קעקוע אני רוצה לעשות כבר המון המון זמן, והם מאוד משמעותיים בשבילי בחיים האלה, אני מתכנן לעשות קעקוע בגב בגלל כל הסיבות שאמרת וגם מטעמי נוחות.

קעקוע הוא בשבילי אני יודע שזה משהו מאוד אישי, אני מאוד מודע למה שאני הולך לעשות אל תטעו.

אגב לא ביקשתי קעקוע ביקשתי סמלים שמעידים על נתינה ומכל דבר אני יקח את מה שאני אוהב ומתחבר.

אגב שאלתי עוד כמה אנשים והם לי ששומעים את המשמעות הקעקוע מאוד יפה ( הקודם שהצעתי עם היד ).

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
אני הייתי משקיע את הכסף הזה בפינוק לסבא וסבתא ולא בקעקוע, כל עוד אתה יכול להשקיע בהם, זו הדרך הכי טובה להראות הוקרה.

תחסוך כסף ותסעו לטיול באילת/ חו"ל/ שייט באוניה.

בסופו של דבר בעוד כמה שנים אתה תרצה לזכור אותם מהרגעים שלכם ביחד, לא מאיזה ציור על הגוף.

יש לך עוד את הפריבילגיה ליצור איתם זכרונות, נצל אותה.

קעקוע (למרות סלידתי הגדולה מהנושא) תוכל לעשות גם בעוד כמה שנים.

הדברים האלה נעשו, הטיולים לא אפשריים מסיבה בריאותית, וזה הזכרון שלי מהם, ברור שיש עוד אבל אני רוצה משהו שילך איתי לכל החיים.

ואני באמת יודע מה אני רוצה ככה הערכה שלי!

Reaper tattoo תרשום את זה בפייסבוק ותראה את העבודות.

פורסם

לטעמי יד שמחזיקה לב מסמלת מחנק כלשהו. Sacred heart יותר מתאים אם תשאל את דעתי (נסיון קודם מסתכם ב11 קעקועים, אחד במקרה הוא קעקוע לזכר סבי ז״ל)

עריכה:

עברתי על הגלריה. מרשים בהחלט :)

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מזאת אומרת הלב המקודש? אגב ביום שישי אני הולך לעשות סקיצה של הקעקוע.

פורסם

אם היד והלב לא יתחברו אז זה יכול להיות רעיון..:-D

פורסם

סבא וסבתא סביב גיל 60-70 וממוצא תימני, אני משער שהם שומרי מסורת.

קנה עבורם פרשה אחת בספר תורה, אני מאמין שהם יהיו מרוצים ומאושרים יותר מאשר קעקוע יפה ומיוחד ככל שרק יהיה.

זו דעתי, אני מאמין שיש עוד כמה בפורום שיסכימו איתי (ספק אם יכנסו לשרשור הזה בכלל).

ערב טוב, אריאל

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

שיערת טעות האמת ויחסית גדולה, אוכלים לא כשר,מדליקים אש בשבת וכו.. מה שכן סבא שלי הולך לבית כנסת כל שישי.

אבל ספר תורה כבר קניתי.

אגב תוסיף 10 ל 70 זה הגיל ;)

חברים שוב פעם אני יודע מה אני עושה, זאת הערכה שלי אליהם, ברור שלא רק זה הערכתי אליהם כן?!

אני מוקיר להם תודה בדרכים אחרות לגמרי ממה שהוצעו פה ואפילו חשובות יותר!

חברים אני רוצה לעשות קעקוע אם אני עושה אני רוצה עם משמעות אמיתית בשבילי ולא לעשות שור, עקרב, נמר, נשר כי זה מגניב.

אני בטוח שקעקוע זה מה שאני רוצה לעשות.

פורסם

א׳. עוף על זה. קשה להסביר יש משהו מספק בקעקועים. אני כבר די מכור לעניין ודי מגיע למצב שאני חייב אחד מדי פעם. יוצא לי לפחות אחד בשנה, לפעמים שניים.

ב׳ למי אכפת מה אחרים חושבים על עצם הקונספט של להתקעקע או למה. השאלה הייתה על המה. לא על הלמה או על האיך.

מה עם שתי ידיים ריאליסטיות (תמונה של יד של סבתא ויד של סבא לדוגמא) שחופנות לב מקודש? שילוב של הריאליזם ש החבר מריפר עושה ושל קעוקוע קלאסי? בראש זה נראה לי יפה, שונה ומעניין.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני אבדוק איתו מה יכול להתאים, זה עוד רעיון השתי ידיים תודה רבה :)

אגב, חשבתי לעשות כאילו צלקת קטנה מאוד בלב ותפרים עליה, שגם יכול לסמן ניתוח לב שעשיתי בעבר, וגם כמה קרעים קטנים מאוד ביד בגלל עוד פציעה שהייתה, אבל לא משהו מוגזם אלא משהו דיי קטן שייפה את הקעקוע.

פורסם
Dont over do it. כלל ברזל לדעתי. האיכות של פרטים כאלו תלויה בגודל הכללי של הקעקוע

כמו שאמרו מעלי,לך על זה! בסופו של יום קעקוע זה משהו אישי,וככול שהקעקוע יותר גדול ככה אפשר לרדת לפרטים קטנים יותר!

תתחדש ואל תשכח תמונות :-)

Vw Polo GTI

פורסם
Dont over do it. כלל ברזל לדעתי. האיכות של פרטים כאלו תלויה בגודל הכללי של הקעקוע

אני עדיין לא יודע אם זה יהיה יד אחת או שתי ידיים כמו שהצעת.

אגב מה זה אומר הלב הקדוש? אני רואה שהרבה נוצרים עושים את זה בקשר לנצרות.

• תוכן חדש...