Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, רכשתי מגבר מארה"ב, בגרסא הבינלאומית הוא מגיע עם בורר מתח כדי לבחור 100-120 או 220-240.

אני די בטוח שהגרסא שאקבל תגיע ללא הבורר.

איך לחבר את המגבר לשקע הישראלי (יש לציין שבמוצרים קטנים אני בקלות לוקח מתאם טיולים קטן ומחבר - נראה לי שהמקרה פה קצת שונה)

אשמח לעזרתכם

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם

אתה זקוק לשנאי מ-220 ל-110 וולט. אין קושי להשיגו, אבל שים לב להתאמה להספק הנדרש על ידי המגבר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

למיטב הבנתי המגבר הוא 270W משמע אני צריך שנאי 300W.

יש המלצה איפה אני יכול לקנות כזה במחיר שפוי?

-איוניק 5 עלית

פורסם

270 ואט? לפי איזה תקן? אם זה RMS ההספ]ק שהוא מושך מהרשת יותר גבבוה (הרי יש הפסדי במכשיר), לעומת את אם מדובר באיזה הספק שיא מדובר במדד לא סטנדרטי שקרוב לודאי מפריז על מנת ליצור רושם גדול על הקונה, וההספק האמיתי נמוך משמעותית.

אתה צריך לבדוק מה ההספק שהמגבר מושך מהרשת, לא ההספק המוצהר על האריזה. בשביל זה עליך לקרוא את המפרט הטכני. אופציה נוספת - לקרוא את הזרם הרשום על הספק המקורי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא, 90 RMS. מדובר במגבר Yamaha RX-V673

אני לא מצליח למצוא כמה Watt באתר של ימאהה, רק בתמונות של מכשירים קיימים. לדעתי גם אם זה 240W ולא 270W כדאי לי ללכת על בטוח עם ה-300W לא?

יש המלצה לשנאי במחיר הגון?

-איוניק 5 עלית

פורסם

ההספק שאתה רושם הוא הספק היציאה. אתה צריך לדעת מה הצריכה של המכשיר. בשביל זה צריך למצוא את המפרט הטכני.

עריכה: מצאתי את המפרט. ההספק של הדגם האמריקאי הוא 400 ואט (או 500VA).

פורסם

ברור לי ש 90 זה הספק היציאה.

היות והמכשיר מגיע עם כבל אינטגרלי ולא כבל קומקום לא רשום על גב המכשיר כמה וואט הוא. רשמתי לך את הדגם אולי תוכל לעזור לי למצוא.

מהשיטוט הקצר שלי בגוגל מצאתי שהדגם הדומה ביותר הוא 240W.

כמה אמור לעלות לי שנאי 300W בארץ?

ראיתי בחול בהחל מ-28 דולר ל 500W אבל יש 10% מהאנשים שעפ"י הביקורות צריכים היו צריכים החלפה אחרי שהשנאי מת - משמע מעדיף לקנות בארץ

עריכה: עכשיו ראיתי ,אז בכל מקרה צריך לכוון ל 500W אני מבין?

-איוניק 5 עלית

פורסם

לדעתי כדאי להמתין להגעת המשלוח. אולי יהיה לך מזל ותקבל דגם בינ-לאומי עם ספק שמתאים למתח בארץ, ואז תזקק רק למתאם שעולה 10 ש"ח. אם הספק יהיה אמריקאי הרי שפירוט ההספק (או המתח והזרם) יצוינו על גביו, ואז קח אותו לחנות אבזרי חשמל ושם ידאגו לספק לך שנאי מתאים.

אפשרות שניה תהיה לנסות להשיג ספק כוח שלם מתאים לדגם, יחסוך את השנאי, שהוא רכיב די כבד שעלול להיות לא יציב על השקע.

פורסם

לא יציב על השקע?

שנאי (אמיתי) ל500W ישקול כמו כל המגבר אם לא יותר ויעלה כמה מאות שקלים בודדים.

גם אני ממליץ להמתין להגעת המכשיר וכשהוא יגיע לצלם את מה שכתוב עליו ולהעלות פה.

ואגב מתאם לצורת התקע ב10 ש"ח?

יקר בטירוף.

בדיל אקסטרים הם נמכרים בפחות מדולר.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

סתם זרקתי מספק צנוע.

מצד שני - לפני 6 שנים הגעתי לסן-פרנסיסקו וגיליתי שחסר לי המתאם למטען הסלולר. זה היה יום א' והייתי אחרי טיסה מתישה, אבל קרוב למלון מצאתי חנות Radio Shack פתוחה. תמורת מתאם מתקע אירופי לשקע אמריקאי גבו ממני למעלה מ-$10 - אבל לא היתה לי ברירה כיון שהייתי חייב להיות בקשר עם אנשים שהכירו רק את המספר הישראלי שלי (באותה הזדמנות קניתי קו פריפייד אמריקאי, עלה כ-$25-30 כולל מכשיר טלפון וזמן אויר, אבל, כאמור, הייתי חייב להיות בקשר עם עמיתים שהכירו רק את המספר הישראלי שלי, כךש לא יכולתי לוותר על המתאם)

פורסם
לא יציב על השקע?

שנאי (אמיתי) ל500W ישקול כמו כל המגבר אם לא יותר ויעלה כמה מאות שקלים בודדים.

גם אני ממליץ להמתין להגעת המכשיר וכשהוא יגיע לצלם את מה שכתוב עליו ולהעלות פה.

ואגב מתאם לצורת התקע ב10 ש"ח?

יקר בטירוף.

בדיל אקסטרים הם נמכרים בפחות מדולר.

המחיר של מתאם כזה אמור לנוע בין ארבעה שקלים לשישה שקלים.

בנוגע לשנאי,קשה לי להאמין שחברה כמו Yamaha תייצר מגבר עם מתח לא תיקני של 300W בלי שנאי בתוך המכשיר. הסיכוי לכך שואף לאפס.

תחכה שיגיע המגבר,לדעתי תצטרך שנאי פשוט שמעביר מ110 אמריקאי ל230 אירופאי. בסביבות ה32 ש"ח + - לשנאי עלום שם שעושה את העבודה.

פורסם

מה לא תקני ב-300W? אני מניח שכוונתך ל-300V, בודאי שהחברה לא מיצרת מגבר למתח כזה שאינו סטנסרטי בשום מקום בעולם.

אתה מדבר על "שנאי פשוט" - השאלה היא מה גודלו הפיזי ומה מחירו של שנאי ל-300 ואט. כיון שמדובר בשנאישצריך להעביר זרמים גדולים מאד - סביב 15 אמפר בסליל הראשוני ו-30 אמפר במשני - סביר ש-wil צודק ומדובר במשקולת לא קטנה.

פורסם

הוא התכוון ל300w הספק, ולא 300 וולט.

בכל אופן אין דבר כזה שנאי מ110 ל220 ב32 ש״ח שמתאים ליותר ממטען לפלאפון.

הם מתאימים ל20-30 ואט בלחץ.

במקרה הזה או שיהיה לו ספק בינלאומי ואז זה מתאם תקע או כמו שויל אמר - ממיר מתח עם טווח ביטחון גבוהה משמעותי כמו 500 שבמקרה הזה שוקל כמה קילו טובים מניסיון ועולה כמה מאות שקלים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אז דיברתי עם ימאהה העולמי, הנציג אישר לי שהדגם יהיה US מודל 400W 500Va

המלצות לשנאי?

-איוניק 5 עלית

פורסם

בחנות החשמל הקרובה לביתך. בעצם - כנראה בחנויות המספקות לקבלנים.

ויש להכין מקום מאוורר על הרצפה או על רהיט יציב. תזקק לשנאי ששוקל כמה ק"ג.

בקיצור - נפלת די חזק עם המערכת.

• תוכן חדש...