Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על הדרך, מה הקטע של יוצאי ברית המועצות עם קיטש?

תגיד תודה שזה לא באמת חנות של רצפים סינים, אחרת עוד היינו נתקעים עם כמויות של החתול פח המכוער הזה שמנפנף ביד.:x

depositphotos_5089263-Lucky-cat-maneki-neko.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
תגיד תודה שזה לא באמת חנות של רצפים סינים, אחרת עוד היינו נתקעים עם כמויות של החתול פח המכוער הזה שמנפנף ביד.:x

אחד הדברים הקריפיים, אם לא ה

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

צודקת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אנשים אשכרה קונים את זה ? :shock:

אל תפגע אבל הסוסים האלה מכוערים בטירוף, אם הייתי מקבל כזה במתנה תהיה בטוח שהייתי רץ להחזיר אותו לחנות.

קונים ועוד איך קונים, אנשים חולים על השטויות האלה.

התרבות הרוסית הצמיחה לא מעט גאוני ספרות, מוסיקה, מדע ופילוסופיה. מעצבים גדולים לא כל כך יצאו משם :)

מסכים :lol:

שנת הסוס זה לפי האסטרולוגיה הסינית.

הלוח השנה הסיני הוא מעגלי, ככה שמקסימום תשמרו את הסוסים ותמכרו אותם שוב ב-2026 :)

עד אז ההורים שלי בפנסיה, יש לנו עוד ארגז של עכברים משנת העכבר :lol:

אם אני לא טועה מכרנו כמה כאלה :roll:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
עד אז ההורים שלי בפנסיה, יש לנו עוד ארגז של עכברים משנת העכבר :lol:

בלוח השנה הסיני אין עכבר, יש עכברוש, ושים לב שאתם לא שמים את העכברושים באותו ארגז עם הנחשים של שנת הנחש, אחרת הם יאכלו לכם אותם.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
בלוח השנה הסיני אין עכבר, יש עכברוש, ושים לב שאתם לא שמים את העכברושים באותו ארגז עם הנחשים של שנת הנחש, אחרת הם יאכלו לכם אותם.

מזל שהנחשים נמכרו :-D

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

את הטיגריסים אני מקווה שאתם לא שמים בסתם קופסה אלא בכלובים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...