Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית כל אסביר כי אני לא מבין מי יודע כמה.

מה שאני כן יודע (ציוד קיים) :

פאנל של פיוניר דגם 2350 עם כניסת USB וAUX

2 רמקולים קואקס קדמיים של חברת Hertz בעלי הספק של 120W(גומי כתום אם זה עוזר) בסה"כ עושים עבודה נפלאה כשזה נוגע לגבוהים ולמיד

2 רמקולים 6X9 במגש האחורי תוצרת פיוניר 460W(ככה כתוב עליהם) שיודעים לתת FULL RANGE יפה עם הכיוון הנכון אבל לא בשילוב מושלם עם הקדמיים והנמוכים שלהם מ-ד-ה-י-מ-י-ם יחסית אבל רק בווליום גבוה(אני מניח שיש לאקוסטיקה של האוטו ולתיבת תהודה הקטנה והבנויה היטב הרבה קשר לעובדה ששומעים כלכך טוב בקליאו 2002 שלי)

בכל מקרה, אני מעוניין להוסיף סאב קטנטן + מגבר, בעיקר על מנת שיהיה לי אפשרות לשלוט על איזה רמקולים ישמיעו איזה טווח תדרים... אם יש אפשרות כזו זה יהיה מצויין.. אני מאוד רוצה שהאחוריים ישמיעו את הטווח תדרים הנמוך והקדמיים ישמיעו בעיקר את הגבוהים ואת המיד.

אשמח להמלצה לדגמים + מאם יש משהו יד שניה אני אשמח לא מעוניין להשקיע הרבה על העניין כי כמו שציינתי כבר עכשיו הסאונד טוב מאוד רק לא בווליום נמוך.

תודה מראש!! :)

פורסם

תשמע ברור שזה אפשרי , נשמע שיש לך ציוד סבבה לגמריי אני מכיר את ההרץ שאתה מדבר עליהם עם אני לא טועה אבל לא יודע להגיד לך דגם .

בקיצור מה שצריך זה שתתן תקציב כמה אתה מוכן להשקיע על סאב ומגבר ותקח בחשבון גם את ההתקנה והחיווט של הכבלים של העניין הזה , (מחיר של התקנה כזאת אין לי מושג כמה צריך לעלות אבל לא הרבה)

כי אמרת שאתה לא רוצה להשקיע הרבה אבל אני לא יודע מה זה קצת אצלך (;

ואתה לא תרצה להוסיף לדוגמא מגבר לרמקולים הקדמיים ? זה ידגיש אותם ויגרום להם לעבוד הרבה יותר טוב עם הסאב כי אני לא יודע עם אני צודק (עם אני טועה שמישהו יתקן אותי בשמחה אני לא רוצה להטעות) אבל אני חושב שעם תביא סאב לא משנה איזה ולא משנה איזה מגבר כל עוד הם טובים הוא יבלע לך את רוב הצלילים בגלל שהוא מוגבר ובכללי סאב וופר זה אלמנט מאוד חזק , והרמקולים שלך לא מוגברים , ועם תוסיף מגבר לרמקולים הקדמיים ואת האחוריים תשאיר בתור מילוי ככה ונגיעות עדינות אני חושב שאתה מאוד תהנה .

אבל כמובן תלוי בתקציב וזה לפני הכל .

בגלל הדרישה לניאונים, נראה לי שזה יותר מתאים לאתר www.arsforum.co.il/vb

פורסם

אני מוכן להשקיע על כל השדרוג עד 1000.

הדגש כאן הוא על סאונד נקי ומדוייק ואפשרויות כיוון לפי הטעם שלי.

ככה שההשקעה כאן היא בעיקר על מנת שיהיה לי אפשרות לתת טווח תדרים לכל ערוץ בנפרד ולהוסיף מעט באס מהסאב בווליום נמוך.

פורסם

אשמח לעזרה בנושא..

אין לי בעיה למתוח תקציב ל1500 גם,

יד שניה גם יכול לבוא בחשבון..

הומלץ לי כבר על רוקפורד 3004 אבל אני עדיין לא יודע איזה סאב והאם הוא ייתן לי(המגבר) את השליטה על טווח התדרים..

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...