Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

הרכב שבבעלותי הוא סובארו לאונה מודל 89,

יש לי רמקולים של audiobank בגודל של 5.25 מאחור.

audiocoaxspk.jpg

(יש לי רמקולים כמו הרמקול הכי ימני בתמונה)

אני מעוניין להוציא אותם ולהרכיב אותם בדלתות הקדמיות, ומאחור לנסר את הפח (דבר שלא הסכמתי לו בעבר) ולהרכיב שם רמקולי ביצה (6x9).

מלפנים כבר שרפתי 2 זוגות של רמקולים קדמיים זולים....

אפשרי בכלל להעביר את הרמקולים מאחור ללפנים?? הם יתאימו לשם?

זה מאוד חשוב לי! תודה...

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אם אני לא טועה הם צריכים להתאים!!!!

בקשר לאחורה לך להתקין אודיו..... יש מכשיר מיוחד.... ציק צק יעשה לך חורים בשביל 6X9

לא בעיה רצינית!

בהצלחה!!!

נ.ב

מה יותר פשוט מלפרק רמקול אחד ולבדוק אם הם מתאימים??????

ROVER=~~

פורסם
אם אני לא טועה הם צריכים להתאים!!!!

בקשר לאחורה לך להתקין אודיו..... יש מכשיר מיוחד.... ציק צק יעשה לך חורים בשביל 6X9

לא בעיה רצינית!

בהצלחה!!!

נ.ב

מה יותר פשוט מלפרק רמקול אחד ולבדוק אם הם מתאימים??????

לא כ"כ פשוט... עטפתי את הרמקולים בבד אקוסטי אצל רפד, אז אני לא יכול סתם לבדוק.....קריעת הריפוד כרוכה בזה....

יוסי.

פורסם

אם אתה באמת לא יכול לבדוק.......

הייתי מציע לך ללכת למתקין קרוב לבית......

לבקש ממנו יפה לתת לך 2 דקות מהזמן שלו... להראות לו תדלת ולשאול איזה גודל של רמקול מתאים.

אם הוא יגיד לך 5.25 אז הרווחת.

אם לא תחשוב מה אתה רוצה לעשות.

יום טוב.

ROVER=~~

פורסם
אם אתה באמת לא יכול לבדוק.......

הייתי מציע לך ללכת למתקין קרוב לבית......

לבקש ממנו יפה לתת לך 2 דקות מהזמן שלו... להראות לו תדלת ולשאול איזה גודל של רמקול מתאים.

אם הוא יגיד לך 5.25 אז הרווחת.

אם לא תחשוב מה אתה רוצה לעשות.

יום טוב.

אני לא מודאג מבחינת גודל הרוחבי של הרמקול, מה שמדאיג אותי זה שהרמקול לא יכנס לעומק הדלת.

אם אני יקנה 2 רמקולי ביצה מבלי לדעת מה קורה אז יש מצב טוב שאני נתקע עם 4 רמקולים אחוריים לרכב אחד (ללא קידמיים) ואם אני רוצה לבדוק באופן עצמאי אז אני צריך לחתוך את הבד האקוסטי.

אבל עדיין אני יכול ללכת לזה שהתקין לי את הרמקולים ולשאול אותו אם אפשר להעבירם לדלתות הקדמיות.

השלב הבא כאן (כמובן רק אם אפשר להעביר את הרמקולים ללפנים) הוא לחתוך את הפח מאחור ולהתאים אותו ל6x9 , איך זה מתאפשר?

יוסי.

• תוכן חדש...