Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לבקש המלצה לחומר לניקוי הג׳אנט.

הבעיה העיקרית שהוא צבוע (לא פלסטידיפ ולא ספריי), צבע איכותי,

אם אפשר המלצה לחומר באמת איכותי שגם לא יפגע בצבע אני אשמח מאוד

פורסם

בגדול אם אתה ממש סומך על הצבעי ועל איכות העבודה שלו, לא אמורה להיות לך בעיה גם עם נוזל אגרסיבי.

אבל בכל מקרה במקומך הייתי מחפש נוזל לניקוי ג'אנטים acid free שניתן לדילול.

לא יודע מה שיטת הניקיון שלך, אבל השיטה היא התזה ליברלית על החישוק, המתנה של 15 - 30 שניות בערך, שפשוף עם מברשת (לפי הצורך) ושטיפה טובה עם מים מיד לאחר מכן, עד שכל הנוזל ירד לחלוטין מהג'אנט.

לעבוד על גלגל אחד בכל פעם (יש לאנשים נטיה לחסוך בזמן הנקיון של הרכב שלהם ובג'אנטים להשקיע כמה שפחות, למשל להתיז את החומר על כל הגלגלים ביחד, להתחיל לעבור על כל הג'אנטים, ורק לאחר מכן לשטוף אחד אחד, גרוע מאוד).

ככה תבטיח אריכות ימים לצבע וללכה.

דוגמה לתרסיס לא אגרסיבי שניתן לדילול של עד 1:4 http://www.autostore.co.il/%D7%9E%D7%A0%D7%A7%D7%94-%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%A7%D7%99%D7%9D-Chemical-Guys-S-S-Wheel-Cleaner.html

תתרחק ממגווירס wheel brightner.

בהצלחה.

"יאללה בירי".

פורסם

הבעיה שאני לא נגיש לאוטוסטור השבוע ורציתי ליישם את זה.

כמובן שאני מנקה גלגל גלגל,

עכשיו גם בינתיים אין לי מברשת האם מגבת ביתית בינתיים תספיק? ואם יש לך חומר להמליץ באוטודיפו אני אשמח

תודה :)

פורסם

אם אפשר לשאול? למה להתרחק meguires wheel brightner האם הוא מזיק , כי אני משתמש בו ומרוצה ממנו , אם אתה יודע משהו לגבי החומר הזה אז תסביר לנו כי אולי יש הרבה חברים שמשתמשים בו .

תודה

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

• תוכן חדש...