Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מתנדב לשנות את דעתך. המנטה הנוכחית שלי אומנם לא עברה שינוי צבע דרמטי, הצבע המקורי היה חום בהיר וכיום היא קרובה מאוד לזהב (עם תערובת של טיפה כסף ומטאל חזק). אבל המנטה השניה שלי היא בצבע חום כהה שזה צבע ממש לא מתאים לאוטו. הדבר הראשון שאני אעשה זה לפרק אותה לגורמים ולצבוע בצבע אחר לגמרי (כרגע אין רעיונות). מכיוון שאני יודע בדיוק מה הביצועים של הפחח שלי אתה מוזמן לקפוץ עכשיו לכרמיאל לראות את הרכב בצבע הנוכחי ולחזור בעוד חצי שנה כאשר יהיה לרכב צבע חדש ואז תראה מה זה להחליף צבע בצורה מקצועית !!!

מה שכן אני מסכים אתך שתמיד הכי זול, יעיל ומקצועי להשאר עם הצבע המקורי כי אז לא צריך לצבוע את כל החלקים החבויים לעין.

פששש....כל זה ב-2K?

נו באמת.

בקיצור, בפעם הבאה שאתה מנדב את עצמך לשנות דעות של אנשים אחרים, אנא קרא את כל המשפטים בהודעות שלהם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אתה מודע לזה ששינוי צבע הרכב גורר שינוי ברישיון רכב, שגורר ירידת ערך הרכב?

שטויות. שטויות. שטויות.

מי שלא יודע שלא ישפוך מילים.

כל מה שצריך זה להגיע לטסטס הבא, למלא טופס שינוי צבע רכב והבוחן חותם עליו (לאחר אגרה קטנה). לטסט הבא יגיע הרשיון לחידוש עם הצבע החדש (ואם ממהרים - ניתן לגשת לאחר מספר ימים ולהוציא רשיון חדש לאחר שהזינו כבר את השינוי).

השינוי של הצבע ברשיון הרכב לא גורר כל ירידת ערך - החשש היחיד הוא שמי שיקנה יסבור בטעות שהרכב עבר צבע כללי מכיוון שהיתה תאונה קשה, אז מה שמומלץ זה לצלם את הרכב לפני ואחרי הצביעה, ולהחתים את הצבעי על מסמך שמעיד כי המדובר בצביעה בלבד ולא בתיקון תאונה. כמובן שעבודת צבע חאפרית בהחלט תוריד את ערך הרכב, אבל זה לא קשור ישירות לשינוי הצבע אלא לכל צביעה שהיא.

קאפיש???

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
שטויות. שטויות. שטויות.

מי שלא יודע שלא ישפוך מילים.

כל מה שצריך זה להגיע לטסטס הבא, למלא טופס שינוי צבע רכב והבוחן חותם עליו (לאחר אגרה קטנה). לטסט הבא יגיע הרשיון לחידוש עם הצבע החדש (ואם ממהרים - ניתן לגשת לאחר מספר ימים ולהוציא רשיון חדש לאחר שהזינו כבר את השינוי).

השינוי של הצבע ברשיון הרכב לא גורר כל ירידת ערך - החשש היחיד הוא שמי שיקנה יסבור בטעות שהרכב עבר צבע כללי מכיוון שהיתה תאונה קשה, אז מה שמומלץ זה לצלם את הרכב לפני ואחרי הצביעה, ולהחתים את הצבעי על מסמך שמעיד כי המדובר בצביעה בלבד ולא בתיקון תאונה. כמובן שעבודת צבע חאפרית בהחלט תוריד את ערך הרכב, אבל זה לא קשור ישירות לשינוי הצבע אלא לכל צביעה שהיא.

קאפיש???

אתה סותר את עצמך. מצד אחד אני מדבר שטויות, ומצד שני אתה מסכים איתי. אולי יש לך פיצול אישיות??? :roll:

החשש היחיד הוא שמי שיקנה יסבור בטעות שהרכב עבר צבע כללי מכיוון שהיתה תאונה קשה

עכשיו תגיד לי אתה אם זה לא חשש מספיק כבד, ולך תוכיח את זה. גם אם תוכל, תאבד הרבה קונים פוטנציאלים, כי תמיד יחשבו שמסתירים משהו. ותענה לעצמך אם אתה היית קונה רכב עם חשש מסויים לתאונה קשה במסווה של שינוי צבע (סוחרים לא חסר). לא רק זה. נניח שקנית את האוטו כי האמנת למוכר, למה שמישהו יאמין לך? ואם החלפת צבע ואחר כך עשית תאונה לא קשה, מה תגיד אז? התאונה הייתה רק "בחלק הזה" את הצבע החלפתי בלי קשר. כן, בטח...

אז מה שמומלץ זה לצלם את הרכב לפני ואחרי הצביעה, ולהחתים את הצבעי על מסמך שמעיד כי המדובר בצביעה בלבד ולא בתיקון תאונה.

טוב, בסדר... אתה כנראה לא חי בעולם הזה. בוא אני אביא לך חתימות של 10 צבעים/פחחים.

למה מה הם? מכון בדיקה?

בקיצור, מה שאני אומר זה לא סתם. זה מניסיון. לפני כמה שנים עשיתי תאונה קלה עם הרכב שלי ורציתי גם אני לשנות את הצבע (על הדרך). בעקבות בירור רציני שעשיתי בנושא אצל שמאים ופחחים (שאני מכיר, ככה שאני לא חושב שהם שלפו מהמותן), ירדתי מהעניין.

ואני ממליץ גם לך לבדוק דברים לפני אתה מבטל אותם כי אתה חושב שזה לא ככה או שהם לא נראים לך. זה שאתה בטוח במשהו לא הופך את זה לנכון!

דבר אחרון. עם כל הכבוד לאינטרנט ולמידע שבו, יש דברים שכדאי לבדוק "בדרך הישנה", ואם מישהו מבצע דבר כזה בלי לבדוק את ההשלכות אז מגיע לו שיאכל את מה שבישל. אם שמת לב או לא, בחרתי שלא להגיב ל "ולא נראה לי ששינוי צבע מוריד מערך האוטו במחירון". מחובתו של אדם לבדוק את הדברים האלו בעצמו (כדי לא ליפול בפח). אני אמרתי דבר אחד, הוא אמר דבר אחר, שכותב ההודעה יחליט למי להאמין.

• תוכן חדש...