Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4573 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מישהו שם לב שבתוכנית של הכט כמעט ואין פרסומות ?

זה לא קשור להכט אלא לשיטת מדידת הרייטינג. הפסקות פרסומת באמצע התוכנית מורידות את הרייטינג של התוכנית, כנראה שמול חיים הכל הייתה תוכנית ״חזקה״ בערוץ 10 (זה היה אתמול? כי אז שודר פרק הבכורה של היפה והחנון) ובקשת לא רצו לתת לערוץ 10 נתוני רייטינג טובים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קיבינימ*, גם אצלי הלכה המיקרוסכמה של המסך במכשיר הסיני, כעת הוא לא נותן סיגנל למסך :-(, אוף!!!.....(רציני!)

מי ביכלל מתקן ב"מעבדות" האלה?, סיני טוב יעלה פחות מ"התיקון" שהם מציעים -LOL.

צחוק צחוק- אבל הבנאדם יצר מילת חיפוש חדשה לגוגל! LOL!

https://www.google.co.il/search?q=%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%9B%D7%9E%D7%94&oq=%D7%94%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%9B%D7%9E%D7%94&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&espv=210&es_sm=93&ie=UTF-8#es_sm=93&espv=210&q=%D7%9E%D7%99%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%9B%D7%9E%D7%94&safe=off&spell=1

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
שאלת את עצמך איך הם בוחרים מבין כל הטכנאים/מעבדות שהם כביכול בודקים, מי יופיע בתוכנית בפועל?

שאלת שאלה מצויינת.

ופרנואיד, היה מוסיף את החשש "האם הצדיקים קיבלו טיפ טלפוני כמה דקות לפני כניסת התחקירנית?"

ואמרת בעצמך "כביכול בודקים".

ולא הוספת "איך בכלל בוחרים מראש את מי לבדוק?"

אני לא יודע, והאמת?

לגבי הנוכלים זה ממש לא משנה.

גם אם "הפילו" אותך מתוך כוונת זדון/רשימת חיסול אישית של התחקירן או כל קונספירציה אחרת:

נפלת כמו גדול בזכות עצמך. יצאת רמאי קטן מול המצלמה. מה זה כבר משנה איך הגיעו אליך?

שידרו? אכלת אותה. הצלחת לתמרן כך שלא ישדרו? מז"ט. אתה יכול להמשיך לגזול...

אני אמנם מכיר אישית מישהו ש"יצא צדיק" (בפרק החשמלאים) וטען בפני שהם "נפלו עליו" בלי שום התראה (קיבל טלפון להגיע לבית פרטי בהרצליה, ואחרי כשבועיים מהמקרה הגיע אליו הכט עם צוות צילום גלוי).

אמת או לא? לבודהה הפתרונים.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

הפתרון הוא פשוט (וגילוי נאות - כפי שכתבתי כבר מס' פעמים אני מנהל צוות במעבדת תיקונים של מפעילה סלולרית גדולה שאוהבים לשנוא), תנו את המכשירים שלכם רק למעבדה כזאת. אנחנו לדוגמא מקבלים היום כמעט כל מכשיר לתיקון, המחירים לא יותר יקרים בוודאות משום תיקון שנעשה בחוץ.

זה נכון שלא תמיד עולים על תקלה ולפעמים לקוח מטורטר כי התקלה לסירוגין , אבל לאף אחד אין אינטרס לרמות אתכם חלילה ולהגיד לכם שעשו משהו בתשלום, בעוד שבפועל לא עשו כלום, בטח לא במקרים שנתקלתי אצלנו במעבדה מסיפורים מלקוחות שבפירוש החליפו להם חלקים תקינים מקוריים במכשיר, במעבדות חאפריות, ולקחו להם חלפים מקוריים תקינים מהמכשיר.

משיאי הערב:

מיקרוסכימה - החלק שמחבר בין הטעינה ל"פלטה"....

"החליפו לך פלאט" - בגלקסי 3 ...

"היתה במכשיר בעיה של טעינת יתר" - טעינת יתר? במכשיר סלולרי? מהסוללה? WTF????

לצערי אני נתקל בסיפורים של הלקוחות האלה ביום יום...

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

תודה לאל שיש לי את הידע המקצועי להתעסק עם הסלולארים האלו מאז שיצאו לאור העולם.

לא מסוגל לחשוב כמה כסף הייתי מוציא אם לא הייתי מתקן את הטלפונים שלי / של הבת זוג / של המשפחה / חברים בעצמי.

ולכל המעבדות הגונבות, שילך להם לתרופות והרבה אבל הרבההה אקמול.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

נורא מסקרן אותי לדעת מה היה קורה אם היא הייתה מתהפכת על חלק מהחאפרים האלה ומראה להם במקום שלא הוחלף שום פלאט ושום מיקרוסכמה כי המדבקה של היבואן שלמה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
נורא מסקרן אותי לדעת מה היה קורה אם היא הייתה מתהפכת על חלק מהחאפרים האלה ומראה להם במקום שלא הוחלף שום פלאט ושום מיקרוסכמה כי המדבקה של היבואן שלמה.

מזתומרת, הם היו אומרים לה שהם מאוד נחמדים ודאגו לה שלא תאבד את האחריות והחזירו את המדבקה שתיראה שכאילו לא ניפתחה!

בשביל זה יש להם מכשיר ייחודי בשם מיקרומדבקסכמה להורדת והדבקת מדבקת היבואן ללא פגיעה בו.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...