Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם בישראל יש מסלולים בהם ניתן "לזנק" עם הרכב למהירויות גבוהות של נניח 200 קמ"ש

באופן חוקי?

אני מדבר כמובן על מסלולים סגורים שהחוק מתיר נהיגה במהירות כזאת בהם.

תודה מראש!

פורסם

בטח שאין כביש ציבורי כזה בארץ, למיטב ידיעתי המהירות החוקית המקסימלית באחד הכבישים בארץ היא 120 או 130, לא זוכר בדיוק.

אולי זה איפשרי, באופן תיאורטי, באירועים המוטוריים שנערכים מדי פעם (מירוצי דראג חוקיים)

פורסם

אין כביש ציבורי ופתוח שמהירויות כאלה מותרות. בכל אופן, לנסוע במהירות כזאת בכביש ציבורי זה מסוכן וממליץ לא לנסות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אני חושב שהפעם הראשונה והאחרונה שהיה מותר לעבור את ה-110 בישראל באופן חוקי היה במירוץ דראג במנחת פיק לפני כחודשיים, ובשביל לאשר את המירוץ החוקי הזה היה צריך אישורים מפה ועד הודעה חדשה (מדינת הבירוקרטיה).

ניסו לארגן מירוץ נוסף כזה, אישורים לא התקבלו.

ובקיצור, לא.

IMG_1608.jpg

IMG_1598.jpg

פורסם

רק במנחתים תיתכן פיתוח מהירות כזו שלא על כביש ציבורי.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בטח שאין כביש ציבורי כזה בארץ, למיטב ידיעתי המהירות החוקית המקסימלית באחד הכבישים בארץ היא 120 או 130, לא זוכר בדיוק.

אולי זה איפשרי, באופן תיאורטי, באירועים המוטוריים שנערכים מדי פעם (מירוצי דראג חוקיים)

110 קמ"ש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש כביש אחד, אי שם, ישורת ארוכה מאוד (קילומטרים) עם ראות מוחלטת (כביש הסרגל הוא עקומה חדה וקצרה מאוד בהשוואה) שאפשר לבדוק את הרכב מגיע ל "90" קמ"ש.

אין שם ניידות, מצלמות, או כל קשקוש אחר.

מצד שני, מהירות גבוהה מאוד, קצת יותר מ 90 קמ"ש יכולה לגרום שיפלו עליך דברים מהשמיים.

מהמקומות היפים ביותר בישראל. ומהמסוכנים שבהם. מומלץ לא לסטות מהכביש בימים רגילים בשבוע.

Area 51 הישראלי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
110 קמ"ש.

ל'

אני זוכר שראיתי כתבה פעם, והנה מצאתי אחת:

globes.co.il/news/article.aspx?did=1000809092

כנראה 120 (ואכיפה תתבצע בפועל מעל 130), האם הם הורידו אותה שינית :roll: ?

פורסם

אני יודעת שהמהירות בכביש 431 בקטעים מסויימים לדוגמא היא 110 קמ"ש,

לא מכירה כבישים שהמהירות בהן גבוהה יותר.

*אני לא מצליחה לקרא את הקישור שהוספת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כביש החוף בלילה, לא חוקי ובאחריות המשתמש בלבד.

בכללי, לא מומלץ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני יודעת שהמהירות בכביש 431 בקטעים מסויימים לדוגמא היא 110 קמ"ש,

לא מכירה כבישים שהמהירות בהן גבוהה יותר.

*אני לא מצליחה לקרא את הקישור שהוספת.

ל'

לא העלו את המהירות המותרת בכביש 6 ל120קמ"ש לפני כמה חודשים? או שרק הכריזו שיעלו?

זכור לי משהו בעניין..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...