Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא לא אל תעלב לי עכשיו, אני צריך אנשים פה!!:?

למה אתה צריך פה אנשים? החברה כבר הגיבה לך, מפה אתה מתקדם מולם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

צריך יותר מזה בשביל להעליב אותי (: כשאני טועה אני מודה בטעות.

אגב, אם תצטרך לשלוח להם את המגבת תוודא מולם לפני זה שיתנו לך החזר מלא על המשלוח.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

עדכון: דיברתי כנראה עם מישהו גבוה ב I4d והוא טוען שהוא לא ענה כי הוא היה עם אשתו בבית החולים משהו, מדבריו ניתן להבין שסה לא כזה תאגיד גדול - הייתי אומר יותר בכיוון של מחסן.

מחר נגיע להחלטה, הוא אומר שיש הרבה תלונות בזמן האחרון על המגבות והוא יפצה אותי בהחזר כספי.

פורסם
עדכון: דיברתי כנראה עם מישהו גבוה ב I4d והוא טוען שהוא לא ענה כי הוא היה עם אשתו בבית החולים משהו, מדבריו ניתן להבין שסה לא כזה תאגיד גדול - הייתי אומר יותר בכיוון של מחסן.

מחר נגיע להחלטה, הוא אומר שיש הרבה תלונות בזמן האחרון על המגבות והוא יפצה אותי בהחזר כספי.

כל הכבוד לו, אתה רואה משתלם לחכות ולא ישר לצאת נגד, הם יכלו לראות את מה שאתה עושה בדף הפייסבוק שלהם כמשהו מעצבן וכאילו נסיון לפגוע בשם שלהם, ובגלל דבר כזה היו יכולים גם לא לעזור לך.

תמיד עדיף לדבר עם המוכרים בצורה יפה, הם בדרך כלל תמיד מגיבים ומאוד אדיבים זה לא מוכרים של ישראל, באיביי תמיד ענו לי ורצו לעזור לי הכל בשביל שיהיה להם לקוחות מרוצים ודירוג גבוה במשתמש או באתר, ככה הם צוברים לקוחות עם שם טוב, בארץ זה מקרה אבוד כבר מיזמן.

פורסם
הוא אומר שיש הרבה תלונות בזמן האחרון על המגבות והוא יפצה אותי בהחזר כספי.

אז אתה אומר שלא כדי לקנות כרגע את המגבת ?

פורסם
אז אתה אומר שלא כדי לקנות כרגע את המגבת ?

זה לא קשור, הרבה קנו באותו זמן כולל אני, אצל הרוב זה הגיע תקין, כניראה חלק לא תקינות או ממש עדינות שצריכות לעבור רק כביסה ידנית, אני בכל מקרה מכבס תמיד ידנית כדי לשמור על הרכות של המגבת.

פורסם
זה לא קשור, הרבה קנו באותו זמן כולל אני, אצל הרוב זה הגיע תקין, כניראה חלק לא תקינות או ממש עדינות שצריכות לעבור רק כביסה ידנית, אני בכל מקרה מכבס תמיד ידנית כדי לשמור על הרכות של המגבת.

אל תגיד מה שאתה לא יודע, אין שום בעיה לנקות את המגבת במכונת הכביסה עם חומץ בלבד עד 60℃.

הוא אמר לי בפירוש שהייתה בעיה במגבות האחרונות שהם מכרו והם מטפלים בבעיה מול הספק.

פורסם

יכול להיות שהבעיה רק במגבות הגדולות יותר, לא יצא לי להתקל במישהו מהמכירה הקבוצתית שדיבר על קרעים כאלה ואחרים בגודל הרגיל.

בכל מקרה טוב שגיבית הכל בתמונות ועוד יותר טוב שיש לך סירטון שממחיש את התפירה המעאפנה.

לגבי כיבוס של המגבת, אין שום בעיה, כשעושים את זה נכון.

שלי עברה משהו כמו 20-30 כביסות (עד 40 מעלות כשהיא ממש מלוכלכת- ברגיל 30 מעלות, נוזל כביסה Non bio בערך 20 מ"ל, וכשליש כוס חומץ לבן/סינטטי, והיא עדיין כמו חדשה.

"יאללה בירי".

פורסם

עדכון מהיר, איש הקשר של I4d חסם אותי משיחת הצאט של הדף שלהם לאחר שהוא טען שהפרסום וידיאו שעשיתי ביוטיוב הוא שקרי.

נראה לי אני קונה כרטיס דוך ל UK.

תכינו לי רשימה של דברים שאתם רוצים ממנו, אם אני כבר שם.

פורסם

המגבת שלי ללא קרעים או בלאי בכלל, וקניתי מהקנייה הקבוצתית הגדולה.

אולי זה רק המגבות הגדולות, או באמת פגם בייצור ספציפי.

זה שהוא חסם אותך זו חוצפה, אבל לדעתי לא היית צריך למהר ולפרסם את הסרטון, לשמור את התותחים הכבדים לסוף היה יותר טוב, קודם מנסים לדבר, גם אם הם לא עונים מיידית.

בקשר לכרטיס טיסה, בהצלחה עם זה, אם כבר אז תביא לי מכונת פוליש כשאתה חוזר.

• תוכן חדש...