Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה גורם לי לחשוב? הערצה (אליל, לא?), גיל, זיכרונות של עצמי ופחות או יותר כל חובב נהיגה עם רישיון בן יומיים. זהו, בגדול.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הבעיה היא לא איך שהוא נהג, (הוא נהג ממש טוב ודריפטים זה אחלה דבר) אלא איפה הוא היה עושה את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מה גורם לי לחשוב? הערצה (אליל, לא?), גיל, זיכרונות של עצמי ופחות או יותר כל חובב נהיגה עם רישיון בן יומיים. זהו, בגדול.

האמת היא שבניגוד אליך בגיל שלי כמו שאתה אומר אני כבר מודע לסכנות ואני חושב שיש לי מספיק שיקול דעת.

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם

זה לא בניגוד אלי או לכל אחד אחר, בגיל הזה כולנו חושבים ככה. ההבנה באה בשלב מאוחר הרבה יותר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא כותבים כאלו מונחים פה בפורום.

כל פעם שמישהו עושה את זה אני מפסיק את העבודה שלי לכמה שעות ופתאום מוצא שאני מאחר בלו"ז שלי כי אני כבר 5 שעות רואה רוסים מתרסקים ורבים ביוטיוב.

יוסי מאז שרשמתי את התגובה אני כבר קרוב לשעה על הסרטונים הללו, והערב עוד צעיר!

אין צורך בחתימה....

פורסם
זה לא בניגוד אלי או לכל אחד אחר, בגיל הזה כולנו חושבים ככה. ההבנה באה בשלב מאוחר הרבה יותר.

יכול להיות , אודיע לך בעוד 5 חודשים :-P

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם
האמת היא שבניגוד אליך בגיל שלי כמו שאתה אומר אני כבר מודע לסכנות ואני חושב שיש לי מספיק שיקול דעת.

בניגוד אליך, אנחנו, בתור אנשים מבוגרים, יודעים שאתה לא מודע לכלום. אנחנו היינו איפה שאתה. אתה יכול רק לדמיין מה זה להיות מבוגר. העובדה שאתה קורא לאידיוט הזה, שפטר אותנו מנוכחותו על הכוכב הזה, "אליל", מראה כמה שיקול הדעת שלך פגום.

למעשה, בלתי קיים.

כי אפילו רישיון אין לך...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בניגוד אליך, אנחנו, בתור אנשים מבוגרים, יודעים שאתה לא מודע לכלום. אנחנו היינו איפה שאתה. אתה יכול רק לדמיין מה זה להיות מבוגר. העובדה שאתה קורא לאידיוט הזה, שפטר אותנו מנוכחותו על הכוכב הזה, "אליל", מראה כמה שיקול הדעת שלך פגום.

למעשה, בלתי קיים.

כי אפילו רישיון אין לך...

מכבד את דעתך...

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

פורסם

מצפייה בסרטונים המצורפים, ממש "מפתיע" שנהרג (גם אם הוא לא נהג אלא אחד החברים שלו לסגנון ולבריונות בכביש).

מקווה שהוא לא לקח איתו אנשים נוספים שרק במקרה היו באותו הזמן על אותו הכביש.

הוא היה לא שום אליל אלא סכנה לציבור, עם כל השליטה והכשרון.

פורסם

סתם סקרנות, מישהו יודע מה הנתונים של הרכב שלו? תאוצה הזויה. נראה רכב דיי ישן(אך מטורף), כמה זה עולה בארצנו?

פורסם

תעשה חיפוש בגוגל בשביל נתונים מדוייקים : BMW M5 E34

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
סתם סקרנות, מישהו יודע מה הנתונים של הרכב שלו? תאוצה הזויה. נראה רכב דיי ישן(אך מטורף), כמה זה עולה בארצנו?

הרכב שלו מאוד חזק זאות BMW ולא סתם BMW אלה M5 הרכב הזה עושה ל0-100 ב5.9-6.3 שניות בערך

רכב מאוד חזק.

לא מאמין שתמצא כזה בארץ,אולי תדגמים יותר חדשים.

אני לא מעריץ את הבן אדם או משהו בהחלט היה לו כישורי נהיגה ספורטיביים ולפעמים כיף לראות כאלה

סרטונים.

אבל הבן אדם נסע בכבישים ציבוריים וסיכן את כל האנשים מסביב.

פורסם

הוא חשב שהוא בלתי מנוצח ושיש לו ביצים מברונזה. כבר כשראיתי את הסרטון הראשון ידעתי שזה רק עניין של זמן עד שהוא יתמזג עם איזה עמוד או עץ.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4585 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...