Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפחות לגבי teyal אני בטוח שהוא לא. פשוט הבחור לקח על עצמו תפקיד של מבקר המתלוננים בפורום. .

לדעתך, כל התלונות כאן בפורום ללא יוצא מהכלל מוצדקות?

והדרישה החד משמעית, של ד"ר סובארו לפיצוי גם כן מוצדקת?

אודה לתשובתך.

• תגובות 163
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא עובד של אלדן , סה"כ מנסה להבין מה הבנאדם רוצה.

את הכסף של הבדיקה התחייבו שיחזירו.

חברו השכיל לעשות בדיקה לפני ולכן לא בוצעה רכישה.

בעת רכישת רכב יש לקחת בחשבון הפסד זמן וימי עבודה

אני מבדיל בין התנהלות המכירה לבין הגילוי הנאות

אמרו גם שיבדקו את העניין.

פות"ש עונה בציניות "מיליונים על גבי מיליונים"

אני באמת שואל , מה יהיה פיצוי ? מודעה בעיתון "אלדן מתנצלים?"

נעשתה פה טעות על זה אין וויכוח , למר בחור הובטח שיזוכה והעניין יבדק , חברו דורש ועדות חקירה , כל פעם מזכיר פיצוי והתנצלות ולא מוכן להמתין.

כל פעם לוקחים פה כל דבר כתורה שבכתב.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
כן, חייבים!

בחוק.

חייבים גילוי נאות.

חייבים תום לב.

חייבים, בחוק מפורש, לתת היסטוריה מדוייקת של הרכב.

חייבים.

אם כך , מדוע הבחור דורש פיצוי התנצלות ובדיקה של העניין , למה לא לפנות ישר לגורמים הממשלתיים הרלוונטים ?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
לדעתך, כל התלונות כאן בפורום ללא יוצא מהכלל מוצדקות?

והדרישה החד משמעית, של ד"ר סובארו לפיצוי גם כן מוצדקת?

אודה לתשובתך.

בזה ספציפית אתה צודק, אבל התגובות שלך כל כך חד-צדדיות שנעשה רושם שאתה רק רוצה לצאת נגד פותח השירשור ולא להגיב על כלל המקרה.

פורסם
בזה ספציפית אתה צודק, אבל התגובות שלך כל כך חד-צדדיות שנעשה רושם שאתה רק רוצה לצאת נגד פותח השירשור ולא להגיב על כלל המקרה.

ארקו, חד צדדי זה בעיני המתבונן.

אותי מאוד מקומם, אנשים שדורשים פיצוי על כל פיפס קטן, וחוסר נוחות שנגרם להם.

ומשמיצים גופים עסקיים תוך כדי.

פורסם
אז נצטרך לחכות שזה יקרה לך ונזכיר לך לא לדבר בגנותו של אותו עסק ש"דפק" אותך.

מצפה לך ציפייה ארוכה, בכל אופן נושא השרשור הוא לא אני.

אלא, "אלדן" וחברו של ד"ר סובארו.

פורסם

נעשתה פה טעות על זה אין וויכוח , למר בחור הובטח שיזוכה והעניין יבדק , חברו דורש ועדות חקירה , כל פעם מזכיר פיצוי והתנצלות ולא מוכן להמתין.

כל פעם לוקחים פה כל דבר כתורה שבכתב.

דווקא אני ממתין בסבלנות. אפשר היה להעביר את זה ישר לגורמים ממשלתיים שהם היו מבצעים את החקירה לבד (ומניסיון הם עושים עבודה טובה). אבל אני נותן הזדמנות לאלדן להוכיח שהיא יודעת לגלות מה בדיוק קרה כאן.

אני רק מציין שהשרשור נפתח ביום ראשון, שם נאמר לי להשאיר מספר טלפון (וכך עשיתי) ואנחנו כבר ביום רביעי ואין שום תגובה מצד נציגי אלדן כאן בפורום.

אני אמשיך להמתין בסבלנות.

פורסם
אבל אני נותן הזדמנות לאלדן להוכיח שהיא יודעת לגלות מה בדיוק קרה כאן. [...] אנחנו כבר ביום רביעי ואין שום תגובה מצד נציגי אלדן כאן בפורום. [...]

אתה באמת מצפה מהם להעלות על דפי הפורום הודעה שתסביר בדיוק מה קרה ואיך הרכב הזה הגיע למגרש מכירות וכו' וכו'?

אני בספק אם אותם זה בכלל מעניין, הרכב הזה כבר כמעט שבוע מריץ קילומטרים בהשכרה.

מה שכן אני בטוח שנראה בארץ שיווק סדיר של שברולט קאמארו לפני שתקבל אי-אילו הסברים מהם.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם
היי

אנחנו מקפידים להעניק ללקוחתינו את השירות הטוב ביותר ומצטערים לשמוע על כל מקרה בו לקוח שלנו אינו מרוצה מהשירות.

נשמח אם תוכל להשאיר (בהודעה פרטית) את מספר הטלפון שלך או של החבר בכדי שנוכל לשוחח טלפונית.

בנוסף נודה לך אם תציין באיזה סניף המקרה התרחש.

תודה ויום טוב!

מיטל מאלדן

כספונסרים של הפורום, אני כן מצפה מהם שיבררו ויעלו את התשובה לפורום.

זה עניין שלהם כמובן, הם יכולים לבחור להשאיר את השרשור הזה לטובת כל מי שמתעניין ברכישת רכב מהם, האם לקחת את ההימור שזה עניין חד פעמי או שזה סוג של שיטת מצליח.

פורסם

כל עוד אתה לא דירקטור באלדן, לא מגיעה לך שום תשובה.

אם הם רוצים לשתף אותך בחקירה הפנימית שלהם - מה טוב, לך אין זכות לבקש הבהרות בנושא הזה.

אם לקוח או לקוח פוטנציאלי היה מבקש מאחד הבוסים שלי הסבר לגבי חקירה פנימית הוא היה נזרק מכל המדרגות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אם כך , מדוע הבחור דורש פיצוי התנצלות ובדיקה של העניין , למה לא לפנות ישר לגורמים הממשלתיים הרלוונטים ?

כי הנזק לא שווה את הטירחה.

התגובה שלי לא נגעה בעניין הפיצוי, כן או לא. היא נגעה לעניין חובת החברה כלפי הלקוח הפוטנציאלי, המידע שהיא מוסרת בכל הקשור למצב הרכב.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

נכון הם לא חייבים אבל ראוי היה שיגיבו בפרק זמן סביר.

השתיקה שלהם באמת לא לעניין.

היו כותבים, סליחה טעינו, טעות ... טועים.

שולחים לו שובר לארוחת בוקר זוגית והיו יוצאים גדולים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

עניין של סדר עדיפויות.

בכל זאת מדובר פה בחברה עם עשרות אלפי רכבים בכל זמן נתון. בין אם זה בליסינג, השכרה או מכירה.

אתה חושב שאין לאנשי השירות שם במה להתעסק חוץ מהשרשור הזה?

תחשוב כמה משאבים נדרשים כדי לנהל אופרציה שכזאת, אתה באמת מתפלא שסמנכ"ל השירות בכבודו

ובעצמו עוד לא פרסם כאן את ממצאי החקירה של הרכב הזה? :roll:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

אבל יש לאלדן בפורם נציגה, היא הבטיחה לבדוק. בדיוק בשביל זה היא מקבלת משכורת.

מן הראוי שתחזור עם תשובה.

אם לא לפורום, לפחות ל"ניזוק"

לא נאה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...