Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפורום נועד, בין היתר למטרות דיון ולימוד, אם הדיון לא מתאים לך המשך הלאה בעיסוקיך....

הכרית הוחלפה לדעתי. הצבע של מרכז ההגה שונה משאר הפלסטיקה סביבו.

אולי העור נפתר מחדש לאחר שנשחק, ולא נמצא צבע תואם?

זה בדיוק מה שקרה שאני נגשתי לתפור עור חדש להגה, לא היה להם את הצבע האפור כחול המדויק של טויוטה ואחד ליד השני היה נראה הבדל גדול מאוד.

לבסוף החלטתי לתפור את העור בצבע שחור, ולצבוע את מרכז הגה גם בשחור, גם עכשיו יש הבדלים קטנים בצבע, ולא הוחלפה כרית אוויר מעולם.

בקיצור, קשה לומר דבר כזה על רכב שהוא עוד מעט בן 20 שבטח עבר כבר כמה ידים, בטח דרך תמונה.

בכל מקרה, שיתחדש, אכן רכב מעניין.

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה רכב מדהים .

שיתחדש ויסע בדרכים טובות , ושיהנה מהרכב הנדיר הזה .

אני רק אומר , כמו שכבר מישהו פה אמר לפניי , הרכב זועק בדחיפות לעבודת דיטיילינג מקצועית ביותר , וגם על הדרך , אם יש אפשרות , למצוא , לקנות ולהתקין את כל הפנסים (קדימה ואחורה) חדשים מקוריים או יותר יפים .

כי הפנסים שכרגע על האוטו כבר רחוק מלהיות נוצצים ויפים כמו שבטוח היו פעם כשהרכב עוד היה ''צעיר'' .

באמת רכב נדיר ומדהים .

בעבר - Daihatsu Sharade (White) Classic 1997 1.5i MT - עדיין במשפחה

בעבר - Mitsubishi Lancer (White) X 2008 1.8 GTS CVT

בעבר - VW Jetta (White) MK6 2013 1.2TSI DSG7

כרגע (סוף סוף) - Seat Leon FR (not White anymore)) 2016 1.8TSI DSG7

פורסם

מיוחד מאוד, זועק יפן של שנות ה90.

דיטיילינג אכן בגדר חובה.

את האמת, היא ממש עושה חשק לאיזו נסיעת מבחן קטנה, כנראה בגלל היחודיות.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

לא צריך להיות גאון גדול כדי לקבוע שמשהו חריג בכרית האוויר.

חיפוש קצר בגוגל, לא מצא "קומבינצית" צבעים כמו בתמונות שלך.

האינטיריור אמור להראות כך:

42-17649894.jpg

כרית האוויר או כיסוי כרית האוויר הוחלפו בסבירות גבוה.

השאלה היא למה? תאונה או תקלה!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תבדוק שוב.

כרית האויר בדיוק בצבע של החיפוי של ציר ההגה והגב של הכרית אוויר.

מעבר לזה שדווקא צבע הכרית הוא זה שנראה מקורי ודווקא צבע העור נראה בהיר יותר

להערכתי העור של ההגה הוחלף, גם מאוד הגיוני אגב באוטו בן 20 עוד מעט.

מעבר לזה, שים לב איפה נמצאים התפרים ההקפיים על גלגל ההגה בתמונה, ואיפה הוא בתמונה שלך מהאינטרנט.

אני העזור לך....לא באותו אזור.

בקיצור, הנושא לא ממש מעניין אותי, פשוט מוזר לי השטויות שנכתבות פה מבלי לבדוק דבר.

הרכב עבר בדיקה ולא נמצאו תאונות (אני לא כל כך סומך על הבדיקות האולו ואני אישית לא עושה בדיקה לרכבים שאני קונה) אבל ברצינות, בסה"כ העלו פה תמונה וכבר כולם יודעים את כל מה שהרכב עבר.

תתחדש ועזוב שטויות, בטח לא להיכנס לסרטים.

פורסם

בוא ננסה ליישר קו.

לרכב אין אף לא תאונה אחת, לא מעיכות, לא מכות. (יש טופס בדיקה לספקנים)

לגבי ההגה, הרכב עבר ריפוד מחדש בחברת אוטו אלגאנס לפני כמה שנים ,גם גלגל ההגה רופד מחדש. (אפילו הכיסוי של ידית האמברקס רופד מחדש)

יתרה מכך צבע מרכז גלגל ההגה תואם לעוד כמה חלקים בדשבורד (כי שהוזכר בתגובה מעליי).

אז הכל בסדר.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אתם ממשיכים להתעלם מהעובדה שבגוגל אין תמונה אחת לרפואה של הקונפיגורציה הצבעונית שברכב הנ"ל.

פנים הרכב צריך להראות כמו התמונה שצרפתי.

אף אחד לא אמר שהיתה תאונה,

יכול להיות שכרית האוויר הוחלפה עקב תקלה וזה לא משהו חריג לרכב משנות ה-90.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני רכשתי sc300 לפני כמה חודשים כדי להפוך אותה לרכב תחרותי ורכב הדגמה לעסק החדש JY-RACING.

ניתן לראות פרטים נוספים כאן

https://www.facebook.com/jyracing.jy?ref=stream

מה בתפריט,

מנוע 2JZ, בולמים ומתלים של חברתCusco אותם אנחנו מייצגים באופן רשמי כמו גם דיפרנציאל, טורבו קיט של Greddy שגם אותם אנחנו מייצגים בארץ ועוד המון חלקים מחברות נוספות שאנו מייצגים.

פורסם
אני רכשתי sc300 לפני כמה חודשים כדי להפוך אותה לרכב תחרותי ורכב הדגמה לעסק החדש JY-RACING.

ניתן לראות פרטים נוספים כאן

https://www.facebook.com/jyracing.jy?ref=stream

מה בתפריט,

מנוע 2JZ, בולמים ומתלים של חברתCusco אותם אנחנו מייצגים באופן רשמי כמו גם דיפרנציאל, טורבו קיט של Greddy שגם אותם אנחנו מייצגים בארץ ועוד המון חלקים מחברות נוספות שאנו מייצגים.

rainbowPuke.PNG

כל הכבוד על התעוזה, נשמע כמו פרויקט ברמה אחרת ממה שנראה עד עכשיו בארץ... בהצלחה!

Berserker, חבל להפוך רכב הזה לדריפטר - זה רכב סופר נדיר בארץ ובכלל לקסוס של אותם שנים לא נפוץ, יותר נדיר מדגמי קופה של מרצדס באותם שנים.

חבל לשבור את הרכב, במיוחד כזה שמור מקורי כמו חדש.

אני מסכים איתך, אך ניתן לעשות את זה גם בצורה אסתטית שתשמר את מקוריות הרכב.

עד כמה היא תישאר שמורה זה רק בידי בעל הרכב...

Honda civic EJ6

פורסם
שלום.

לאחרונה הייתי שותף בעזרה לחבר למציאת רכב מעניין. (כהגדרתו).

הוא חיפש רכב שלישי במשפחה, רכב לסופ"ש / פנאי.

יש לי תחושת בטן שזה יהפוך לרכב היום יומי שלו. :wink:

הרכב מאוד דומה בצורה שלו ל SX200 שיש\היתה לך (אני כבר לא מעודכן), אתה יכול לספר על ההבדלים ביניהן?

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

עד כמה היא תישאר שמורה זה רק בידי בעל הרכב...

אכן, אבל זה גם כולל אופן הנהיגה ברכב ושימוש שלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...