Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לי תחושת בטן שזה יהפוך לרכב היום יומי שלו. :wink:

הרכב מאוד דומה בצורה שלו ל SX200 שיש\היתה לך (אני כבר לא מעודכן), אתה יכול לספר על ההבדלים ביניהן?

כן יש בהם מן הדמיון במבט ראשון כמובן בגלל מבנה הקופה אבל מעבר לכך מאוד שונים :-D

נתון ראשון ניסן שני לקסוס

משקלים

1300 ק"ג - 1600+ ק"ג (1200 משקל יעד)

מנועים

2 ליטר טורבו - 3 ליטר 6 צילינדר 2JZ אטמוספרי במקור - טורבו של סופרה נכנס לרכב.(ביפן הרכב הגיע גם עם אופציה של 1JZ 2.5 ליטר)

רכב ספורט - רכב GT גרנד טורר

אין שמץ לפינוקים - יש כל פינוק שרק היום חלקם נמצאים ברכבים רגילים

פורסם

אין שמץ לפינוקים - יש כל פינוק שרק היום חלקם נמצאים ברכבים רגילים

כמה מה למשל?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חיישני גשם, מראות מחוממות ומתקפלות, בקרת שיוט - זה רכב שנת 92 :-).

כיסאות חשמליים במלואם, חימום למושב וכו'.

פורסם

וואו, לא רע בכלל לרכב 92. באותם זמנים למרצדס S קלאס חיישני גשם לא היה קיים כאויזר סטנדרטי (או אולי אפילו כאופציה).

אגב, לS קלאס של אותם שנים אפילו אודומטר היה לא דיגיטאלי. :lol: לסדרה 7 דווקא כן. לאומת זאת בS מראות היו מתקפלות חשמלית וב7 לא.

חיישני גשם בשנת 92 זה מדהים. אני מת על כל מיני אויזרים כאלה ברכב.

אפשר לומר שהלקסוס הקדימה את זמנה בהרבה מובנים, אז אויזרים כאלה זה לא היה דבר ברור מאליו. גם ביצועים מאוד מכובדים לזמנו ואפילו היום. קראתי על רכב הזה, הוא עבר OVER ENGINEERING בכל דבר, עם אמינות של טויוטה ויוקרה של לקסוס זה מדהים, בביקורות כותבים שרכבים האלו נשמרים כמו חדשים (לאומת הגרמניות שאיבדו זוהר ומזדקנות לא יפה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמה שנים לא ראיתי פרלוד על הכביש! זה היה רכב יפה ומיוחד, מנוע לא רע במיוחד בגירסא 2.2 עם 185 סוסים. היו גירסאות מוקדמות של מנוע CLOSED DECK לאוהבי שיפורים.

מקווה שחובב רכבים כלשהו ירים את הכפפה ויקח פרלוד כזאת מקורית וישמור עליה.

פורסם

tzvipper אני מסכים איתך בכל מילה.

הפרלוד נדירות מאוד, וכשאני רואה אחת זה פשוט מראה מדהים, עם הצללית הנמוכה והרחבה הזאת שכבר לא מייצרים היום.. קופה גדולה מאוד ומפוארת.

בידנית לא פראיירית בכלל.

Honda civic EJ6

פורסם

יש פרולד שמורה במיוחד כמה דקות מהבית שלי, רכב מאוד יפה ומטופח. חבר שלי ניסה פעם לרכוש אותה, לדבריו היא יד ראשונה ועם מעט מאוד קילומטרים, אבל הבעלים לא מוכן למכור אותה, במקרה ראיתי אותה שלשום נוסעת.

פורסם

בעלי פרלוד חושבים שיש להם מינימום פרארי. אלה שרוצים למכור מבקשים מחירים שגורמים להתגלגל על הרצפה מצחוק.

פורסם

לאיזי רוזוב (לשעבר מהבעלים של מגזין אוטו ויבואן ב.מ.וו, בין יתר עיסוקיו) הייתה כזו, כמדומני בצבע זהב. זכורה לי כתבה קצרה עליה באיזשהו גליון...

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

האמת מכוערת חבל"ז אבל העיקר מה שיש מתחת ל"הוד" ובפנים....

• תוכן חדש...