Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר להתלונן עליו או להרכיב מצלמה קבועה באוטו ואם יש עדים זה גם יכול לעזור חוץ מזה אין הרבה שאפשר לעשות. לי אישית קרה מקרה כזה פשוט נכנסתי לאוטו ונסעתי משם וכבר יותר משנה שלא שמעתי וקיבלתי כלום.

פורסם

ישראל צריך לפרק את המשפט למילים ולהסביר אחת אחת?

דו"ח שמבוסס על שקר, חוסר אמת, המצאה, בדיה, סיפורי מעשיות.

ואם תתחכם ותגיד עכשיו "אבל זה לא קורה, אין לאף אחד אינטרס לעשות את זה", אני מציע שתחפש בפורום את השם דניס.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
ישראל צריך לפרק את המשפט למילים ולהסביר אחת אחת?

דו"ח שמבוסס על שקר, חוסר אמת, המצאה, בדיה, סיפורי מעשיות.

ואם תתחכם ותגיד עכשיו "אבל זה לא קורה, אין לאף אחד אינטרס לעשות את זה", אני מציע שתחפש בפורום את השם דניס.

קודם כול אני לא מתחכם ובטוח לא ביקשתי ממך תשובה לזה,

דבר שני אני לא הגעתי מהגלקסיה אני היגעתי מהמערכת ו-5 אצבעות לא שוות, ישנם שוטרים שבכול מקרה ירשמו לך דוח גם כאשר ישנם ספקות , שאפילו ספק הכי קטן בבית משפט זה הולך לטובת הנהג,

רק אני אומר שכאשר השוטר רושם דוח , ויש לך השגות , לא צריך לפחד להגיע לבית משפט ולעמוד מול שופט .

פורסם

הייתי רוצה להאמין שדבר כזה לא קורה ולא יקרה.. וכי נוכל כולנו לתת אמון מלא במשטרה.

אך, באופן תאורטי, כמובן, הדבר בהחלט אפשרי. ואם שוטר מחליט לרשום דו"ח בעת שבפועל לא

בוצעה כל עבירה אין כמעט מה לעשות כדי למנוע זאת..

אך ניתן להילחם בכך ויש מספר דרכים כגון - ניהול התיק בבית משפט וחקירה נגדית יסודית של השוטר,

פניה לנציב התלונות, התקנת מצלמה וכו'..

פורסם

הייתי רוצה להבדיל בין דוח שקרי לבין דוח שגוי.

דוח שגוי- ייתכן והשוטר ראה דבר שהתפרש בעיניו ועל סמך שיקול דעתו המקצועי כעבירה, אבל הוא שגה.

מאידך, יבוא הנהג ויטען להד"מ.

מצב קשה אשר במקומותנו מוכרע לרוב בבית המשפט ולרוב לרעת הנהג.

מצבים כאלה הם די שכיחים. חלקם "באשמת" השוטר שלא מיקם את עצמו נכון בזירת האכיפה וחלקם "באשמת" הנהג שלא תמיד מכיר את כל תקנות התעבורה ובמשך הזמן משכנע את עצמו שהוא היה בסדר.

עשרות פעמים שמעתי נהג אומר לי"כן, עשיתי א' ב' או ג' אבל...." וכמה פעמים, לאחר שדברתי עם הנהג, היה לי ספק קל ולא המשכתי בתהליך.

דוח שקרי, מתוך זדון, נקמנות ורשעות, שלא על סמך עובדות, אני מקווה ונוטה להאמין (אולי בנאיביות) שלא קיים או בשכיחות מזערית.

מתוך מעט השוטרים והמתנדבים שאותם אני מכיר כבר 15 שנים, לא נתקלתי בתופעה כזו של "בא לי"

פורסם

ישראל - מסכים איתך שכשצודקים צריך להגיע לבית משפט, ה"צרה" היא שבבית משפט יש לדברי השוטר משקל יתר לעומת דברי הנאשם, בפועל יש מצב בו נטל הוכחת החפות היא על הנאשם ולא כמו במצב תקין בו הוכחת האשמה היא על התביעה. כתב השוטר מה שכתב ואתה צריך להוכיח שאין לך אחות.

אבי - חפש כאן בפורום על בחור בשם דניס, 3 שוטרים נתנו לו דו"ח שקרי (לא שגוי, לא מעוות, לא טעות, שקרי), הסרטונים התפרסמו.

פורסם גם השוטר/מתנדב (אני לא זוכר כבר) שישב לו ונתן דו"חות כאילו השתמש בממל"ז על רכבים, בזמן שהממל"ז ישב לו בנוחות ללא שימוש, ובמקרה או שלא, כל הנהגים שנעצרו נרשמה להם מהירות של 81 קמ"ש במקום 50, הייתה כתבה של ידיעות אחרונות בנושא.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שים לב, לא התעלמתי מהעובדות.

סיפור דניס מוכר לי ומדובר בדוח שגוי/מוטעה/מבוסס על מידע לא נכון/לא ראוי/מטומטם/ לא מחוייב המציאות, תמשיך לבד.

השוטרים, כל אחד בנפרד, עמד כך שלא ראה את הזירה.

בשום צורה ואופן לא מתוך כוונת זדון אלא מטיפשות ועצלנות של כל המעורבים, כולל מפעיל הממל"ז

פורסם

אבי אני חושב שההגדרות שלנו למילה "שקרי" שונות במהותן.

מפעיל ממל"ז, שיושב על כיסא נוח, בעוד הממל"ז יושב בצד, והוא מסמן לשוטר שני איזה רכבים לעצור ורושם לכולם אותה מהירות (86 לפני הפחתה, 81 אחרי הפחתה, בדיוק לקטגוריה של 31 מעל המותר בשטח עירוני) מבלי שבוצעה בדיקת מהירות בפועל, זה לא רק שקרי, זה המצאת השקר.

גם במקרה דניס, באופן מפתיע או שלא, (זכור לי במיוחד הסרטון האחרון) הוא אומר לשוטר "אבל לא יכלת לראות מהמיקום שלך את קו העצירה" והשוטר מתווכח איתו שהוא כן ראה. אם זה לא שקר אז מהו שקר בעיניך?

הרי אלה ארבעה מקרים של דו"חות שקריים By definition, להגיד שהם מוטעים זה אנדרסטייטמנט שכמותו לא ראיתי הרבה זמן

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אין בעיה, אבל ברשותך שאלה

מה זה דו"ח שקרי לשיטתך?

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
אבי אני חושב שההגדרות שלנו למילה "שקרי" שונות במהותן.

מפעיל ממל"ז, שיושב על כיסא נוח, בעוד הממל"ז יושב בצד, והוא מסמן לשוטר שני איזה רכבים לעצור ורושם לכולם אותה מהירות (86 לפני הפחתה, 81 אחרי הפחתה, בדיוק לקטגוריה של 31 מעל המותר בשטח עירוני) מבלי שבוצעה בדיקת מהירות בפועל, זה לא רק שקרי, זה המצאת השקר.

גם במקרה דניס, באופן מפתיע או שלא, (זכור לי במיוחד הסרטון האחרון) הוא אומר לשוטר "אבל לא יכלת לראות מהמיקום שלך את קו העצירה" והשוטר מתווכח איתו שהוא כן ראה. אם זה לא שקר אז מהו שקר בעיניך?

הרי אלה ארבעה מקרים של דו"חות שקריים By definition, להגיד שהם מוטעים זה אנדרסטייטמנט שכמותו לא ראיתי הרבה זמן

שמע חבר אתם צודקים במה שאתם מתארים כאן אתה ואבי, אבל ישנם דברים לא כול כך מדויקים, המיקרה שאתה מתאר על השוטר עם הממל״ז זה היה בצפון בחיפה אני מכיר את השוטר הזה אני שירתתי איתו בלישכת תנועה , הדברים שהוזכרו בכתבה בעיתון ניבדקו על ידי בית משפט , ועכשיו נירקמת תביעה כנגד האזרח ועורך דינו, להגיד לך ששוטרים לא משקרים אני ישקר לך , בגלל זה אמרתי ש- 5 אצבעות לא שוות, כמו כן כמו שציינת את מיקרה דניס אני במקומו הייתי מגיע בכול דוח לבית משפט ״וצולב״ את השוטר על הדוכן וחבל שלא עשה ככה, אני טוען שאים נעשה אבל לנהג שלא יפחד להגיע לבית משפט , לא נושכים שם .

פורסם
אין בעיה, אבל ברשותך שאלה

מה זה דו"ח שקרי לשיטתך?

דוח שקרי לשיטתי הוא, לדוגמה, דוח הניתן על ידי שוטר על עבירה שלא הייתה ולא נבראה בעליל בגלל דין ודברים עם הנהג שלא מצאו חן באוזני השוטר והוא החליט להתנקם.

כמו השאלה למה כלב מלקק את אשכיו שלו? כי הוא יכול!

ולא טעיתי במילה "כלב"!

• תוכן חדש...