Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4600 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שמע חבר אתם צודקים במה שאתם מתארים כאן אתה ואבי, אבל ישנם דברים לא כול כך מדויקים, המיקרה שאתה מתאר על השוטר עם הממל״ז זה היה בצפון בחיפה אני מכיר את השוטר הזה אני שירתתי איתו בלישכת תנועה , הדברים שהוזכרו בכתבה בעיתון ניבדקו על ידי בית משפט , ועכשיו נירקמת תביעה כנגד האזרח ועורך דינו, להגיד לך ששוטרים לא משקרים אני ישקר לך , בגלל זה אמרתי ש- 5 אצבעות לא שוות, כמו כן כמו שציינת את מיקרה דניס אני במקומו הייתי מגיע בכול דוח לבית משפט ״וצולב״ את השוטר על הדוכן וחבל שלא עשה ככה, אני טוען שאים נעשה אבל לנהג שלא יפחד להגיע לבית משפט , לא נושכים שם .

אני לא נותן ייעוץ משפטי או משהו, אבל נראה לי שיהיה לאותו שוטר קשה עד בלתי אפשרי להסביר את התמונות שפורסמו בידיעות אחרונות בהם רואים במפורש את הממל"ז זרוק על מכסה המנוע, והוא יושב על כיסא הנוח שלו ומסמן לשוטר השני מי לעצור.

מבחינה תיאורטית אם יוציאו צו הבאת מסמכים לקבל את כל הדו"חות שנתן אותו שוטר איך יסביר את זה שאצלו כולם נמדדים על 81 קמ"ש?

הבנתי שדניס אכן ביקש להישפט אך לא שמעתי עדכונים מאז.

אפשר להגיע לבית משפט ולצלוב שוטר שקרן כשיש לך הוכחה חד משמעית כמו סרטון או תמונות.

דוח שקרי לשיטתי הוא, לדוגמה, דוח הניתן על ידי שוטר על עבירה שלא הייתה ולא נבראה בעליל בגלל דין ודברים עם הנהג שלא מצאו חן באוזני השוטר והוא החליט להתנקם.

כמו השאלה למה כלב מלקק את אשכיו שלו? כי הוא יכול!

ולא טעיתי במילה "כלב"!

אוקיי, אז במקרה שהשוטר טפל אשמה על נהג פלוני שלא עצר בעצור, למרות ששדה הראייה במפורש לא מאפשר לו לראות את קו העצירה, אך ללא נקמנות זהו לא דו"ח שקרי?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מאחר ואני אופטימיסט בלתי נלאה ומאמין באדם, התאור הספציפי שלך נופל אצלי בקטגוריה של דוח בטעות.

להזכירך, לא אתה ולא אני היינו שם לראות את הזירה ושנינו ניזונים מקטע של סרט ממצלמת רכב.

פורסם

גם שופט לא היה שם (יכול להיות שהוא לא היה בכלל ברחוב או בעיר הזאת מעולם), ועדיין מבחינת הסטנדרטים שלי זה נחשב לשקרי.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

וואו עשיתם מזה סיפור רציני

תתקינו מצלמה דו-כיווית DVR שמצלמת אתכם וגם את הכביש, ופתרתם את הסיפור

ד"א אם מישהו מעוניין לא לחכות ולהתפלל מEbay אני מכיר מישהו שיש לו מלאי מצומצם מאוד שלהם למכירה (לשלוח בה"פ)

• תוכן חדש...