Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מוזר קרה לי אתמול והיום בבוקר.

יצאתי מהבית יחסית מוקדם (5:30) כשעדיין דיי קר בחוץ. כשהדלקתי את הפנסים הקדמיים (פנסי קסנון מקוריים) הקסנונים לא נדלקו כלל.

ניסיתי מספר פעמים ונראה כאילו הפנס נדלק לרגע ומיד נכבה - כנראה שהמתח הראשוני של ההדלקה גבוה מספיק בשבילו. בהמשך היום כשהתחיל להתחמם הפנסים עבדו בלי בעיה.

היום בבוקר ניסיתי משהו אחר - לאחר שהאורות לא נדלקו הדלקתי אורות גבוהים במשך כ 5 דקות כדי לחמם את האיזור. אחרי כן הדלקתי אורות רגילים ואלו עבדו פיקס בלי בעיה.

מישהו מכיר את התופעה?

יכלו להיות שזה כי קניתי נורות ב 5$ באיביי? :roll: אם כן, אשמח לקישור לנורות יותר איכותיות.

תודה

פורסם

לא ברור בכלל כל הסיפור.

יש לך פנסי קסנון מקוריים או שעולים 5$ באיביי?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הפנסים (באלאסט, עדשה, רפלקטור, חשמל וכו') מקוריים של הרכב (ניסן מקסימה שנת 2005).

את הנורות עצמן החלפתי לא מזמן לכאלו של 5$ מאיביי

פורסם
הינה, פתרת את התעלומה.

אוקי, שיערתי שזו הבעיה.

ועכשיו לחלק השני של השאלה.. אפשר המלצה למנורות איכותיות יותר?

פורסם

יש עוד אלפי אנשים כמוך שקונים בשנקל נורת "קסנון", מתקינים אותה והופכים את הכביש למקום עוד יותר גרוע, בעיקר בשעות הלילה. עדיף שתוריד את המנורות האלה ותיסע עם אורות ערפל או משהו עד שתשיג מנורות נורמליות

פורסם
יש עוד אלפי אנשים כמוך שקונים בשנקל נורת "קסנון", מתקינים אותה והופכים את הכביש למקום עוד יותר גרוע, בעיקר בשעות הלילה. עדיף שתוריד את המנורות האלה ותיסע עם אורות ערפל או משהו עד שתשיג מנורות נורמליות

תסלח לי, אנחנו מכירים מאיפה שהוא?

לנסוע עם אורות ערפל במקום אורות ראשיים זה בניגוד לחוק. תודה על העצה בכל אופן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

התקנתי נורות חדשות (11£ מ HidsDirect .com). עובדות פיקס גם כשהמחוג מראה 6°c בחוץ.

גם מאירות הרבה יותר טוב.

מה למדנו ילדים? הקמצן משלם פעמיים

פורסם
עדכון:

התקנתי נורות חדשות (11£ מ HidsDirect .com). עובדות פיקס גם כשהמחוג מראה 6°c בחוץ.

גם מאירות הרבה יותר טוב.

מה למדנו ילדים? הקמצן משלם פעמיים

אמרו את זה פעם....זול עולה יקר.

קובי

:-)

• תוכן חדש...