Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מניח שזה השרשור הנכון לשאול את זה: יש למישהו רעיון איך לעשות שמשלוחים מעלי יפסיקו להגיע דרך צ׳יטה? 

כל חברה אחרת תהיה עדיפה כולל דואר ישראל. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

לא ניתן לבחור, אבל ככלל - אם המוצר זמין עם שירות choice אז עדיף, גם אם יותר יקר מאותו מוצר בלי choice. על פי רוב יגיע מאוד מהר דרך דואר ישראל. 

מוצרים בשיטות משלוח אחרות יגיעו בדרכים איטיות יותר.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
לפני שעתיים, ניקו פ. כתב:

היי,

מניח שזה השרשור הנכון לשאול את זה: יש למישהו רעיון איך לעשות שמשלוחים מעלי יפסיקו להגיע דרך צ׳יטה? 

הממ... מעניין. מה הבעיה עם צ'יטה? 

כל המשלוחים שלי מאליאקספרס (אמנם choice) הגיעו מהר ולנקודת מסירה מאוד יעילה (לפחות זו בראש העין) לעומת משלוחים שהגיעו עם הדואר והריצו אותי לנקודות שונות ברחבי העיר. אף פעם לא באותו מקום. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם (נערך)

חוץ מלבחור משלוח דרך DHL וכדומה עם עלות בהתאם - אין מה לעשות,

אי אפשר לבחור.

השירות של צ׳יטה תלוי מאוד במיקום - בירושלים זה עובד סביר,

במרכז לא כ״כ עקב מיקומים הזויים של נקודות מסירה.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בחיפה אין אף נקודת מסירה על הכרמל. אותי שולחים לטירת הכרמל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, zaf כתב:

כל המשלוחים שלי מאליאקספרס (אמנם choice) הגיעו מהר ולנקודת מסירה מאוד יעילה (לפחות זו בראש העין) לעומת משלוחים שהגיעו עם הדואר והריצו אותי לנקודות שונות ברחבי העיר. אף פעם לא באותו מקום. 

שבעיר שאני גר בה יש רק נקודה אחת, היא נמצאת במרכז העיר, במקום עם מצוקת חניה, ולמרות שכתוב "לוקרים" בפועל מגיעים לדוכן שבו נציג עומד ומוסר חבילות אחד אחד - מה שיוצר תורים מאוד ארוכים. כמו כן השעות מעצבנות 12-19. 

לעומת זאת, כל חברה אחרת או דואר ישראל, יש לי מבחר רב של נקודות וחלקן אף במרחק הליכה מהבית. חלקם גם עם אפשרות ללוקר 24/7 שזה מושלם עבורי. 

בקיצור בעיר שלי בשרון, צ׳יטה היא בפער ניכר האפשרות הכי גרועה שיש לאיסוף דואר. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ובירושלים הכי גרוע זה סניף של דואר ישראל... כל סניף שהוא.

גם אם הזמנת תור מראש והגעת בזמן וכו וכו - ממתין כמו עציץ 15-30 דקות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

כנראה זה תלוי מיקום. אני הייתי מעדיף כל חברה פרט לדואר ישראל. חבילה תקועה במרכז מיון במודיעין שבועיים וחצי, שלחתי פניה דרך אתר הדואר, אין תגובה. בעבר הם תיפקדו, לאחרונה כישלון אחד גדול.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 4 שעות, zaf כתב:

גם לי מגיעות חבילות לנקודה בראש העין הבעיה שם זה השעות המצומצמות ושלא פתוח ביום שישי, בדר"כ אני צריך לצאת מהעבודה מוקדם בשביל להספיק לקחת שלא נדבר על התורות שמחוץ לחנות בזמנים מסוימים.

פורסם

חזרתי עכשיו מביקור בדואר.

לפני חודשיים פלוס אישתי קיבלה דוח על כחול לבן. כנראה פקששה את ההקשה האחרונה בהפעלת הסלו.

הבוקר מצאתי בתיבת הדואר ״הודעה שניה״ על דואר רשום. הודעה ראשונה לא הגיעה מעולם, שלא לדבר על כך שהדוור לעולם אינו מקיש בדלת.

נסעתי לסניף. במזל גדול מצאתי חניה במרחק 500 מ׳ ממנו. הגעתי והסניף ריק. הפקידה סיימה את ענייניה וקראה לי. בשמחה הוצאתי את תעודת הזהות - אבל זה לא סיפק אותה. דרשה את תעודת הזהות של בעלת הרכב. לא היתה ברירה, נסעתי הביתה, גייסתי את הבן שיביא את תעודת הזהות וינהג ברכב כדי להעביר את הזמן כשאני בסניף - שהרי אין חניה פנויה באיזור. הפעם מילה טובה לפקידה - זכרה אותי וקידמה אותי כדי שלא אצצטרך להמתין בתור שהצטבר בינתיים.

אז זהו - נשמע כאילו פרשת זיופי העברת הבעלות או משהו דומה גרם לדואר לשנות פאזה ולהקפיד על הזיהוי.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אז עכשיו דואר ישראל הפכו לצ'יטה? עובדים עם חנויות ושולחים את החבילה לאן שבא להם? אני גר ביישוב עם יחידת דואר, אבל דואר ישראל, כנראה כדי לחסוך, שלח לי חבילה לאיזו חנות בעיר סמוכה. רפורמה אומרים לכם :-) 

פורסם

כבר שנים שמפזרים בכל מיני חנויות.

פורסם
לפני 5 שעות, avngas כתב:

שלחתי פניה דרך אתר הדואר

קיבלתי תשובה לפניה שלי:

"דבר דואר זה נשלח בשרות דואר רגיל  ולכן , אין באפשרותנו לערוך בדיקה יסודית בנושא הדיווח במערכת "מעקב נתונים"  על מנת לקבוע סטאטוס מסירתו ".

לא מבין את זה, יש מס' מעקב, החבילה במודיעין והם לא  יודעים. זו פעם שניה שאני מקבל תגובה כזאת. בפעם הראשונה החבילה הגיעה הרבה זמן אחרי. ויש לי עוד חבילות בדרך, כולן מעלי אקספרס. 

• תוכן חדש...