Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מחדש, 
הוא שואב מידע מאתר הדואר הישראלי, בין השאר,
חשבתי אולי זו  מגמה שאחרים חווים גם,
אולי זה קשור לשביתה האיטלקית בנתב"ג בימים האחרונים,
כנראה שאני לבד פה וזה סתם צירוף מקרים שמחייב סבלנות שאין לי.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

זה בסדר , 

הערכה שלי , שהשק אכן הגיע לישראל , אבל הדואר עדיין לא סרק אותו. 

לכן מבחינת הדואר זה עדיין לא הגיע. 
מבחינת השולח , זה כבר הגיע לישראל 

סבלנות 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
בתאריך 19.7.2025 בשעה 22:54, sperial כתב:

מנפלאות ההפרטה…

האם הדגם קיבל בעבר אישור משרד התקשורת?

לא היה ספציפית לדגם, אבל זה לא אומר שאין עדיין אישור כי לוקח הרבה חודשים לדברים שאושרו עד שמופיעים במערכת(DJI O4 לדוגמה), בסוף הוא שילם פחות שניכנס לאתר לשלם(רוב עלות האחסון הוסר), כניראה הפניות עזרו למרות שאמרו שאין מה לעשות.
אני גם הזמנתי משהו דומה וקיבלתי דרישת תשלום מDSV(פעם ראשונה ששמעתי עליהם ופיתאום רוב ההזמנות מעלי מהם) הם חייבו אותי בעמלות הרגילות פלוס מע"מ וכעת אני מחכה שישחררו מהמכס.
מחילה על התגובה המאוחרת.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
בתאריך 19.7.2025 בשעה 22:43, hwgeek כתב:

כי הוא מבחינתו שלח את הפרטים לשיחרור ברגע שקיבל ההודעה- אז למה צריכים לשלם כל כך הרבה על דמי אחסון שהעיכוב לא באשמתו?

קרה לי וכתבתי פה. שתי חבילות, אחת מהן הכילה דונגל וויפי שפטור מאישור משרד התקשורת. סיפקתי את המידע כשנדרשתי, עוד לפני הגעת החבילה. החבילה השנייה לא הכילה שום דבר הדורש אישור. שתי החבילות נשלחו ביחד והגיעו באותו יום, מה שלא מנע מהדואר ימ'ש לגבות ממני עמלה על העברת החבילה לבדיקה, ולגבות דמי אחסון שקריים.

התשלום לדואר הוא לכאורה תשלום על שירותי אקסטרא, העברת החבילה לבדיקה ואחסונה עד שהאישור ניתן. בפועל מדובר על העברת קובץ מידע וגם אין שום אחסון כי האישור ניתן לפני שהחבילה בכלל נחתה.

• מעניין 1
:turn-l:
פורסם

חבילה שנמצאת אצל ציטה הגיע לפני שבועיים לכפר תבור במקום לרחובות ומאז היא מטיילת בארץ

• מבאס 1

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם

עכשיו נשבר עוד שיא - משלוח פנים ארצי עם חברה בשם YDM. בשעה 17:00 התבקשנו לאשר השארת החבילה ליד הדלת. אישרנו. בשעה 22:00 השליח התקשר, העיר את אישתי וגרם לי לצאת לרחוב בפיג׳מה לקבל את החבילה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 29.7.2025 בשעה 10:17, dinnnn כתב:

חבילה שנמצאת אצל ציטה הגיע לפני שבועיים לכפר תבור במקום לרחובות ומאז היא מטיילת בארץ

תעשה לימונדה מהלימון,קפוץ לכפר תבור,יש שם אחלה מסעדה לאוכל אסייאתי בשם סינצ'אן,מומלץ

אחרי זה תחפש את החבילה שלך,שאולי בכלל בעיר אחרת כרגע :)

עריכה אחרונה על ידי ezuf
  • מצחיק 1

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
בתאריך 19.7.2025 בשעה 22:54, sperial כתב:

מנפלאות ההפרטה…

האם הדגם קיבל בעבר אישור משרד התקשורת?

לא ידוע וכרגע הבקשה במערכת מכסים ממתינה כמעט חודש.. 

פורסם

אף פעם לא נמאס לשבח את דואר ישראל, והפעם:

שעות פתיחה הזויות של נקודות חלוקה.

באיזה אופן זה נראה להם לגיטימי לעבוד עם נקודות חלוקה שפתוחות בין 10 ל17?

הם באמת מצפים מאנשים לקחת יום חופש על מנת שיוכלו להגיע לאסוף חבילה?

פורסם

אתה לא מבין - אלה שעות הסידורים הקלאסיות של עובדי הדואר בזמנו...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

כמה זמן לוקח למיין 😡 , לפי אמזון היה אמור להיות אצלי בשבוע שעבר, ואז עודכן למתעקב, וכרגע מופיע שימסר היום, אבל לא התקבלה הודעה משליח כמו תמיד. 

image.thumb.png.747c55567d8ef59fc0ecb9f8a942f552.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

עם אמאזון אתה בידיים טובות, 

הם כנראה מקבלים קדימות,
אני עם חבילה ראשונה מתוך ארבע מאתר אירופי גדול שהגעיה אלי אחרי חודש וחצי / כמעט חודשיים,
אחרי שנחתה בישראל תוך שבועיים...

הקטע היפה?
הזמנה אחת בשבוע שעבר עם שילוח של DHL מבריטניה: מהרגע שקיבלתי אישור שיצא למשלוח - 72 שעות בידיים שלי. 

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
בתאריך 11.8.2025 בשעה 12:34, zaf כתב:

כמה זמן לוקח למיין 😡 , לפי אמזון היה אמור להיות אצלי בשבוע שעבר, ואז עודכן למתעקב, וכרגע מופיע שימסר היום, אבל לא התקבלה הודעה משליח כמו תמיד. 

image.thumb.png.747c55567d8ef59fc0ecb9f8a942f552.png

הגיע עכשיו !
ואני בדיוק בצ׳אט עם השירות לקוחות של אמזון שמציעה לי החזר כספי ב gift card . 

היא שואלת האם להחזיר או להמתין, והשליח מצלצל בשער. karma או משהו דומה 😉 אני אומר לה להמתין ואז

בעודנו מתכתבים, הנציגה בודקת ואומרת לי שיש לה עדכון שהחבילה נמסרה.  אישרתי לה שאכן כך. 

image.thumb.png.953ae4c89679368148b556a4fc7b4204.png

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

image.thumb.png.c11662355d3101457b36ec8e8d77bb94.png  

image.thumb.png.1e0f05afac42e317c40b85e4ff41e4cd.png

מעניין אם הייתה מוציאה לי החזר ואז היו מקבלים את ההודעה מדאר ישאל על המסירה.

• תוכן חדש...