Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

ראיתי באתר של סקודה הצ'כי - שניתן לקנות ידית בקרת שיוט להוספה לרכב -

האם זה PLUG AND PLAY ?

או שצריך תכנות מחשב ?

או שלא ניתן בכלל להוסיף וזו סתם פנטזיה ?

תודה

פורסם

בייטי על מנת להרכיב בקרת שיוט יש לפרק כרית אוויר והגה, לאחר מכן מחליפים כחלק אחד את מחשב ההגה, ידית איתות וידית מתזים. שים לב שאצלך אני מניח שזה הדגם בלי שליטה בהגה, לכן תצטרך את

המודול שכולל שליטה על מחשב הדרך דרך ידית מתזים כפי שקיים אצלך עכשיו. בנוסף אם אתה הולך על פרוייקטון זה, אולי תרצה להוסיף שליטה מההגה, אני מכיר חבר שחש לו הגה מקורי חדש. (מה שמגיע בדגם המאובזר).

בידיים נכונות כל הסיפור של פירוק והרכבה לוקח עד חצי שעה כולל קידוד המחשב.

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

פורסם

מזהיר (כפי שעשיתי בעבר), ליטי ישנם לא מעט מק"טים עבור ידית בקרת שיוט - היבואן בעצמו התקין כאן בארץ ידיות שאינן התאימו והיה צריך להסיר אותן מהרכבים ולהחזיר אל היצרן.

הוזהרתי קשות ע"י מוסך מורשה - למרות שבגרמניה נתנו לי מק"ט ע"פ מספר השילדה של הרכב (שם הוסבר לי על סיפורי המק"טים השונים והבעיות שנתגלו עם ניסיונות ההרכבה...).

לבסוף, החלטתי לוותר על התענוג (בצער רב) - מחשש שאכן לא תהיה התאמה ואתקע עם ידית חסרת שימוש... ללא ספק מערכת שימושית - מצליח להנות ממנה בפוקוס. חבל שבצ'מפיון (ושאר היבואנים) לא משכילים להביא אותה כחלק מהציוד התקני של הרכב.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...