Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש חברות שעוסקות בזה.

השאלה אם יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי.

(האתר נבנה עבורנו בהתנדבות בWIX, ע"י עובדת מהמשרד שלנו. אין לנו מישהו מקצועי שמטפל בעניין הWEB).

בקצרה, הבעיה היא, שכשמריצים את שם המשרד בגוגל, מקבלים כ-20 דפים, עם האזכור שלנו בדנסגייד, דפ"ז, כתבות שכתבו עלינו בכל מיני אתרים, לינק לדף הפייסבוק של המשרד....

הכל חוץ מהאתר. האתר "מגיע" בדף ה-21.

מי שמחפש אותנו, יתייאש הרבה לפני שיגיע לאתר. (למרות שאם יקרא את הכתבות המחמיאות, אולי בכ"ז יתפתה להתאמץ:lol::-P,

והמזל שאין שם בדרך תוצאות בנוסח "********" נזכר באתר פסקי דין" :lol:)

אמרו לנו ש"הרובוט של גוגל שסורק את האתרים 'זוחל', ועם הזמן זה יעלה לראש התוצאות". זה לא קורה.

ובכלל- יש אתרים שאיך שאתה מקיש את השם שלהם בעברית בשורת הכתובת, אתה מגיע ישר לאתר. זה היה יכול להיות ממש נחמד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

וואוו. תודה. הולך לנסות.

אדווח על תוצאות...

פורסם

קידום אתרים זו תורה שלמה

עסק מאוד קשה ומאוד רווחי למי שטוב בו.

לקדם אתר מ WIX קשה מאוד עד בלתי אפשרי, בקצרה רק אסביר שצריך לעמוד בקריטריונים מסויימים מבחינת גוגל כדי להגיע לגובה.

המינימלי שבהם זה דומיין עם שם הקשור לאופן מילת החיפוש, ותוכן שהוא אישי (לא מועתק) - יש המון המון חוקים לעניין הזה, יש דברים שצריך לעשות (בין אם WHITE HAT או BLACK HAT) וזה לא משהו פשוט בכלל.

יש צורך להתאים את האתר עצמו (META DATA), יש צורך לבדוק בדיוק מה הקריטריונים של גוגל ולעמוד בהם (כל מיני דרישות מוזרות).

אנשים משלמים אלפי שקלים לאתרים קטנים, ואתרים גדולים יכולים להגיד לעשרות אלפי שקלים למומחי SEO כדי שיקדמו אותם.

אתרים לא סתם יורדים או עולים, הם עולים לפי מדד מסויים (למשל BACKLINKS , PAGERANK וכו')

בקיצור זה לא משהו שתוכל לעשות לבד, אלא אם אתה ממש מעוניין ללמוד את התחום, ואז זה מעולה :) אבל זה לא פשוט בכלל

פורסם

את מה שאתה אומר על WIX שמעתי מהרבה אנשים. זה "נ" רציני עבורם.

אבל למען הסר ספק:

אני לא רוצה שכשיקישו "אדריכלים" "אדריכלות" "אדריכל" וכו' בגוגל, להיות במקום הראשון. מצדי, שלא להופיע כלל תחת מילת חיפוש זו.

(ודא"ג- ממילא לא הייתי משלם עבור זה אגורה שחוקה. אף אחד לא בוחר אדריכל בגוגל. אבל לעומת זאת, אנשים ששמעו עלינו וקיבלו המלצות, משיגים את הטלפון, מתקשרים, ואחרי הכירות קצרה שואלים "למה אין לכם אתר?" :evil::evil::evil:)

אני רוצה שכשיקישו את שם הפירמה שלנו (נניח "בבונים אדריכלות ובינוי ערים בע"מ) בעברית, ימצאו את האתר שלנו! (ולא איזו רשימת אזכורים אקראית שלנו מכל מיני כתבות בYNET).

אני (לתומי...) חשבתי שבשביל זה גוגל קיימים.:shock:

הם "מנוע חיפוש", לא?

ועכשיו, אחרי שהוצאתי את הקיטור שיש לי על גוגל, אלך לקרוא את החומר שהמיצ'מן מצא לי.

אולי זה בכ"ז יעזור במשהו.

פורסם

הייתי עושה זאת בשמחה.

חושש מהקישור בין הדמות הוירטואלית הלא מחייבת שלי כאן, לפאסון המאד מחייב שאני צריך להחזיק (לצערי הרב) בחיים המקצועיים.:oops:

אני בטוח שאיכשהוא, דווקא זה כן יגיע לראש התוצאות בגוגל.

:lol::lol::lol:

פורסם

אתה רואה אתה כבר מבין מנועי חיפוש יותר טוב מרוב האנשים.

כמה שהשם יותר גנרי ככה יהיה לך קשה יותר להיות מדורג עליו, גם אם זה שם החברה שלך.

בכל מקרה אחר (ונראה לי שאתה במקרה אחר) בגלל שהאתר חדש גוגל מעדיפים "לסמוך" על כל האתרים בהם שם החברה מוזכר, בין אם זה פה בקארזפורום או באתר כללי כמו דפי זהב.

בכל מקרה אם בא לך אתה מוזמן לשלוח לי את שם האתר שלכם ואני אנסה לתת לך כמה טיפים על גבי הפורום בלי להזכיר את השם שלכם.

פורסם

WIX אכן לא נחשב פלטפורמה מושלמת לקידום אתרים בגוגל אבל אם המטרה שלך היא להיות ראשון כשמקישים את שם העסק שלכם, אז זה עדיין במסגרת האפשרי. כל זה, בהנחה, ושם העסק שלכם הוא לא משהו בסגנון "אדריכלות בניין בע"מ".

איך עושים את זה?

תדאג להרבה עמודים באתר עם שם העסק, תדאג לדומיין עם שם העסק שיפנה לאתר (גוגל מעדיף אתרים עם דומיין משלהם ולא כאלו שיושבים על דומיין חינמי), תבקש מכל אתרי האינדקסים להפנות לאתר הבית שלך (במיוחד דפי זהב וכאלו) ותמתין בסבלנות. גלגלי הגוגל פועלים לאט...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האם שקלת פירסום בגוגל?

כל תחום המחיר לקליק מישתנה בהתאם לתחרות וגם לאופטימיזציה של הדף, לכן תיבדוק אפשרות זו בעלות מול תועלת- אפשר גם לחסוך בהקלקות לא רלוונטיות ע"י הגבלת איזור רלוונטי/שעות במהלך היום וכו'.

אני לא מכיר את העסק שלך לכן עליך לישקול בעצמך או אפילו להקציב איזה 1000 ש"ח לקמפיין כזה וליבדוק תוצאות, תמיד מומלץ לישאול לקוח חדש כיצד הוא שמע עליך וככה ליראות אם הפירסום בגוגל אכן מישתלם לך.

אני מציעה לך את הכיוון הזה כי לא כל אתר קל לקדם (תחום/תחרות/אופטימיזציה לכל דף/קישורים ניכנסים וכו'). ואיש מיקצוע יכול לעלות לך לפעמים הרבה יותר + זה לוקח זמן ואם מי שמטפל ישתמש בשיטה אסורה(יודעין/לא יודעין) אפשר גם לקבל באן מתוצאות החיפוש לתקופה מסויימת.

השיקול שלך ויש המון מידע ברשת שתוכל לישקול ולהחליט- בהצלחה!

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

מנצל את השרשור גם האתר של החברה שלי אל מופיע בגוגל בחיפוש מופיעים קודם כל אתרים כמו דנגסייד וכל מיני אתרים משפטים שאנו מאוזכרים בהם אך את האתר שלנו אפילו לא הצלחתי למצוא, הוא קיים כבר כחצי שנה ונמצא על דומיין משל עצמו.

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
את מה שאתה אומר על WIX שמעתי מהרבה אנשים. זה "נ" רציני עבורם.

אבל למען הסר ספק:

אני לא רוצה שכשיקישו "אדריכלים" "אדריכלות" "אדריכל" וכו' בגוגל, להיות במקום הראשון. מצדי, שלא להופיע כלל תחת מילת חיפוש זו.

(ודא"ג- ממילא לא הייתי משלם עבור זה אגורה שחוקה. אף אחד לא בוחר אדריכל בגוגל. אבל לעומת זאת, אנשים ששמעו עלינו וקיבלו המלצות, משיגים את הטלפון, מתקשרים, ואחרי הכירות קצרה שואלים "למה אין לכם אתר?" :evil::evil::evil:)

אני רוצה שכשיקישו את שם הפירמה שלנו (נניח "בבונים אדריכלות ובינוי ערים בע"מ) בעברית, ימצאו את האתר שלנו! (ולא איזו רשימת אזכורים אקראית שלנו מכל מיני כתבות בYNET).

אני (לתומי...) חשבתי שבשביל זה גוגל קיימים.:shock:

הם "מנוע חיפוש", לא?

ועכשיו, אחרי שהוצאתי את הקיטור שיש לי על גוגל, אלך לקרוא את החומר שהמיצ'מן מצא לי.

אולי זה בכ"ז יעזור במשהו.

אז בשביל מה בכלל אתר?

פרסם בדפי דהב באינטרנט וזהו.

אני חושב שאם האתר בנוי כמו שצריך אז כדאי מאוד שמי שמקיש אדריכלים בגוגל יגיע אליכםם ויראה תיק עבודות להתרשמות. אתר כזה באיכות גבוהה לא צריך לעלות הרבה (אני סיימתי לא מז ן את שדרוג האתר שלנו בסכום של פחות מ 6,000 שקל ותוך שלושה שבועות).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...