Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יבואן אופנועי אספנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכלי שאני רוצה להביא הוא הונדה XL500 או XR600 ממודל מתקדם ככל האפשר, 84/3/2

מתכוון לקנות דרך איביי ומתלבט בין להביא לבד או להעזר בשירותיו של מישהו שכבר מביא כלים לארץ היום..

אשמח להמלצות ולטיפים.

תודה

אמיר

פורסם
הכלי שאני רוצה להביא הוא הונדה XL500 או XR600 ממודל מתקדם ככל האפשר, 84/3/2

תשלב בין השניים :

XR500 יהיה הדבר המושלם , כמובן לטעמי , אם אני מבין את הראש שלך.

יבוא : קצת שיטוט ברשת ויהיו תשובות. אין לי נסיון ביבוא.

אני מכיר טוב את הכלים האילו , אם תצטרך עזרה אתה מוזמן.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

:lol:

על פניו נראה יקר, אבל תבדוק כאן

זה אתר חדש של ליאור ברוך או שיש לו קשר אליו ,

לא יקר בכלל ! אף אחד לא עובד בחינם !

לא רוצה לשלם ורוצה להתרוצץ ויש לך זמן להתרוצץ תביא לבד,

אין לך זמן ורוצה לחסוך זמן ,תשלם,

אני באופן אישי הבאתי לבד כי יש לי הרבה זמן פנוי אבל בהחלט נראה סכום סביר לכל הפרוצדורה המעצבנת הזאת.

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

אני באופן אישי הבאתי לבד כי יש לי הרבה זמן פנוי אבל בהחלט נראה סכום סביר לכל הפרוצדורה המעצבנת הזאת.

נכון מאוד

לא יודע למה אבל רוב הישראלים חושבים שצריכים לעבוד בשבילם בחינם אבל שהם צריכים לספק שירות או למכור הפלא ופלא המחירים בשמיים

העם הכי קשה בעולם לעבוד איתו , כן יותר גרועים מיהודים וסינים

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

זה אתר של חברה שאני מנהל, חלק מקבוצת לידור שמתמחה בשילוח בינלאומי מזה 21 שנה וכאן הקשר אליי. הצטרפתי לאחרונה כסמנכ"ל בקבוצה ובתוכה, מתוך אהבה לתחום שלי ושל מנכ"ל הקבוצה הקמנו את USHOPS motors עם חזון ואידיאולוגיה, הרבה מעבר לביזנס.

המחיר הנ"ל של $699 הוא לשילוח האופנוע מארה"ב לישראל, כולל עמילות המכס בארה"ב וכל מה שקשור לשילוח עד לנמל בארץ ונכון להיום זה המחיר המשתלם ביותר שקיים. כנ"ל לגבי המחיר של שחרור מלא שהוא $1,399 וכולל את המשלוח כאמור, פקודת מסירה, עמילות מכס, כל ההתמודדות עם השמאים/מכס וכו', שחרור מהנמל ובקיצור כל הטיפול הבירוקרטי. אנא, אלו שייבאו בייבוא אישי, ספרו כמה ימי עבודה זה לקח וכמה זה עלה כדי שאולי יובן שמדובר פה במהפכה צרכנית שניתנת ע"י חברת שילוח בינ"ל (ולא יבואן רכב) :)

האתר USHOPS motors והשירותים השונים עלו לאוויר במטרה לאפשר ייבוא מסודר ונוח של כלי רכב מחו"ל, בלי עמלות, בלי דמי תיווך וכל מה שבאמצע. החברה היא חברת שילוח בינ"ל ומה שמשולם הוא מחיר השילוח והליכי השחרור מהמכס וכאמור, בלי הפתעות בדרך.

חשבתי שליבואני הרכב אסור להביא רכבים משומשים, בטח שלא אספנות :roll:

סוג של צודק :)

נתחיל מזה שלפי החוק אדם פרטי הוא זה שמייבא בייבוא אישי וזה שקיימות חברות שעושות ייבוא אישי, מייבאות את הרכב לארץ ואז מוכרות אותו כאן זו על-פי החוק היבש עבירה, כמובן שהדבר מתייחס גם לאספנות.

USHOPS motors זו חברת שילוח בינ"ל, מי שישתמש בשירותים שלנו מקבל שירותי שילוח בלבד. אנחנו לא קונים מכוניות, לא מוכרים מכוניות, לא מתווכים בין מוכרים ולא לוקחים עמלות על ייבוא שלוקחים ייבואני רכב ופה השינוי שאני מנסה לעשות. הקונה קונה את הרכב בחו"ל ואם ירצה נעזור לו להבין איך זה עובד ומה התהליך, הוא משלם ישירות למוכר ומשם אנחנו כחברת שילוח בינ"ל נעשה את מה שעושה חברת שילוח - טיפול בייצוא מארה"ב, שילוח לארץ, עמילות מכס ומסירת המטען (במקרה הזה רכב, החברה משלחת כל דבר, מכיסוי לטלפון ועד מכולות) ללקוח, אם בנמל או בפתח הבית.

מקווה שהבהרתי את ההבדל בין יבואן רכב למה שאנחנו עושים :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

שוחחתי עם ליאור אמש ואכן נשמע פתרון מתאים עבורי.

לדעתי גם לריצות של "להביא לבד", טרדה וכאבי ראש של טירטורים מול רשויות יש מחיר (במיוחד אם מסתבכים דברים...)

ולדעתי לפעמים זו עלולה להיות הדרך הקשה והיקרה..

בקיצור - כשיימצא הכלי שאני מחפש נראה שאעזר בליאור, ואחרי הכל מדובר גם בחבר פורום ולתחביב לא? :-)

ליאור בהצלחה.

פורסם
שוחחתי עם ליאור אמש ואכן נשמע פתרון מתאים עבורי.

לדעתי גם לריצות של "להביא לבד", טרדה וכאבי ראש של טירטורים מול רשויות יש מחיר (במיוחד אם מסתבכים דברים...)

ולדעתי לפעמים זו עלולה להיות הדרך הקשה והיקרה..

בקיצור - כשיימצא הכלי שאני מחפש נראה שאעזר בליאור, ואחרי הכל מדובר גם בחבר פורום ולתחביב לא? :-)

ליאור בהצלחה.

good choice

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

ליאור, ההסבר שלך לא מובן לי, אם אתם עושים הכל בשביל הלקוח, את כל הבירוקרטיה, אז איפה פה היבוא האישי ? חוץ מלשלם כסף מה עושה הלקוח אם אתם מסדרים לו הכל ? במה אתה שונה מכל יבואן רכב שכולנו מכירים למעט העניין של תשלום ישיר לדילר בחו"ל (אני חושב שזו הנחיה של המכס ביבוא אישי בכל מקרה ...). האם הלקוח בוחר את סוכן המכס ? האם הלקוח משלם ישירות לסוכן המכס ? האם הלקוח רואה את רשימון היבוא ואת החשבונית שמגישים למכס בשמו לפני ???

אח"כ כולנו נגיד למה מערימים עלינו קשיים כשרוצים לייבא ...

• תוכן חדש...